Pelerină sau umbrelă?

Mie nu îmi plac umbrelele. Foarte rar le folosesc şi doar atunci când situaţia o impune (adică atunci când nu am fost inspirat şi am plecat fără pelerină). În rest am cam tot timpul la mine câte o pelerină. Stil geacă scurtă sau trei sferturi mai lungă, cu capişon (adică glugă, pentru cei ce nu cunosc termenul anterior :D). Şi îşi face de fiecare dată treaba impecabil.

Sigur că pierd la aspectul estetic. Căci arăt ca un frate de printre blocuri :D. Da’ aşa nu mă intere… Pentru că sunt un om comod. Iar căratul unei umbrele după mine nu e cel mai comod lucru din lume, ca să nu zic enervant.

Acestea fiind spune, mai rămâne să vă spun de ce am scris rândurile de mai sus. Iar răspunsul este, în larga filosofie a scrisului la mine pe blog, că aşa am simţit eu tragerea să vă împărtăşesc un lucru care, cel mai probabil, nu prea vă interesează :))

4 comentarii la “Pelerină sau umbrelă?

 1. razvanbb Răspunde

  Uite aici umbrela… pentru caini! :)

  http://razvanbb.ro/2009/08/da-da-ce.html

 2. Mihai Răspunde

  Pai si nu ai dificultati de a vedea prin capisonul respectiv (in sus)?

 3. Dan Ciulea Răspunde

  ma … nici una, nici alta, prefer sa arat ca un caine ud … sincer imi si place sa stau in ploaie (cred ca aici o mostenesc pe mama, ea are un obicei, poate putin iesit din comun, de a se desculta si a umbla prin ploaie … binenteles ca nu pe asfalt … eu sunt de la munte… asa pe dealuri ;) )

 4. Pavel Răspunde

  Ce-i mai frumos decat sa fii ud pana la piele? Nimic. Asa ca… prefer nimic, doar ploaia peste mine :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: