Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

George Pruteanu a murit. Dar www.pruteanu.ro trăieşte…

Data înscrierii: 30.10.2003
Record de vizitatori pe zi (27.03.2008): 4.749
Afişări per vizitator (medie pe 7 zile): 1,30
Vizitatori în ultimele 24 de ore: 9.490
Vizitatori în ultimele 7 zile: 10.117
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 12.83

Via Cozopleanul.

20 comentarii la “George Pruteanu a murit. Dar www.pruteanu.ro trăieşte…

 1. hadean Reply

  Dupa numarul de vizitatori din ultiml 24 de ore trag concluzia ca foarte multi dintre cei care au vazut stirea la televizor au intrat sa vada ce a mai postat george pruteanu dupa ce a murit.dumnezeu sa-l ierte.pe ei sa-i destepte si apoi sa-ii erte.

 2. sfinx667 Reply

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
  poate ca multi au intrat pentru ca nu-si facusera timp pana atunci, sau pentru a-i cinsti memoria… cine stie… ” daca judecam oamenii nu avem timp sa-i iubim ” ( Maica Theresa )… dar, avem speranta ca oamenii nu au uitat a mai fii oameni si da, Dumnezeu sa ne lumineze pe noi toti, noi… sa ne lasam mangaiati de intelepciune…
  respecte,
  SIBILLA

 3. hadean Reply

  sibilla draga, oamenii au intrat acolo asa buluc dinacelasi motiv din care cartile unui scriitor se vand brusc mai bine dupa ce acesta moare sau albumele unui cantaret urca in top la cinci minute dupa decesul acestuia.
  suntem niste ciori, abia asteptam sa prindem un starv.eufemistic vorbind, fireste.

 4. Bogdan P Reply

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

 5. anca Reply

  credeam ca nu vei scrie nimic despre moarte lui! nu am intrat pe site-ul lui aseara,poate cei care au intrat erau pur si simplu curiosi! nu-mi venea sa cred cind au dat la stiri aseara!
  Dumnezeu sa-l odihneasca!
  am vazut blogeri care fac motiv de bucurie din asta! ce jeguri!

 6. hadean Reply

  da, cam nasol.oricum ar fi fost un om, nu-i frmos sa dansezi la moartea lui.si oricum ar fi fost george pruteanu, a fost SI un bun roman.asta ar trebui sa impuna un pic de respect.dar pe de alta parte, de unde nu-i…

 7. candid Reply

  In fata mortii si primitivii adoptau o atitudine de reverenta, or trebuie sa fii Gibon ca sa te comporti in felul amintit mai sus de Anca!

 8. anca Reply

  da dragilor,si din spirit de bun simt am postat un comentariu pe acel jeg si am fost pusa la punct de doi neispraviti! m-am si dezabonat de la blog,ca refuz sa dialoghez cu astfel de “oameni”.asta-i intimplarea care mi-a lasat un gust amar pe ziua de azi!

 9. chinezu Reply

  anca:
  nu despre moartea lui pruteanu am scris aici…
  ci despre starvul de care zice adi hadean

 10. Sly Reply

  Freud spunea ca scopul vietii este moartea… da… cu o moarte suntem toti datori, dar mi se pare jalnic atunci cand te folosesti de ea si arunci cu noroi pe un nume, de care ai putea fi mandru ca a fost roman. Jigodiile se bucura, gunoaiele sau jegurile nu pun pret pe nimic. Nu e de mirare ca suntem astfel judecati de altii… “Sfarsitul rasei umane va fi probabil cauzat de moartea prin civilizatie” spunea de asemenea Ralph Waldo Emerson … sunt curios sa vad si eu civilizatia in rudurile unor astfel de jogodii! Putea sa va fie tata unora, profesor altora, dar cel mai important trebuia sa va fi model de intelepciune!

 11. nic Reply

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .
  Romania a pierdut ceea ce nu se va mai naste niciodata .
  Da , Pruteanu , a fost este si va ramane un geniu al omenirii.
  Asa suntem noi oameni , una peste alta creaturi cu toti si fara sa ne dam seama ca totusi avem in ceea ce ne priveste o seama de geni vii printre noi , dar pe care nu stim sa-i pretuim niciodata …, da chiar si dupa moarte noi romani asteptam sa vorbeasca alti pentru noi , sa aflam din strainatate cine a fost cu adevarat acest OM .

 12. sfinx667 Reply

  si totusi eu ma incrancenez sa mai cred in Oameni… nu mi-e rusine cu tara noastra, rusine mi-e cu scursurile si uscaturile ei, rusine pt lipsa lor de rusine… , inca mai sper in oameni, in oameni ca voi…
  frumos a spus O Paler : ” A muri inseamna a te muta intr-o stea…” si la fel de frumos Saadi : ” Mort e acela de care nimeni nu-si mai aminteste “… cu siguranta George Pruteanu nu va fii uitat…
  respecte,
  SIBILLA

 13. anca Reply

  draga chinezule,cred ca am produs o neintelegere,nu ma refer la blogul tau si la “colegii”mei de comentarii,era vorba de un alt blog unde jegurle se bucura de moartea lui pruteanu,aci pe blogul tau vin in fiecare zi ca-mi place “atmosfera”!

 14. chinezu Reply

  anca:
  stai linistita ca am inteles ce ai vrut sa zici
  am vrut sa precizez eu ce am precizat
  nu ma intreba de ce…

 15. anca Reply

  hehehe! sintem in plin caragiale!!!!!!!!

 16. lavinia Reply

  dumnezeu sa il odihneask in pace pt k a fost un critic foarte bun

 17. mado Reply

  tb sa mori ca sa te bage lumea (cu adevarat ) in viata ei!

  o zi (mai) buna!

 18. Dana Reply

  pruteanu.ro nu mai traieste !

 19. constantin rudeanu Reply

  azi 02 09 2010 am revazut emisiunea Florentinei Fantanaru–dincolo de aparente- si l-am reva zut pe Marele Maestru al cuvintelor D-nul Profesor George Pruteanu..M-am cutremurat din nou la gandul ca domnia sa nu mai este printre noi,eu personal invatand foarte mult din pildele dinsului.Natiunea romana a pierdut un mare om de valoare. PACAT! Domnul sa-l odihneasca in pace!

 20. elena elena Reply

  ” Un arbore cade cu trosnete. A crescut fara zgomote. […]. Fara zgomot, aceasta e crestere adevarata” (Constantin Noica, “De Caelo”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.