Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Desenele copilăriei. Alea animate şi cu ţârâita

De parcă nu a fost de ajuns lepşa anterioară, uite că şi colegul de DreamTeamRO Vlad Dulea mă aruncă în copilărie şi mă pune să îmi aduc aminte de desenele copilăriei. Alea animate şi pe care le vedeam cu ţărâita.

Pentru că pe vreme copilăriei mele nu era ca şi acuma cu jdemii de canale de desene animate. Noi aveam seara cam 5 minute pe televiziunea naţională, singura de altfel, şi gata. Iar în weekend se îndurau şi ne dădeau vreo 15 minute pe zi. Eu în Baia Mare mai aveam noroc cu ungurii, de la care preluam prin antena nişte desene, dar cum nu ştiam ungureşte ne uitam doar aşa de dor :))

Cred că cel mai tare mi-a rămas la suflet “101 dalmaţieni”, pe care i-am văzut în reprize, câteva minute în fiecare sâmbătă. “Lolek şi Bolek” au fost alte desene cu care am crescut. Mai erau şi unele cu ceva submarin, nu mai ţin minte cum se numeau, dar ştiu că erau româneşti şi le vedeam în sala mică a Cinematografului Dacia din Baia Mare. “Mihaela”, ehe, Mihaela cu Azorelul ei :))

Deci vă daţi seama după ce desene vă spun că urmăream cât de bătrân sunt :)) Şi ca să bag şi pe alţii în găleata cu melancolie, dau lepşa mai departe lui Turambar, Bogdan, Adrian şi Mana.

7 comentarii la “Desenele copilăriei. Alea animate şi cu ţârâita

 1. iulian n. Reply

  Vreo treizeci de ani am crezut că estimese e numele lui ursulică ăsta:
  http://video.xfree.hu/?n=muhold|a2488b25908daef0f6ee422f25ad93e2

  oricum, melodia mi-e săpată în adn…

 2. Dan Ciulea Reply

  oricum, decat prostiile care se dau acum la TV, mai bine 15 minute de desene de pe vremea aia :-)
  Ce ma nerveaza acum cel mai tare, e faptul ca au titrat desenele… nu ma mai pot uita la C.N. …. pana sa suprapuna vociile ma uitam.

 3. Machiaveliq Reply

  Îmi aduc aminte vag de nişte desene cu Heidi.. în rest eram la joacă toată ziua, pe maidan :D
  Copilărie, dulce copilărie…. :D
  @Dan Ciulea, vezi că la unele televizoare ai o opţiune pe telecomandă de schimbat banda şi scoate dublarea în română.

 4. Pavel Reply

  Dragon Ball mi-a ramas la suflet. Pokemon si ei. Regele Arthur desenea de sambata dimineata foarte indragita. Pfff… bre, iar ma bagi in nostalgii :D

 5. Bass player Reply

  “Lolek si Bolek” mi-au placut mult. Doi inocenti simpatici…

 6. Catalina Reply

  Dar de noi ai auzit ? http://www.desenelecopilariei.com . Ai sa gasesti acolo o gramada de desene pe care le-ai vazut odata insa nu ti le mai amintesti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.