23.07.2017

Vă adresez o provocare: Rutina de blogger

Vă adresez o provocare. Pe care vă rog să o consideraţi ca pe o leapşă serioasă, dar, ca mai toate lucrurile serioase reuşite, una jucăuşă :)

Dacă îmi faceţi onoarea să citiţi ce scriu eu aici la mine, înseamnă că aveţi mare legătură cu onlineul. Şi că mulţi dintre voi aveţi bloguri sau siteuri. Şi că sunteţi consumatori de internet, dar de un internet aparte, de content, ca să zic aşa.

Şi în online, ca şi în viaţa de toate zilele, ajungi să ai o anumită rutină. Care te ajută să parcurgi ziua mai eficient şi îţi conferă un anumit confort psihic din zona lui „le-am bifat şi pe astea”. Asta mai ales dacă preocupările tale pe online sunt nu numai serioase, ci chiar necesare, adică ai un interes mai mult decât personal în chestiunea asta (profesional, de business, de informare etc.).

În ceea ce mă priveşte, rutina mea de dimineaţă e cam aşa: deschid taskwriter (un tool excelent de gestionare a taskurilor pentru care îi mulţumesc din nou lui Viorel Spînu) ca să văd ce şi cum am de făcut mai urgent, deschid mailurile personale (căci acolo îmi vin chestiile mai de suflet, care sunt cele mai importante), deschid blogul (văd comentarii, trackbackuri), deschid twitterul, deschid readerul, deschid mailuril de companie (de firmă şi de sportlocal). Apoi mă apuc de scris pe blog. Şi abia după aia restul (care e oricum destul de consistent pe online).

Acuma, pe principiul, I showed you mine, show me yours :), vă rog să consideraţi ce zic eu aici ca pe o leapşă. Promit că tot ce văd trackback voi sintetiza într-un post separat (cu linkuri) despre rutina voastră, a celor care veţi prelua leapşă, că aşa poate reuşim să facem un, cum să îi spun, pattern (barbarism, da’ acuma…) :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Reacţia mea la IPad e semn clar ca îmbătrânesc

Cum să-i faci o surpriză unui prieten de ziua lui

53 comentarii

 1. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:04

  Bineeeeee! Daca m-ai provocat! :)

  Răspunde
 2. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:07

  Iti voi raspunde in acest comentariu provocarii. :)

  „Rutina mea de blogger incepator” e cam asa :
  – Prima si prima oara verific readerul. Citesc cam tot ce e nou, comentez unde cred ca am ce spune, si apoi il tin deschis cam toata ziua (cu ajutorul unui mic plugin pentru Chrome care imi arata langa address bar daca e vreun articol nou)
  – Apoi, urmeaza „socializarea”. Verific twitterul care iar ramane deschis toata ziua iar dupa imi verific mailul, care oricum in majoritaea timpului e cam golut, dar, cine stie. :)
  – Blogul meu a ramas ultimul, deschid dashboardul, citesc comentariile (daca sunt) iar apoi verific ultimul articol (daca e scris corect), eventual il public si pe alte bloguri unde mai scriu.

  Acum, ritualul meu de fotoblogger cand vin de la un eveniment, un meci de exemplu e cam asa :
  – Pun fotografiile pe calculator, le aranjez putin, asta dureaza cam 40 minute.
  – Scriu textul, verific grila meciului, iau diferite informatii despre echipe. (20 min)
  – Pun articolul pe sportlocal.ro, apoi il pun la mine pe blog, si dupa „campania de reclama”.
  – Ultimul pas, rasplata, e cel mai fain. In maxim 5 ore de la meci primesc o gramada de vizite de la goagal, venind persoane ce cauta informatii despre acel meci. :)

  Răspunde
 3. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:16

  […] de blogger Add Pornind de la articolul chinezului, care ne provoaca sa ne dam in vileag obiceiurile noastre zillnice, referitoare la online, […]

  Răspunde
 4. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:23

  mica parte din „obiceiurile” zilnice in timpul liber….sunt blogger relativ nou insa incurabil…. ma ia acuma prietena la rost ca pe ea n-am introdus-o in rutina zilnica :P desi ea ma inspira de cele mai multe ori :)

  Răspunde
 5. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:24

  Cafea, o privire pe ziarele din ziua respectiva, la fel, o privire pe blogurile spre care fac link eu, (cat despre articol la mine) este o idee mai usor, dat fiind faptul ca plec de la fotografie spre text…

  In rest, astept week end ul.

