Paloma Petrescu respecta viitorul Romaniei

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Pfoai, ce uşurat mă simt acuma… Chiar aveam grija asta imensă că s-ar putea să existe o tiny miny şansă ca Paloma să nu respecte viitorul României. Da’ acuma, când vîd că nu e aşa, vaaaaaaaaai ce bine mă simt…

Unde mai pui că comunicatul lu’ doamna candidat este devastator de-a dreptul prin eleganţa stilistică şi metafora peremptorie, surprinzând esenţa ingenuă a existenţialismului peren, în registru superfluuuuuu.

„Profesor si mama, Paloma Petrescu a dorit sa marcheze aceasta zi dedicata copilului universal, (sarbatorita in multe locuri ale lumii, dar, in multe alte locuri, uitata), o zi care subliniaza importanta drepturilor copilului si a vietii lui, care trebuie sa stea sub semnul protectiei, a responsabilitatii si a dragostei adultilor. Convinsa de necesitatea aliantei dintre suportul parintesc si cel al scolii si al instutiilor responsabile de educarea si formarea copiilor, deputatul PD-L a stat de vorba cu copii si cu educatori si s-au bucurat impreuna de povesti spuse in ambianta placuta a aromei de portocale.”

Vai dă noi… Băi fraţilor şi surorilor, voi vă daţi seama că madama aste este sau a fost ceva pe la Educaţie???

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)