Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum ne-am uitat la #dezbatere ca la meci

Aseara pe inserate chair am avut o seara faina. Si la mine seara faina inseamna aia in care intalnesc si reintalnesc oameni faini.

In Green Hours, am participat la lansarea cartii “Blogurile, Facebook si politica”, editura Tritonic, autori Tudor Salcudean, Paul Aparaschivei si Florenta Toader. Autorii mi-au facut cinstea de a ma desemna moderator al dezbaterii. Sarcina de care, fireste, m-am achitat in proportie de cam 1,7%. Caci moderarea pe care am executat-o eu a fost de un democratism de-a dreptul atroce, adica am lasat pe oricine sa vorbeasca orice cat vrea.

Nu am citit cartea inca. Dar am rasfoit-o in timpul lansarii. Si mi-a cam placut ce am vazut acolo. Adica, zau, autorii au muncit serios la cartea asta. Sau, ma rog, asa pare avand in vedere jde grafice si de desene :)

O bulina maaaare primeste din partea mea Alina Gorghiu. Trecand peste faptul ca nu mi-am ascuns niciodata simpatia pentru ea, ieri mi-a mai dat un motiv sa spun “merci, Alina”, expresie pe care, dupa cum ma stiti, mi-e teribil de greu sa o folosesc atunci cand vorbesc cu un politician. Dar ieri am folosit-o. Pentru ca Alina a fost singurul politician care a venit la lansare, desi ar fi trebuit sa fie la Palatul Parlamentului la celebra dezbatere dintre cei 3 crai. Merci, Alina :)

De altfel am fost chiar impresionat de numarul mare de oameni care au participat la lansare. Pe langa Bogdan Hrib, seriful de la Tritonic, care oricum trebuia sa fie acolo, si pe langa Dorina Gutu “profa” care a fost editorul cartii, mi-a facut mare placere sa ma revad cu Adi Zabava, NeneaLars, Dromichaetes, Turambar, Andy Mihail, Cezar Paul Badescu. Bonus, am cunoscut-o pe Paula Negrea, pe care o salut si pe aceasta cale :)

Dupa lansare, am ramas si am urmarit dezbaterea celor 3 crai chiar in Green Hours. Cu bere multa si, dupa cum spuneam, cu oameni faini. Ceea ce a facut mult mai comestibil ceea ce s-a discutat in Palatul Parlamentului…

4 comentarii la “Cum ne-am uitat la #dezbatere ca la meci

  1. Tudor Salcudeanu Reply

    Macar avem poze mai multe, nu ca aia de la Adevaru’, una la fiecare suta de pagini! :) Multumim pentru tăt si ne-om mai auzi/vedea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.