Aoleooooooooooooo! Elena Băsescu şi-a dat demisia din PDL şi candidează singură, puicuţa…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Deci fataaaaaaaaaa tatiiiiiiii s-a hotărât să ia taurul de coarne (sau de altceva, mă rog, după gust) şi să plece din PDL pentru a-şi umfla pectoralili siliconate de una singură la europarlamentare. Să îi urăm succese maxime. Dar nu mai maxime decât ne-ar ura ea nouă dacă i-ar păsa de noi.

În altă ordine de idei (ador să folosesc clişee de astea, serios) dar, totuşi, apropo de sfaturile pe care Ăl Bătrân i le-a dat la Aia Tânără:
Un scotian ii scrie fiului sau: Iti trimit zece lire, cit ai cerut. Dar tine minte: zece se scrie cu un zero, nu cu doi.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Aoleooooooooooooo! Elena Băsescu şi-a dat demisia din PDL şi candidează singură, puicuţa…”

  1. Pingback: Reactiile blogosferei cu privire la EBa | Bag tare in blogosfera romaneasca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)