Suteți niște nebuni, băi, niște nebuni frumoși!

Habar nu aveți cu cât respect și cu cât optimism am plecat aseară după concertul Gashkademiei de Folk. A fost o seara excelentă, o surpriză foarte plăcută pentru mine, la care m-am dus cu alte așteptări. Dar să vă spun cum a fost.

Make al nostru mi-a tot zis de concertele lor, dar, știți cum e, mereu și mereu altele trebuie să fie prioritățile, așa că abia aseară am ajuns la concert la Preoteasa. Pentru mine, ca și pentru mulți alții dintre voi, hai recunoașteți, folkul e chestia aia lirică, pe care o ascultăm ori închizând ochii, ori dându-i peste cap, căci e despre iubire, despre tot felul de chestii necruțătoare, despre lucruri grave. Da, desigur că și despre asta cântă folkul. Dar nu numai.

Gashkademia de Folk ne-a arătat aseară că folkul poate fi un show extraordinar, în care momentele acestea de lirism de care zic mai sus sunt doar părți din spectacol, dar la care, e drept, abia dacă mai respiri de cât de tare te emoționează. În rest, dacă ar fi să descriu în maxim două cuvinte showul de ieri aș spune doar atât: caterincă excelentă.

Am râs cu lacrimi de cât de mișto erau versurile, de jocul de scenă (da, căci, deși vă vine greu să credeți, băieții au făcut un joc de scenă minimalist, dar de mare efect), de replicile pe care și le aruncau între ei și înspre public, de buclucașul microfon rotitor al lui Make.

Probabil cel mai tulburător moment al spectacolului (uite, mie nu îmi place cuvântul ăsta spectacol, dar ieri chiar așa a fost, așa că îl folosesc cu mare drag) a fost seria de cântece în aromână. Teribil ce m-au tulburat, teribil…

Cu ce am rămas eu după showul de ieri? Cu dorința fermă de a vă spune și vouă că merită să mergeți să îi vedeți pe nebunii ăștia frumoși, cei mai mulți dintre ei niște tinerei de vreo 20 de ani… de când au terminat… revederea de 10 ani :)), dar care au câștigat un respect masiv în ochii mei tocmai pentru că sunt atât de tineri la suflet, mult mai tineri decât știm noi să fim și decât am putea fi vreodată…

Respect Daniel Iancu, Marius Matache, Teddy Tudoroiu, Ovidiu Mihăilescu, Puiu Crețu, Dan Caramihai, Iulian Enache! Respect Gashkademia de Folk!

O mică mostră de aseară courtesy of Mihai Pintilie.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GxcRB8Dzk2Y]

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Suteți niște nebuni, băi, niște nebuni frumoși!”

  1. Pingback: Show-men at work « Mihai Pintilie

  2. Pingback: Gashkademia de Folk « Avola

  3. Pingback: Show-men at work | Mihai Pintilie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.