5 melodii care mi-au marcat viata… #5melodii

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre ce a însemnat şi ce înseamnă muzica în viaţa mea am scris aici, în unul din rarele momente când mi-am lăsat garda jos…

Acum îi răspund lui Ionuţ, care îmi cere să îi spun 5 melodii care mi-au marcat viaţa. Este îngrozitor să mi se ceară să fac aşa ceva, să aleg 54, doar 5 !!!, din multele piese care m-au marcat într-un moment sau altul al existenţei mele. Dar iau leapşa asta ca pe o provocare, căci, v-aţi prins de ceva vreme, îmi plac provocările, mă ţin în priză :))

Aveţi mai jos 5 piese care stau lipite de sufletul meu. din diverse motive, pe care a le dezvălui ar însemna să las nepermis de jos garda, iar aşa ceva nu o să mă vedeţi făcând niciodată :)

Şi, pentru că mi-a fost foarte greu aleg aceste 5 piese, nu o să dau lepşa mai departe nominal. Dar vă rog care vă simţiţi în stare să o preluaţi… :) Am creat şi un htag pe twitter #5melodii unde care vreti puteţi să le puneţi şi acolo :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “5 melodii care mi-au marcat viata… #5melodii”

  1. hmmm …frumuoase piese
    cel mai mult imi place prima si ultima,desi sincer nu prea ascult acest gen :D
    dar sunt frumoase toate …bravo ai gusturi bune la muzica :D

  2. Mama mia, da’ numa’ bucati de piese bre Orezare! Imi aduc aminte de vremurile cand stateam pe la colegii de prin Regie si ascultam asemenea minuni pan’ la 4 dimineata! ;)

  3. Am tot urmarit „leapsa” asta pe mai multe bloguri, sa „vad” ce mai asculta lumea. E singurul unde zic…WOW! Da, da, da…superb! Tot respectul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)