Va multumim si asteptam raspunsul dumneavoastra la adresa irina@pentruiasi.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

03.02.2008

În sprit pur chinezăresc, în care democraţia este exercitată când vreau, cum vreau şi pe ce subiect vreau, vă întreb foarte hotărât: io ce ar trebui să răspund la o asemenea solicitare? Bear în mind că, democraţie de moment fiind, ceea ce veţi spune va influenţa decisiv decizia decizională de a o băga pe Irina în blogroll la mine. Aşa că nu vă jucaţi cu serviciul…

Pe scurt, cineva din stafful candidatului Irina Schrotter pentru Primăria Iaşi îmi cere un fel de blogroll exchange. Şi face acest lucru printr-un comentariu postat aici pe blog.

„Buna ziua.

Am vrea sa va propunem un schimb: dumneavoastra sa includeti in lista de blogroll adresa http://irinapentruiasi.blogspot.com/ iar noi sa introducem adresa dumneavoastra.

Va multumim si asteptam raspunsul dumneavoastra la adresa irina@pentruiasi.ro”.

Deci?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Va multumim si asteptam raspunsul dumneavoastra la adresa irina@pentruiasi.ro”

  1. si eu am primit-o. le-am spus ca nu sunt primii care mi-au cerut schimbul si ca site-ul meu incearca sa fie echidistant. deci eu nu pot sa-i includ pe ei. so, whatever.

  2. Eu ar trebui sa-mi fac blog, inainte sa vorbesc :)…I know, I know. Cred ca tu ai sa pui link-ul in blogroll pentru ca: esti un gentleman, stil chinezu’ evident, blogul tau are orientari politice si pentru ca insufletesti oamenii…si pentru ca „e mai greu sa faci bine, decat sa faci rau sau sa nu faci nimic”.
    Eu nu as fi adaugat-o pentru ca: nu-mi inspira nimic blogul dansei, nu a scris personal si e mult prea evident faptul ca se orienteaza spre nume sonore din domeniu…deranjant de evident.
    Recomandarea mea pentru doamna/doamnele ar fi sa inceapa sa te citeasca…si sa-si „castige” prezenta in blogroll la chinezu’ (de remarcat ca nu am spus „sa castige „onoarea/meritul”…desi mi-a trecut prin cap).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)