Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

By chance, am mai vazut niste filme

Mad Dog and Glory (1993). Filmul nu e cine stie ce mare grozavie. Dar merita vazut pentru asocierea dintre un ditai grandele de Niro cu unul din preferatii mei ever ever Bill Murray, care Bill al meu joaca rolul unui mafiot si face acest lucru asa cum stie el sa il faca, adica bestial. Bonus Uma Thurman si David Caruso.

The 51st State (2001). Bun, teoretic puteti spune ca daca intr-un film apare magnificul Robert Carlyle si senzationalul Samule Jackon totul este ca si rezolvat. Si ati avea dreptate, macar in ceea ce priveste acest film. Un Carlyle ceva gangster englez care face toti bani. Plus un Meat Loaf descreierat si o Emily Mortimer ucigas platit. Mie mi-a placut raison filmul. Aaaaaaaaaa, cum dracu sa uit de Rhys Ifans, un actor pe care io as vrea sa il vad in cat mai multe filme.

Generation Kill. Noul serial produs de HBO. Pe tema recentului si inca actualului razboi din Irak. Am vazut primele doua episoade. Excelent film, daca sunteti pe felia asta a realismului. Excelent…

Restul e tăcere. Excepţional film. Când văd aşa ceva făcut de români, vă rog să mă înţelegeţi că îmi creşte inima de bucurie.

0 comentarii la “By chance, am mai vazut niste filme

 1. monstru medusa Răspunde

  Daaa. „Restul e tacere” e un film frumos, curat, cu haz, profund, ce mai, un film ca lumea. Si se vede ca au avut si bani, nu numai idei ca sa-l faca.

 2. oɯɐɹɐpıl Răspunde

  generation kill e foarte bun, foarte realist, ma mir ca a rezistat cenzurii. nu ma refer la cenzura produsului finit, ci la aceea a timpurilor in care a fost realizat serialul. pacat ca s-au oprit dupa numai zece episoade, as mai fi putut suporta vreo zece

 3. Mordechai Răspunde

  Da-da-da-da!
  „Restul e tăcere” e, poate, cel mai împlinit film românesc de după ultimii ani. Tornatore- zic unii; a avut bin- zic alţii. Film bun – zic eu. Şi uite că nu mai zic doar eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.