Astăzi cineva câștigă Golful VI de la Grandi.ro. Te bagi?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mai țineți minte că v-am spus că mă ocup nițeluș de promovarea Grandi.ro. Una din temele de discuție ale detractorilor proiectului (o zic cu simpatie, zău :D) a fost că nu o să se dea ever ever, Golful VI pus la bătaie pe site. Unii dintre voi mai țineți minte că m-am dus personalmente să mă dau cu mașina respectivă și am garantat personalmente că aceasta se va da.

Ei bine, stimabililor, astăzi a sosit momentul în care Golful se va da. Intrați pe site și vedeți counterul acela care arată că mai sunt doar câteva ore și nu știu câte minute până la încheierea licitației. Mai puteți participa și voi fără probleme, căci tentația, știu, e mare să câștigi o mașină de 14.500 de euro cu… asta depinde de cât licitați voi :))

Hai succes!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Astăzi cineva câștigă Golful VI de la Grandi.ro. Te bagi?”

 1. Castigator: BunnyFace
  Data incheieri: 06.28.2010
  Valoare: 14500 €
  Vandut cu: 2,54 €

  Castigator:
  Nume : Razvan
  Prenume : Girmacea
  Oras : Suceava

  Cine l-a castigat pana la urma? BunnyFace sau Razvan?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)