5 melodii care mi-au marcat viata… #5melodii

Despre ce a însemnat şi ce înseamnă muzica în viaţa mea am scris aici, în unul din rarele momente când mi-am lăsat garda jos…

Acum îi răspund lui Ionuţ, care îmi cere să îi spun 5 melodii care mi-au marcat viaţa. Este îngrozitor să mi se ceară să fac aşa ceva, să aleg 54, doar 5 !!!, din multele piese care m-au marcat într-un moment sau altul al existenţei mele. Dar iau leapşa asta ca pe o provocare, căci, v-aţi prins de ceva vreme, îmi plac provocările, mă ţin în priză :))

Aveţi mai jos 5 piese care stau lipite de sufletul meu. din diverse motive, pe care a le dezvălui ar însemna să las nepermis de jos garda, iar aşa ceva nu o să mă vedeţi făcând niciodată :)

Şi, pentru că mi-a fost foarte greu aleg aceste 5 piese, nu o să dau lepşa mai departe nominal. Dar vă rog care vă simţiţi în stare să o preluaţi… :) Am creat şi un htag pe twitter #5melodii unde care vreti puteţi să le puneţi şi acolo :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “5 melodii care mi-au marcat viata… #5melodii”

  1. hmmm …frumuoase piese
    cel mai mult imi place prima si ultima,desi sincer nu prea ascult acest gen :D
    dar sunt frumoase toate …bravo ai gusturi bune la muzica :D

  2. Mama mia, da’ numa’ bucati de piese bre Orezare! Imi aduc aminte de vremurile cand stateam pe la colegii de prin Regie si ascultam asemenea minuni pan’ la 4 dimineata! ;)

  3. Am tot urmarit „leapsa” asta pe mai multe bloguri, sa „vad” ce mai asculta lumea. E singurul unde zic…WOW! Da, da, da…superb! Tot respectul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)