Adica ce, vreti sa ziceti ca nu ma intelegeti?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Bun, e drept ca nu am scris de ceva vreme acilea pe chinezu. Dar ia hai sa vad care ia primul bolovanul blogeristic sa comenteaza ceva? Fusei la Milano si ca din intamplare am fost la meciul Inter cu Barca. Pe cuvant ca nu am scris din doua motive mari si late care sunt, de fapt, fix 3:

1. Internetul la Milano este exagerat de scump. Si nu ma refer la suma in sine, cat la principiu ca nu se face sa platesti cat nu face. Basca faptul ca am avut o problema cu janghina pe care nu o sa o mai numesc de acum inainte lap top.

2. Programul a fost foarte incarcat si, cum a scrie pe blog presupune si o anume stare de spirit carevasazica nu am avut-o la ritmul ala, nu am scris.

3. De fapt asta e motivul adevarat. Unul egoist. Pur egoist. Am vrut sa fac o pauza si sa ma bucur numai io, in mine asa, de deplasarea asta la Milano si de meciul cu pricina.

Dar aimbec. Si cat de repede revin cu cronici complete ale vremurilor pe care le-am trait si cu, fireste, poze.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)