  :D

  Răspunde
 6. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:26

  @Alex Mazilu cred ca era vorba de rutina de blogger ;))

  Răspunde
 7. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:26

  După ce mă trezesc, pornesc calculatorul, deschid mailul personal. Toate celelalte adrese sunt redirectionate catre cel personal. Citesc mailurile, nu raspund decât cu foarte rare ocazii.
  Deschid readerul si twitter, citesc articolele importante si ma uit in lista de reply-uri. Ma uit pe statisticile blogului, ca si cum noaptea as avea cine stie ce trafic.
  Apoi ma duc sa ma spal le ochi şi la masă. După asta ziua începe normal. :)

  Răspunde
 8. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:30

  Deschid blogul si verific comentariile. Daca e cazul, raspund.

  Apoi Twitter si Facebook. Daca sunt retweet-uri de multumit sau like-uri, raspundem politicos.

  Dupa care blogurile pe care le citesc in mod constant (sunt vreo 20-30). Cand se aglomereaza prea mult toolbar-ul de SU, m-apuc si il golesc, cam de 2 ori pe saptamina (stiu ca in .ro nu are prea mare priza, dar in spatiul anglo-saxon e un power tool).

  Raspund la mailuri.

  Apoi scriu. Cam in tot timpul asta tin Woopra deschis ca sa pot vedea rapid daca am vreun spike si de unde. Cam atat :-)

  Răspunde
 9. gbonline
  vineri, 29 ianuarie 2010, 09:43

  Dimineata cand ma scol…
  Pornesc calcularetul si pornesc mailul (cel personal) acolo am setate si RSS-urile la care sunt abonat, deci pe langa mailuri proaspete citesc si stiri proaspete in timp de fumez cateva tigari si-mi beau cafeaua. (In cazul in care unul din mailuri e cu o urgenta ceva incerc sa rezolv). Odata cu mail pornesc browserul ptr bloguri /alte stiri si Tweetdeck-ul.
  Nota: ma trezesc cu aprox. 2-3 ore inainte sa plec la munca/plimbare etc. pentru a avea timp sa-mi fac rutina .
  Cand ajung la munca reiau procesul descris mai sus + mail firma si alte programe cu care lucrez :)
  Nu am bog, am doar un tumbr pe care salvez una alta.

  Răspunde
 10. vineri, 29 ianuarie 2010, 09:53

  Mă trezesc e un fel de-a spune. Da” până la urmă se întâmplă în fiecare dimineaţă ! Cafeeeea ! 1 buc. în cana de băut apă. Toaleta de dimineaţă. Vrrrrm… serviciu. Până porneşte calculiciu”, cafeaaa !
  Titim ce zice lumea pe : blog, reţele, ziare, mail ! Cafeeea ! Răspundem la lume, dacă e cazul, în general politicos(depinde de câtă cafea am băgat).Ne râdem(eu şi cu mine) de ce scrie pe ici pe colo ! Cafeeea ! Iar titim diferite. Se face 10:00 şi pentru că-i frig nu merem pe tern la frumoşii clienţi sau potenşiali clienţi. Aşa că trimitem frumoase mail-uri ! Cafeeea ! Dacă ne lasă vremea, mai şi lucrăm.
  În tot acest timp nu uit să postez pe reţelili noastre ” care este” !
  Pe blog postez strict numa” când am chef( dacă mă turează careva sau mă dacă apucă).

