TRUisme de campanie sau cum recunosc tacit că îmi place despre el

Mă enerva foarte tare TRU când se dădea mare deontologo-analist politic şi pupa curul lui Băsescu într-o mare şi inerentă fericire intelectuală. Şi nu mă enerva pupătura. Că fiecare e liber să pupe ce cur vrea. Mă enerva că nu îşi asuma iubirea pentru bucile pe care le îmbăloşa.

Adică te dai vaşnic reprezentant al societăţii civile, carevasăzică oboectiv şi devreme acasă, când de fapt eşti un piţifelnic slujbaş în solda lu’ marinaru naţional. În afară de limbiţiile sale politico-fantastice, atunci când scria TRU pe sport, politică internaţională sau orice altceva, îmi scoteam rapid legitimaţia de membru al fan clubului său.

Acum începe să îmi placă despre el şi pe partea de scârbă politică. Pentru că, faţă de dăţile când era doar libidinos pseudo-ideologicamente, acum omu îşi asumă clar politicamente portocaliul murdar. Adicătelea e un libidinos cu patalama, ceea ce, mă înţelegeţi, e altă mâncare de peşte a la Dinescu vs. Elena Udrea. Dar orişicât, măcar acum e pe faţă. Şi când o să mai zică „ooo, dragă tovarăşu preşedinte Băsescu, vă iubesc de nu să poate” nu o să mai intereseze pe nimeni. Că s-a dus dracu entropia. Aşa se întâmplă atunci când dragostea de neam, de ţară te face să devii cu totul altceva decât lumea credea că eşti sau vroia să fii…

0 comentarii la “TRUisme de campanie sau cum recunosc tacit că îmi place despre el

 1. Adi Zabava Răspunde

  Mah, tu sigur esti de la Baia Mare? Ca dupa scriitura aduci cu un nenea de pe langa mine, de la Humulesti :) imi pace

 2. Ionut Răspunde

  Creanga? sau el nu era de la Jumulesti!? :))

 3. Adi Zabava Răspunde

  Creanga creanga :p

 4. Gagiu Sebastian Răspunde

  Auzi bai chinezule dar tu esti acreditat cu patalama sa-l scuipi in cur de la un milimetru pe TRU sau faci abuz? Pai toti cacatii care nu-i puteau demonta analizele s-au gasit sa-i impute consecventa si optiunile. Ciutaci, cristoi, stani si alti cacati impotenti care-l ataca pe Basescu n-au nevoie de patalama? I crezi pe cuvant? Hai sic transit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: