20.07.2017

Cum ne-am uitat la #dezbatere ca la meci

Aseara pe inserate chair am avut o seara faina. Si la mine seara faina inseamna aia in care intalnesc si reintalnesc oameni faini.

In Green Hours, am participat la lansarea cartii „Blogurile, Facebook si politica”, editura Tritonic, autori Tudor Salcudean, Paul Aparaschivei si Florenta Toader. Autorii mi-au facut cinstea de a ma desemna moderator al dezbaterii. Sarcina de care, fireste, m-am achitat in proportie de cam 1,7%. Caci moderarea pe care am executat-o eu a fost de un democratism de-a dreptul atroce, adica am lasat pe oricine sa vorbeasca orice cat vrea.

Nu am citit cartea inca. Dar am rasfoit-o in timpul lansarii. Si mi-a cam placut ce am vazut acolo. Adica, zau, autorii au muncit serios la cartea asta. Sau, ma rog, asa pare avand in vedere jde grafice si de desene :)

O bulina maaaare primeste din partea mea Alina Gorghiu. Trecand peste faptul ca nu mi-am ascuns niciodata simpatia pentru ea, ieri mi-a mai dat un motiv sa spun „merci, Alina”, expresie pe care, dupa cum ma stiti, mi-e teribil de greu sa o folosesc atunci cand vorbesc cu un politician. Dar ieri am folosit-o. Pentru ca Alina a fost singurul politician care a venit la lansare, desi ar fi trebuit sa fie la Palatul Parlamentului la celebra dezbatere dintre cei 3 crai. Merci, Alina :)

De altfel am fost chiar impresionat de numarul mare de oameni care au participat la lansare. Pe langa Bogdan Hrib, seriful de la Tritonic, care oricum trebuia sa fie acolo, si pe langa Dorina Gutu „profa” care a fost editorul cartii, mi-a facut mare placere sa ma revad cu Adi Zabava, NeneaLars, Dromichaetes, Turambar, Andy Mihail, Cezar Paul Badescu. Bonus, am cunoscut-o pe Paula Negrea, pe care o salut si pe aceasta cale :)

Dupa lansare, am ramas si am urmarit dezbaterea celor 3 crai chiar in Green Hours. Cu bere multa si, dupa cum spuneam, cu oameni faini. Ceea ce a facut mult mai comestibil ceea ce s-a discutat in Palatul Parlamentului…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ne vedem diseară la lansare

Apoi dacă nici asta nu e acţiune mişto…

4 comentarii

 1. sâmbătă, 21 noiembrie 2009, 15:01

  […] invitatia). Intaiului moderatoriu al blogosferei, mister Chinezu care, asa cum bine s-a autoevaluat aici, a fost o pata multicolora de […]

  Răspunde
 2. sâmbătă, 21 noiembrie 2009, 19:17

  Macar avem poze mai multe, nu ca aia de la Adevaru’, una la fiecare suta de pagini! :) Multumim pentru tăt si ne-om mai auzi/vedea!

  Răspunde
 3. marți, 24 noiembrie 2009, 12:03

  […] si mai luminati decat as putea fi eu vreodata, m-am simtit obligat sa fac ce n-a facut inca Chinezu, adica sa citesc cartea la a carei lansare am […]

  Răspunde
 4. luni, 30 noiembrie 2009, 10:24

  […] să se ducă dracului toată frumuseţea lansării. Aşa am procedat şi când am fost moderator la lansarea “Bloguri, facebook şi politică”. Atunci nu citisem cartea. Dar acum am […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *