Apoi dacă nici în aşa ceva nu ne implicăm ca naţie…

Sunt momente în viaţa unui popor când trebuie să arate că a evoluat, că are potenţialul de a funcţiona ca naţiune în jurul unui scop comun. Şi când participarea la un proiect de anvergură nu e doar o dovadă că suntem mulţi, ci şi că ştim şi vrem să trăim cu adevărat împreună.

Cred că unul din aceste momente poate fi provcarea lansată de Let’ Do It Romania. O iniţiativă de anvergură, pe care dacă o ratăm suntem, şi nu ştiu cum să o zic altfel, de-a dreptul jalnici.

Personal, susţin 12346% acest proiect. Şi m-ar bucura extraordinar de mult să văd că vă implicaţi şi voi. Vedeţi mai jos ce au reuşit să facă estonieni pe aceeaşi idee. Fantastic!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A5GryIDl0qY]

3 comentarii la “Apoi dacă nici în aşa ceva nu ne implicăm ca naţie…

 1. Grim_Cris Răspunde

  Sambata organizam o chestie asemanatoare intr-o padure undeva la 3km de Focsani. Cine zicea ca blogmeet-ul nu ne-a prins bine, ar trebui sa se mai gandeasca. Toti bloggerii din Focsani care ne-am intalnit pe 27 februarie, plus inca vreo cativa, ne strangem sa curatam padurea.

  in plus, avem fonduri de la protectia mediuliui (saci, manusi + o masina care sa duca gunoiul la groapa de gunoi).

  Incercam sa tragem un semnal de alarma primariei, pentru ca ea ar trebui sa se ocupe. Va fi distractie si vom face si ceva constructiv :D

 2. Leusor Răspunde

  Chinezule si eu m-am bagat. Am scris un post frumos si documentat putin.
  Ai vazut ca sunt receptiv la propunerile tale?

 3. Paul Răspunde

  Când am intrat prima dată pe site, am citit tot (despre campania din Estonia auzisem mai devreme) şi m-am înscris la acţiunea de cartare (mijloc de transport: bicicleta, eco! :D)
  Păcat că nu toţi agreează aceste acţiuni, iar dacă nu le agreează ar fi bine să tacă şi să se abţină, dar nu …
  Profa de biologie mă întreabă dacă îmi place să fiu gunoier
  Profa de română nu ne lasă să plecăm (2 elevi)de la ora ei, la o acţiune organizată de plantare de copaci şi strângerea mizeriei din jurul liceului.
  NOI decidem dacă nepoţii noştri vor avea pădurea doar în poze sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: