Cum ar fi să exite impresar pentru bloggeri?

Discutam aseară pe YM cu Cristina Bazavan despre “Amintiri din Epoca de Aur” a lui Cristi Mungiu şi despre cum au scris bloggeri despre film. Şi din vorbă în vorbă am făcut haz despre cum ar fi să existe meseria de impresar pentru bloggeri.

Chiar, cum ar fi? După minte mea, nu ar fi chiar o idee catastrofală. Dar no, îmi depăşesc masiv competenţele în această problemă. De aia vă întreb pe voi.

11 comentarii la “Cum ar fi să exite impresar pentru bloggeri?

 1. dragos Reply

  pai Ionut Oprea ce e? :-)

 2. mcgogoo Reply

  ideea nu e rea. pt ca daca unii bloggeri sunt buni la scris altii la SEO altii se pricep la vanzare.

 3. Lucia Verona Reply

  Impresari există doar pentru artele spectacolului. În zona scrisului, există cîţiva – puţini – care ar dori şi ar sprijini apariţia unei noi categorii – agentul literar. Deocamdată se ocupă autorii înşişi de operele lor şi editurile – care se ocupă, nu toate.
  Pentru bloggeri nu ştiu dacă ar fi cazul. Nu e imposibil de făcut, dar eu cred că ar contrazice esenţa bloggingului, care e o întreprindere personală. Nu mi-ar plăcea să-mi spună impresarul “Pentru mîine scrie o postare cu melci (sau buburuze sau corupţie sau meteo sau orice) că face trafic”. Dar cine ştie încotro vor merge lucrurile?

 4. matilda Reply

  Doamna Lucia Verona are dreptate . Ar trebui să dăm şi şpagă ?

 5. BlegooPR Reply

  Nuş cum să zic da eu prestez de juma de an ca piaristă pentru distinsul blogger http://www.blegoo.com. Deci se poa … mai la mişto sau mai la serios …

 6. fanel Reply

  @blegoopr: De aia blogul ala a stat in metastaza cat a lipsit shefu;)

  @dragos:buna intrebare :)))

  @chinezu: nu poti sa impresariezi bloggerii pentru ca ei au prea multe impresii :))=))…

 7. Oana Reply

  Exact asta ne lipsea

 8. lol Reply

  @ Lucia Verona! încotro merg lucrurile ? Dumnezeu sau dracul ştie. Am trăit si fără blogosfera, trăim si cu ea, dar cum spune ardeleanul când baga pioneza sub fund. No daca trebe , trebe !!

 9. Radu Reply

  Interesant cum gasesc unul

 10. artistu Reply

  Ba sa stii ca ar fi o idee foarte buna! DE CE? Pentru ca in blogosfera exista mereu oameni cu viziune si oameni cu talent la scris. Ei aia cu viziune ar trebui sa fie impresarii, iar ceilati ARTISTII impresariati!

 11. teompa Reply

  impresari pentru bloggeri sa ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.