  Răspunde
 11. vineri, 29 ianuarie 2010, 10:03

  […] dacă un Chinez dă leapşă, eu de ce să-i las direct comentariu? Nu vreau şi ca urmare scriu aici ce tre să […]

  Răspunde
 12. vineri, 29 ianuarie 2010, 10:09

  […] ca răspuns la inițiativa chinezului: […]

  Răspunde
 13. vineri, 29 ianuarie 2010, 10:10

  […] de dimineata Chinezu ne provoaca sa ne spovedim in fata mariei sale si sa zicem toate pacatele online pe care le facem […]

  Răspunde
 14. vineri, 29 ianuarie 2010, 10:11

  […] treaba asa de dimineata (se vede ca e dupa alt fus orar): ne arunca manusa sa ne dezvaluim public rutina noastra matinala de bloggeri – zice el! Cum eu nu-s bloggerita si nici nu vreau sa fiu, am sa ii spun rutina de om care are […]

  Răspunde
 15. vineri, 29 ianuarie 2010, 10:41

  Revista presei online, mail, reader, scris, un pahar mare de cola, ouă ochiuri, twitter, un pahar de lapte, reader, masina, birou

  Răspunde
 16. vineri, 29 ianuarie 2010, 10:58

  […] ne provoacă să facem o listă cu lucrurile pe care le facem de diminiaţă.Nu sunt eu nu-ştiu-ce mare blogger,dar am spus să scriu şi eu,că nu comit nici o […]

  Răspunde
 17. vineri, 29 ianuarie 2010, 11:10

  Bineeee stai ca scriu pe blog :))

  Răspunde
 18. vineri, 29 ianuarie 2010, 11:21

  pfoai, asta e chiar o surpriza placuta…
  multumesc tare mult pentru atat de multe reactii si pentru consistenta lor :)
  uite cum incepe sa se contureze faptul ca, in ciuda altor povestil bloggerul are chiar o diminieata incarcata :D

  Răspunde
 19. vineri, 29 ianuarie 2010, 11:25

  in seara asta preiau si eu acest articol! Multumesc!

  Răspunde
 20. vineri, 29 ianuarie 2010, 11:26

  Chinezule, mi-ai stârnit o reacție :P

  Răspunde
 21. vineri, 29 ianuarie 2010, 11:59

  […] ce face Chinezu si ma mai pune sa scriu ceva pe blog Acum s-a trezit sa ne dea o leapsa. Si cine suntem noi sa il […]

  Răspunde
 22. vineri, 29 ianuarie 2010, 12:03

  […] acest Cristian China Birta al blogosferei Romanesti, propune spre dezbatere ideea de rutina de blogger. Imi permit sa-i raspund, chiar daca poate nu ma incadrez in definita de mai sus. Fireste, daca […]

  Răspunde
 23. vineri, 29 ianuarie 2010, 12:17

  […] Rutina Raspund la o leapsa… […]

  Răspunde
 24. vineri, 29 ianuarie 2010, 12:36

  O sa ma bag si eu in seama si o sa preaiu leapsa. Postare de sambata, merci :)

  Răspunde
 25. vineri, 29 ianuarie 2010, 12:40

  Sa incep prin a zice ca nu sunt blogger full-time, este doar ceva ce fac sa ma distrez, pentru personal branding si ca parte din strategia de marketing pentru compania mea, NOVIT. Deci de fapt, cea mai mare parte chiar muncesc :D

  * ma scol
  * ma scol
  * ma mai scol odata, de data asta chiar ma dau jos din pat
  * verific mailurile (unde primesc si alertele de moderare)
  * verific blogurile mele (moderez, sterg spam, raspund daca e cazul)
  * deschid twitter (de fapt HootSuite), ma uit la mention-uri, DM-uri, raspund sau multumesc daca e cazul. Asta ramane deschis si monitorizat tot timpul cat nu am intalniri cu clienti.
  * ma uit si pe bit.ly (am constatat ca nu vad in HootSuite toate RT-urile).
  * verific LinkedIn si Facebook
  * deschid Google Reader, scanez stirile, dau Share la ce consider relevant (astea se duc dupa aia pe Twitter si Facebook). Il mai verific din cand in cand, ca si mailul. Cam o data pe ora, intre etapele de „munca reala”.
  * marchez in ReadItLater ce trebuie sa citesc mai tarziu
  * deschid RememberTheMilk, rezolv ce se poate rezolva pe loc, stabilesc intalnirile, telefoanele, bla, bla
  * in timpul liber care mi-a ramas, deschid Google Docs si ma uit pe lista de subiecte posibile si draft-uri neterminate, mai scriu doua-trei idei intr-un loc, o fraza in altul, dupa cum am chef
  * pe seara deja am ales subiectul pentru a doua zi, scriu articolul, corectez, reformulez, aleg o poza, pun in coada de publicare pentru a doua zi. Daca am inspiratie, scriu si pentru ziua urmatoare. Daca nu, e posibil sa abandonez, sa ma culc si sa ma trezesc cu 2 ore mai devreme a doua zi pentru a scrie.
  * ma uit pe statistici, constat ca inca nu sunt A-List :D
  * ma culc

  Răspunde
 26. vineri, 29 ianuarie 2010, 13:24

  ideile simple sunt de top. @chinezu e original ca de obicei :)

  Răspunde
 27. vineri, 29 ianuarie 2010, 14:03

  Simplu:)
  Trezit, verificat ceasul – daca indica, de-adevaratelea miezul zilei.
  Dat jos din pa si indreptat spre buda, injurat cand lovit deget mic de prag…
  In trecere, apasat buton ON la laptop.
  Facut toate alea la buda, timp in care windowsu’ meu ragaie, pornind.
  Pe urma, pentru ca am in quicklaunch toate iconurile (urasc desktopul plin de iconite) incep cu clickurile:
  Mozilla – pentru blog, revvnation, deviant art – poze cu diverse amice :D
  FeedDemon – turbez asteptand feedurile a peste 300 de bloguri…
  PoPPeeperul – ala cu MAIL, mother fucker!
  TweetDeck – evident ‘neata, Twitter, urmat de tooooate comentariile ironice ca raspuns…
  Y!msg – de fun si ca sa vad ce mass-uri am mai primit, deci, pe cine mai ignor.
  In timpul asta, is pe blog, imi citesc comentariile, mai elimin din spam si ma chiorasc dupa linkurile pe care sa le aleg pentru emisiune…
  Ora 15.00 postez linkurile si pana la 18.00 frec menta pe twitter sau scriumaterialul de maine. PENTRU maine. Na, asta e…

  Răspunde
 28. vineri, 29 ianuarie 2010, 15:01

  […] Chinezului la provocarea legata de rutina de blogger. Indiferent daca am fost angajat sau nu, in ultimii doi […]

  Răspunde
 29. vineri, 29 ianuarie 2010, 16:10

  Ma trezesc (cand ma trezesc) si pornesc magadaul de comp. Deschidem gmailul, elance, blogul etc. Am o agenda „normala” cu task-uri pe fiecare zi. plus deadlines. Sunt blogger part-time sa zic asa, dar tot intru pe site macar de 2-3 ori pe zi. organizez ce e de organizat, muncesc proiectele „pe rol” si cam asa arata ziua de munca :)

  Răspunde
 30. vineri, 29 ianuarie 2010, 19:48

  […] Rutina de blogger – leapşa de la Chinezu By Dan Lee | Comments (0) | Trackbacks (0) url_site="http://dantanasescu.ro/2010/01/29/rutina-de-blogger-leapsa-de-la-chinezu.html"; De fapt, nu este vorba despre o leapşă propriu-zisă, ci mai degrabă de o provocare lansată de Chinezu. Vă invit să o preluaţi şi eventual să o daţi mai departe. Provocarea porneşte de aici. […]

  Răspunde
 31. vineri, 29 ianuarie 2010, 21:19

  […] Published January 29, 2010 Categoria singulara Leave a Comment Sincer n-am inteles ce vrea Chinezu cu pattern-ul ala, dar, cum arunca cu provocari in toate partile, sunt bucuros sa ma simt provocat. Asadar si […]

  Răspunde
 32. vineri, 29 ianuarie 2010, 21:35

  aprind tigara. beau cafea. aprind computatoru’ aprin a doua tigara.
  deschid mailul… readerul.

  de aici incolo totul se intampla. pur si simplu. intre tigari.

  Răspunde
 33. sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 01:55

  Vezi ce inseamna sa dormi? Cei care dormim putin, dimineata fiind si cand mergem la somn si cand ne trezim, ce facem?

  PS. Cand ma trezesc, deschid gMail-ul de pe mobil. :-)

  Răspunde
 34. sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 10:20

  […] internaut, leapsa, mine, program Chinezu a facut ce-a facut si ne-a atras din nou atentia cu o “leapsa” interesanta.Aceasta are legatura cu programul nostru dimineata…ce facem mai intai,carui lucru acordam […]

  Răspunde
 35. Stefan RADOVEANU
  sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 10:31

  A quoi sert le Parti socialiste?

  Voilà une question à laquelle il est devenu bien difficile de répondre…

  Face à un pouvoir sûr de lui et dans la parfaite lignée des gouvernements droits qui se succèdent en Roumanie depuis des années, pourquoi le psd n’a-t-il rien à dire et rien à proposer ?

  Peut-être tout simplement parce qu’il n’a plus le fond idéologique nécessaire pour pouvoir s’opposer à la droite.

  En privé, les responsables et députés psd ISTES ne cachent pas en effet leur admiration pour le gouvernement et le régime Basescu et tombent en pamoison devant la stratégie d’”ouverture” du président de la ROUMANIE.

  Sur le fond, la plupart des responsables socialistes n’ont pas grand-chose à redire au programme qu’entend développer le gouvernement.

  La campagne de mircea geoana avait déjà mis en lumière le flou abyssal du logiciel idéologique du PS.

  Dès lors, puisque le PSD n’a pas les ressources nécessaires pour pouvoir s’opposer sincèrement au gouvernement, il n’a plus grande utilité.

  Le PSD n’a donc pas les moyens d’incarner l’opposition. Il ne sert plus à rien, si ce n’est à nourrir quelques hiérarques locaux.

  Son délitement, auquel nous assistons chaque jour un peu plus, est une très bonne nouvelle pour le débat d’idées. La majorité de ses dirigeants actuels, partisans de geoana et en privé admiratifs du gouvernement, devraient dans un monde idéal rejoindre les rangs de PD L et cesser de tromper les Roumains en feignant l’opposition.

  Mais ce scénario ne vaut justement que dans un monde idéal. En réalité, on voit bien que geoana et ses amis s’efforcent comme toujours de refermer le couvercle, tablant sur une prochaine victoire dans les urnes pour faire oublier la nécessité de poser les vraies questions.
  C’est vraie,
  Le parti socialiste démocrate roumain change de logo!
  Désormais, ce n’est plus la rose mais un préservatif qui sera le symbole du psd.
  En effet, le préservatif tolère :
  1. l’inflation,
  2. vide les bourses,
  3. ralentit la production,
  4. détruit la prochaine génération,
  5. protége les glands
  6. et vous donne un sentiment de sécurité alors que vous vous faites baiser!

  Bien Cordialement
  GENEVE

  Răspunde
 36. sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 12:01

  […] frigul vine de la ruși, așa și leapșa aceasta vine de la Chinezu (foto), care ne provoacă la o leapșă care mi se pare foarte interesantă pentru blogosferă în […]

  Răspunde
 37. sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 12:35

  Rutina de blogger….

  Am vazut in reader la Chinezu iar dupa aceea la Pandutzu mica provocare, o leapsa si mi-am zis sa o fac si eu, deci mai jos o sa va prezint cum imi incep ziua. Ma trezesc, dar mai stau cateva minute in pat, dupa aceea ma duc la PC (functioneaza non-sto…

  Răspunde
 38. sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 15:27

  […] ZeList, se creşte traficul, se creşte Page-Rank-ul, se… aţi priceput! Paralel, Chinezu lansează o provocare întrebându-ne care sunt rutinele noastre ca blogări. Cum ne trezim dimineaţa, ne spălăm pe […]

  Răspunde
 39. sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 16:45

  […] Rutina de blogger ianuarie 30, 2010 lempereur Lasă un comentariu Mergi la comentarii. Chinezu vrea să ştie, aşa că iată: 1. facebook ca să văd ce mai fac prietenii care sunt plecaţi pe […]

  Răspunde
 40. duminică, 31 ianuarie 2010, 08:39

  […] este  primita de la Mihai si preluata la prima mana de la Chinezu, care ne provoaca la o mica joaca de-a leapsa. Sa povestim cate ceva din rutina matinala de […]

  Răspunde
 41. luni, 1 februarie 2010, 14:51

  Ma bucur ca am scris un crampei din viata mea, la indemnul unui chinez ca tine :) si al lui Mihai!

