Paloma Petrescu respecta viitorul Romaniei

Pfoai, ce uşurat mă simt acuma… Chiar aveam grija asta imensă că s-ar putea să existe o tiny miny şansă ca Paloma să nu respecte viitorul României. Da’ acuma, când vîd că nu e aşa, vaaaaaaaaai ce bine mă simt…

Unde mai pui că comunicatul lu’ doamna candidat este devastator de-a dreptul prin eleganţa stilistică şi metafora peremptorie, surprinzând esenţa ingenuă a existenţialismului peren, în registru superfluuuuuu.

„Profesor si mama, Paloma Petrescu a dorit sa marcheze aceasta zi dedicata copilului universal, (sarbatorita in multe locuri ale lumii, dar, in multe alte locuri, uitata), o zi care subliniaza importanta drepturilor copilului si a vietii lui, care trebuie sa stea sub semnul protectiei, a responsabilitatii si a dragostei adultilor. Convinsa de necesitatea aliantei dintre suportul parintesc si cel al scolii si al instutiilor responsabile de educarea si formarea copiilor, deputatul PD-L a stat de vorba cu copii si cu educatori si s-au bucurat impreuna de povesti spuse in ambianta placuta a aromei de portocale.”

Vai dă noi… Băi fraţilor şi surorilor, voi vă daţi seama că madama aste este sau a fost ceva pe la Educaţie???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: