Catalogul de neturi: tweetmeet.ro şi cati-ca-voi.com

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

tweetmeet.ro îmi place corespunzător. Face exact ce trebe să facă un asemenea site, care îţi dai seama ce execută chiar din denumire :)) Singura faza care îi ştirbeşte din frumuseţea domeniului pe care stă este că, din câte văd eu, are doar Timişoara în gestiune. Deocamdată, sper, pentru că ideea e chiar mişto. Şi cum timişorenii sunt oamenii de nu se poate de faini, trajem nădejde că s-or îndura să „naţionalizeze” siteul şi pentru noi ăştalanţi :))

cati-ca-voi.com. Am primit un mail care mă anunţa de siteul ăsta acum câteva zile. Şi de atunci bag câte un ochi pe el. Îmi place caterinca ce se execută acolo, aşa de relaxare din când în când. Mai ales că postările nu sunt de o repeziciune care să te dea peste cap :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Catalogul de neturi: tweetmeet.ro şi cati-ca-voi.com”

  1. interesante siteurile
    ziceai la cati ca voi ca postările nu sunt de o repeziciune care să te dea peste cap:) .acum am vazut ca se cauta inca un redactor, poate au tinut cont de sfatul tau indirect:)

    Oricum majoritatea articoleleor chiar ca sunt caterinca buna

  2. Definitia zilei -SAPUNIERA
    Aparat digital de fotografiat compact, de amator. Cuvântul este în general folosit de fotografi. Exemplu de sapunieră: Sony DSC-P92
    Ia uite bă ce săpunieră are chinezu’ ăla.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)