  Răspunde
 42. luni, 1 februarie 2010, 15:04

  @sinsdesign: Multumesc multumesc! :D

  Răspunde
 43. marți, 2 februarie 2010, 03:48

  […] | Author: Bek00letz Am furat aceasta leapsa de la Pandutzu (care la randu-i a preluat-o de la Chinezu, care n-a preluat-o de nicaieri, lansand-o din proprie initiativa, de buna voie si nesilit de […]

  Răspunde
 44. miercuri, 3 februarie 2010, 07:39

  […] scriu pe blog, imi sta in creier si imi oboseste neuronul la maxim. Asa am patit zilele trecute cu Rutina de blogger. Subiect pe care l-am abordat pentru ca imi statea pe creier. Si de la care nu aveam nici un fel de […]

  Răspunde
 45. joi, 4 februarie 2010, 21:04

  Leapșa asta a pățit ca la telefonul fără fir: acum circulă prin blogosferă ca o leapșă la care trebuie să-ți descrii o zi din viață.

  I-am dat eu de capăt când am primit-o, și am ajuns chiar aici, la inițiator ;)

  http://blog-pierdut.blogspot.com/2010/02/leapsa-denaturata.html

  Răspunde
 46. vineri, 5 februarie 2010, 10:46

  […] tot amânat momentul în care să fac un mic articol despre ”rutina mea de blogger”(provocare lansată de Chinezu). Motivul era că nu consideram că am o rutină de tipul ăsta. […]

  Răspunde
 47. duminică, 7 februarie 2010, 13:18

  Uite că leapşa asta mi-a scăpat!
  Hai să zic şi eu aici: Dimineaţa, la prima cafea, mă uit la e-mailurile venite peste noapte, pe două din cele vreo şapte adrese. Citesc cîteva, răspund la nevoie. Moderez comentarii pe blog, dacă sunt. Dacă nu sunt, nu moderez nimic. Mă uit prin blogroll, citesc ce mai e nou. Apoi, dacă am chef, scriu pe blog. Apoi îmi văd de treabă – adică scris, citit, telefoane…
  Apropo, am şi eu un „taskwriter” :) O foaie de hîrtie – maximum A4 – pe care notez seara ce am de făcut a doua zi. Pusă pe tastatură, ca nu cumva să uit de ea :)

  Răspunde
 48. miercuri, 10 februarie 2010, 02:22

  Nu știu dacă mai colecționezi răspunsuri, sper să nu deranjeze link-ul meu (nu de alta, dar trackback din blogspot nu cred că se poate)
  http://liarebelyell.blogspot.com/2010/02/viata-ca-un-blog-si-invers.html
  Foarte faină ideea, orircum :)

  Răspunde
 49. joi, 11 februarie 2010, 15:38

  […] Licuriciului, din online | vineri 29 ianuarie 2010 11:24 Astăzi mă simt provocat! M-a provocat Chinezu, dar rău de tot! M-a provocat să îi (și să vă) povestesc care e rutina mea de blogger (sau […]

  Răspunde
 50. luni, 15 februarie 2010, 21:43

  […] pot fi obtinute si din “leapsa” pornita de Chinezu, care i-a provocat pe bloggeri sa-si descrie rutina de blogger. Citind reactiile, in afara de datele de bun simt (si bloggerii dorm, bloggerii au calculator, […]

  Răspunde
 51. sâmbătă, 24 iulie 2010, 08:19

  […] Parcă vă și văd pe unii dintre voi la vederea titlului de mai sus cum își zic în barbă ”iarăși se apucă ăsta să dea cu lepșa în noi…”:)) Asta apropo de surpriza (pentru mine, desigur) numită rutina de blogger. […]

  Răspunde
 52. joi, 15 martie 2012, 18:42

  […] Chinezu vrea să ştie, aşa că iată: 1. facebook ca să văd ce mai fac prietenii care sunt plecaţi pe afară,2. EVZ şi Eurosport pentru ştiri, 3. vreo 10 bloguri pentru opinii, 4. twitter pentru noutăţi, 5. mail-uri, 6. blogul ăsta, 7. restul  Cine vrea să preia leapşa asta e binevenit ! […]

  Răspunde
 53. miercuri, 4 iunie 2014, 03:19

  […] ce face Chinezu si ma mai pune sa scriu ceva pe blog :) Acum s-a trezit sa ne dea o leapsa. Si cine suntem noi sa il […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *