Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Dragilor, am fost și eu pe Teide

Auzisem de muntele ăsta din Tenerife din nșpe părți. Pentru că toată lumea ne spunea despre el că e minunat și magnific și așa și pe dincolo. Ne-am dus să vedem și noi. Și da, confirm, este extraordinar Teide. O ciudățenie de munte, dar minunată ciudățenie :)

E greu de povestit cum e pe acolo. Căci încă nu am ajuns la știința descrierii lui Geo Bogza :)) Vă spun doar că pe un versant e pustiu ca într-un deșert muntos, iar pe versantul dinspre nord e vegetație bogată, o deosebire frapantă. Am ajuns până pe la 2300 m, căci am decis să nu luăm telefericul până la peste 3000 m. Oricum ceea ce văzusem până atunci era absolut minunat :)

Aveți mai jos niște poze. Greu le-am ales… Ca să vă faceți o ideea de mărime, în prima poză sunt 2 autocare la baza muntelui în depărtare, iar în a doua un șir de oameni pe platoul de jos. Click pe foto pentru mărire.

Un comentariu la “Dragilor, am fost și eu pe Teide

  1. Imperator Reply

    Era pacat sa te duci in Tenerife si sa nu urci pe Teide… Pe la Masca ai fost ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.