Cristi Diaconescu, spune-mi, te rog, că femeia asta minte…

Urmăriţi ce zice o româncă abia ajunsă din infernul din Gaza despre cum i-a ajutat pe românii de acolo statul român. Şi dacă nu vă revoltaţi energic înseamnă că ori aveţi voi o problemă, ori eu că pun botul prea repede…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oLw5EtwXxK8]

0 comentarii la “Cristi Diaconescu, spune-mi, te rog, că femeia asta minte…

 1. Lucia Verona Răspunde

  Femeia asta spune că lucrează la televiziune – deci ştie ce înseamnă manipularea. Nu cred chiar tot ce spune, dar un lucru e clar: ca de obicei, statul român demonstrează că nu ştie să-şi ajute cetăţenii.

 2. Darius cel Tulbure Răspunde

  Şi io dacă mă duc în Irak sau în Kashmir sau mai ştiu eu ce zone belicoase, pe răspunderea şi riscul cui o fac? A mea. E un pic ciudat să avem astfel de pretenţii.

  Pe de altă parte, statul român ar fi făcut o faptă bună să-i scoată de acolo. Vorba aia, dacă Rusia a putut…

 3. Lucia Verona Răspunde

  Văd că suspiciunea mea nu a fost chiar neîntemeiată – vezi la Buble: http://www.pesurse.ro/2009/01/smekeri-de-gaza-despre-ce-inseamna-recunostinta.htm

 4. artistu Răspunde

  Mai aveai vreun dubiu in privintza asta? Nu vezi ca statul ii f*** in gura pe pensionarii de aici din tara, daramite pe romanii afltai la mii de km de tara. Ei nu stiu decat sa se uite dupa capsunarii care aduceau bani in tara. Acu daca nici aia nu mai aduc probabil ii va uita si pe aia!
  P.S. Zicea femeia ca celelalte state si-au luat toti cetatenii. Pentru ca acelea sunt niste state conduse de niste oamneni normali la cap. NOI NU!!!!

 5. moshu49 Răspunde

  recunosc, chiar am o problemã … cu pensia
  nu’mi ajunge pt atîtea sãrbãtori si cadouri la sãrbãtoriţi ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: