Cum să-i faci o surpriză unui prieten de ziua lui

Paul Vereş, starostele de la Monitoring Media, împlineşte astăzi o anumită vârstă. Pe lângă tradiţionalul „La mulţi ani, bulaaaaan!” pe care il adresez, hai să vă povestesc ce i s-a întâmplat.

Anca Alexandrescu, care se ştie cu Paul de o viaţă, l-a rugat azi dimineaţă să o ducă până la Otopeni la aeroport, că are şi ea un drum de făcut. La Paris. Omu’ nostru, fireşte, acceptă. Între timp Silviana, soţia lui Paul, complotând cu gaşca de la firmă, se îndreaptă şi ea într-o altă maşină către aeroport. Cu bagajele făcute.

Ajunşi la Otopeni, se face joncţiunea membrilor familiei Vereş, moment în care Paul rămâne cu gura căscată aflând că, de fapt, el cu soţia sa sunt cei care pleacă la Paris, nu Anca :))

Paul bulane, hai că de data asta nici măcar nu ai mirosit-o :)) Distracţie faină să aveţi!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Cum să-i faci o surpriză unui prieten de ziua lui”

  1. La mulţi ani de aici unde se agaţă harta-n cui… :)
    Faină surpriza… :) Dacă ne mai stă capul la faze de astea e semn bun aş zice… :)

  2. mi se pare mie, sau fetele n-au prea comentat nimic? (exceptie fac Matilda si iyli, dar 2 comentarii din 11, recunoasteti, se incadreaza la „n-au prea comentat” ;)) )
    pentru baieti, da, e o surpriza geniala, pentru fete, e horror: sa pleci la Paris fara pantofii preferati, fara trusa de machiaj, fara… fara…
    sigur, poti sa te intorci de acolo cu mai multe haine, parfumuri, genti, etc decat ai acasa, dar primul gand al unei fete care afla de o asemenea calatorie surpriza eu cred ca e panica…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)