Rămân la părerea mea despre cimpanzeul Băsescu

Am scris textul de mai jos în martie 2008. Îmi spune cineva ce s-a schimbat de atunci în comportamentul acestui pitecantrop prezidenţial?

Cred că sunt încă mii, zeci de mii  în ţara asta care gândesc ca şi Băsescu atunci când a spus ce a spus despre presă şi presari. Asta, însă, nu scuză nici un mililitru purtarea lui de dobitoc. Deşi se pare că o uită mult prea des, Băsescu este, totuşi şi spre voma oprită în gârgălotă, preşedintele României. Iar din poziţia asta când eşti dobitoc ne faci pe toţi dobitoci.

Băsescu va rămâne în istorie nu doar ca cel mai gherţoistic şef de stat din istoria României. Că locul ăsta nu are cum să îl piardă ever ever. Dar, mai grav, va rămâne în istorie ca preşedintele care a creat cele mai periculoase precedente pentru nevolnica democraţie românească. Va rămâne în istorie ca preşedintele care se pişă pe lege atunci când legea îl deranjează când bea un şpriţ, care flegmează magistral pe instituţii ale statului atunci când scotchul lui era doar de 9 şi nu de 12 ani, care năuceşte o întreagă naţiuni cu dorinţe de mascul cimpanzeistic în plin sezon de cotoială, fără a ţine cont de bulibăşeala pe care hormonul său prezidenţial o execută în pulime.

Atacul la adresa presei de ieri ne mai arată încă un lucru: Băsescu ar ucide fizic dacă ar putea. E în stare de aşa ceva. Mai mult, şi-o doreşte. Ar vrea să vadă sânge, să îşi înmoaie mâinile tremurânde în limfa unora ca Ciutacu, să se adapte din jugulara proaspăt deschisă a unora ca Voiculescu sau ca Sârbu, să apese singur pe trăgaciul pistolului îndreptat asupra unui şir luuuuuuung de jurnalişti.

Băsescu e nebun. E cel mai periculos nebun al României. Şi, ce e mai rău, nici măcar milă de el nu poate să îmi fie. Doar scârbă, o imensă şi de necuprins scârbă….

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Rămân la părerea mea despre cimpanzeul Băsescu”

  1. Da văd că te-ai enervat chinezule. Deranjant e că foştii sau actualii ziarişti nu se enervează şi ei. Când, totuşi, şeful statului are o astfel de atitudine faţă de presă… ce-l deosebeşte de Voronin?

  2. cred ca puteai ramane si fara sa scrii acest post… stiu ca scarba ta e intemeiata dar cred ca cea mai buna solutie e indiferenta fata de subiectul Basescu… pentru ca singurul katharsis va veni la alegeri cand nu va mai fi ales… pana atunci, daca ai o iritatie, nu te scarpini ca s-ar putea sa nu mai scapi… Basescu e in elementului cand e facut in chip si fel pentru ca asta ii place… de aceea cred ca simpla tacere asupra subiectului Basescu ar fi o tactica simpla si eficace… la mine functioneaza perfect… si zilele sunt cu mult mai placute… dar desigur cand lucrezi in presa poate e mai greu sa-l ignori… dar poate e posibil… oricum eu nu ma pot pronunta cum va ramane Basescu in istorie mai ales ca nu se stie niciodata peste ce vom mai da… la ce bafta avem noi ca popor…

  3. parerea PICATIRII CHINEZESTI despre „OMUL” Basescu,mi se pare necivilizata,pe proasta factura si bineinteles,neitemeiata .
    Daca ai ceva impotriva presedintelui Basescu,este treaba ta,dar nu vad de ce nu ai respect pentru cea mai mare parte a electoratului,care l-au votat(asa cum stie toata lumea,Dl. Basescu,a fost ales,nu numit, in functia ce o ocupa);deci,aducandu-i astfel de injurii,jignesti cea mai mare parte a electoratului romanesc.
    Sunt convins,ca-ti poti exprima parerea despre ceva sau cineva si intr-un mod mai putin agresiv si vulgar,de cum ai facut-o mai sus

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.