28.04.2017

Va multumim si asteptam raspunsul dumneavoastra la adresa irina@pentruiasi.ro

În sprit pur chinezăresc, în care democraţia este exercitată când vreau, cum vreau şi pe ce subiect vreau, vă întreb foarte hotărât: io ce ar trebui să răspund la o asemenea solicitare? Bear în mind că, democraţie de moment fiind, ceea ce veţi spune va influenţa decisiv decizia decizională de a o băga pe Irina în blogroll la mine. Aşa că nu vă jucaţi cu serviciul…

Pe scurt, cineva din stafful candidatului Irina Schrotter pentru Primăria Iaşi îmi cere un fel de blogroll exchange. Şi face acest lucru printr-un comentariu postat aici pe blog.

Buna ziua.

Am vrea sa va propunem un schimb: dumneavoastra sa includeti in lista de blogroll adresa http://irinapentruiasi.blogspot.com/ iar noi sa introducem adresa dumneavoastra.

Va multumim si asteptam raspunsul dumneavoastra la adresa irina@pentruiasi.ro”.

Deci?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Vă rog frumos să nu îmi mai faceţi trafic!

Cât de ipocrit răsuflu uşurat dintr-odată

5 comentarii

 1. luni, 4 februarie 2008, 13:34

  si eu am primit-o. le-am spus ca nu sunt primii care mi-au cerut schimbul si ca site-ul meu incearca sa fie echidistant. deci eu nu pot sa-i includ pe ei. so, whatever.

  Răspunde
 2. luni, 4 februarie 2008, 14:07

  Io zic sa o bagi, poate iti si tie un costum gratis!
  :)))))

  Răspunde
 3. kmi
  luni, 4 februarie 2008, 16:39

  Eu ar trebui sa-mi fac blog, inainte sa vorbesc :)…I know, I know. Cred ca tu ai sa pui link-ul in blogroll pentru ca: esti un gentleman, stil chinezu’ evident, blogul tau are orientari politice si pentru ca insufletesti oamenii…si pentru ca „e mai greu sa faci bine, decat sa faci rau sau sa nu faci nimic”.
  Eu nu as fi adaugat-o pentru ca: nu-mi inspira nimic blogul dansei, nu a scris personal si e mult prea evident faptul ca se orienteaza spre nume sonore din domeniu…deranjant de evident.
  Recomandarea mea pentru doamna/doamnele ar fi sa inceapa sa te citeasca…si sa-si „castige” prezenta in blogroll la chinezu’ (de remarcat ca nu am spus „sa castige „onoarea/meritul”…desi mi-a trecut prin cap).

  Răspunde
 4. luni, 4 februarie 2008, 17:25

  Eu zic să mă bagi pe mine de mai multe ori… Că am trafic slab din direcţia Beijing…

  Răspunde
 5. Somnorosul
  luni, 4 februarie 2008, 21:47

  Bună ziua.

  Aş vrea să vă propun un schimb: dumneavoastră să daţi add la blogroll adresei http://gheorghenechitapentrupsd.blogspot.com/ iar eu să vă ofer gratuit un bilet de avion la Beijing (numai dus).

  Vă mulţumesc şi aştept răspuns pe adresa: miserupedeirina@pentrutotdeauna.ro

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *