Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Am nevoie de voluntari! Vă vreau, băăăăăăi!

În primul şi în primul rând vă rog să scrieţi şi voi despre ce spun eu mai jos. Nu vreau să daţi link către mine, nu vreau să mă pomeniţi pe nicăieri, doar să scrieţi. Pentru că avem nevoie de voluntari :)

Chestiunea e mult mai serioasă decât pare din tilul pe care l-am dat ca să vă atrag atenţia. Pentru că în zilele de 22 şi 23 mai 2010, Bucureştiul va fi gazda unei etape a Campionatului European de Rugby în 7. La competiţie vor participa 10 echipe, printre care şi România. Aşa că, vă daţi seama, e un efort organizatoric deosebit din partea Federaţiei.

De accea vă adresez acest apel. Pentru că avem nevoie de voluntari, care în cele două zile de turneu să se dedice trup şi suflet rugbyului. Pentru că va fi o perioadă intensă pentru toată lumea.

Voluntarii se vor ocupa, spus în mare, de echipele participante, să ţină legătura cu ele, precum şi de alte chestiuni organizatorice pe care le vor afla la timpul potrivit.

Vă invit pe toţi cei care vreţi să participaţi ca voluntari să ne întâlnim cu conducerea Federaţiei vineri, 14 mai 2010, de la ora 18, la sediul Federaţiei din Bd. Mărăşti nr. 18-20 (lângă Mânăstirea Caşin, lângă Stadionul Tineretului – Arcul de Triumf).

Vă aştept cu mare drag şi cu mare, mare emoţie :)

10 comentarii la “Am nevoie de voluntari! Vă vreau, băăăăăăi!

 1. Adi Zăbavă Reply

  Veneam cu cea mai mare placere, dar stii in ce studiu sunt cu pregatitul de licenta.. :(

 2. Ioana Reply

  E posibil sa fii voluntar si daca nu esti vineri la 18 acolo ? Eu chiar as vrea sa particip. Daca ne putem inscrie la o adresa de email, ceva…

 3. chinezu Reply

  @Ioana
  foarte buna intrebarea, multumesc mult!
  cei care nu pot ajunge vineri la intalnire, dar vreti sa fiti voluntari, va rog sa dati un mail pe cristi.china pe gmail ca sa va pot inscrie in baza de date
  multumesc!

 4. Corydalis Reply

  vin

 5. CezarV Reply

  Sper sa aduni cat mai multi voluntari….Eu nu stiu daca o sa pot sa ma inscriu , in weekend-ul acela am #fotbaltweetmeet si alte treburi dar sprijin cum pot actiunea , am scris pe blog :) http://cezarvasile.wordpress.com/2010/05/12/frr-si-voluntari/ .

 6. Jack Rider Reply

  Pai eu si cu Daniela ne bagam la chestia asta, si cred ca va fi foarte fain. Asa ca ne vedem vineri sa vedem ce si cum. (Intre noi fie vorba asteptam de multa vreme o chemare sub arme de genul asta)

 7. jenu Reply

  decat atat cat a putut Cezar am putut si io :D doar ca io lenes din fire fiind.. am facut o varza murata :D http://www.bmfun.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=170:frr-caut-voluntari&catid=41:sportfun&Itemid=68

 8. Valentina Capata Reply

  I’m in pentru 22/23. Nu ajung vineri la FRR dar mai vorbim pe mail.

 9. Adrian Holerga Reply

  Cred ca ajung si eu

 10. Andrutza Reply

  Chiar daca nu pot sa vin, sunt ocupata cu restantele si licenta, ma bucur sa vad ca sunt cativa doritori. Si te felicit si pentru initiativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.