Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Suteți niște nebuni, băi, niște nebuni frumoși!

Habar nu aveți cu cât respect și cu cât optimism am plecat aseară după concertul Gashkademiei de Folk. A fost o seara excelentă, o surpriză foarte plăcută pentru mine, la care m-am dus cu alte așteptări. Dar să vă spun cum a fost.

Make al nostru mi-a tot zis de concertele lor, dar, știți cum e, mereu și mereu altele trebuie să fie prioritățile, așa că abia aseară am ajuns la concert la Preoteasa. Pentru mine, ca și pentru mulți alții dintre voi, hai recunoașteți, folkul e chestia aia lirică, pe care o ascultăm ori închizând ochii, ori dându-i peste cap, căci e despre iubire, despre tot felul de chestii necruțătoare, despre lucruri grave. Da, desigur că și despre asta cântă folkul. Dar nu numai.

Gashkademia de Folk ne-a arătat aseară că folkul poate fi un show extraordinar, în care momentele acestea de lirism de care zic mai sus sunt doar părți din spectacol, dar la care, e drept, abia dacă mai respiri de cât de tare te emoționează. În rest, dacă ar fi să descriu în maxim două cuvinte showul de ieri aș spune doar atât: caterincă excelentă.

Am râs cu lacrimi de cât de mișto erau versurile, de jocul de scenă (da, căci, deși vă vine greu să credeți, băieții au făcut un joc de scenă minimalist, dar de mare efect), de replicile pe care și le aruncau între ei și înspre public, de buclucașul microfon rotitor al lui Make.

Probabil cel mai tulburător moment al spectacolului (uite, mie nu îmi place cuvântul ăsta spectacol, dar ieri chiar așa a fost, așa că îl folosesc cu mare drag) a fost seria de cântece în aromână. Teribil ce m-au tulburat, teribil…

Cu ce am rămas eu după showul de ieri? Cu dorința fermă de a vă spune și vouă că merită să mergeți să îi vedeți pe nebunii ăștia frumoși, cei mai mulți dintre ei niște tinerei de vreo 20 de ani… de când au terminat… revederea de 10 ani :)), dar care au câștigat un respect masiv în ochii mei tocmai pentru că sunt atât de tineri la suflet, mult mai tineri decât știm noi să fim și decât am putea fi vreodată…

Respect Daniel Iancu, Marius Matache, Teddy Tudoroiu, Ovidiu Mihăilescu, Puiu Crețu, Dan Caramihai, Iulian Enache! Respect Gashkademia de Folk!

O mică mostră de aseară courtesy of Mihai Pintilie.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GxcRB8Dzk2Y]

6 comentarii la “Suteți niște nebuni, băi, niște nebuni frumoși!

 1. celine Reply

  te invidiez … cred că a fost de vis :)

 2. Sake Reply

  Confirm pozitiv!:))
  Imi sunt asa dragi nebunii astia frumosi de parca i-as cunoste de-o viata!

 3. Show-men at work « Mihai Pintilie
 4. Gashkademia de Folk « Avola
 5. Mihai Pintilie Reply

  Show de show aseara in Preoteasa. Bravo baietilor, bravo Make!

 6. Show-men at work | Mihai Pintilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.