Roma asa cum o descrie Montanelli e savuroasa

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cei care ma cunosc stiu deja ca sunt un fan acerb al istoriei Imperiului Roman, cu precadere perioada de sfarsit de republica si inceput de principat. Am o biblioteca destul de serioasa pe tema asta. In care exista unele carti la care revin mereu si mereu cu placere.

Una din aceste carti este Roma – O istorie inedita de Indro Montanelli. Are un stil foarte savuros autorul cand scrie despre subiecte de (aproape) legenda, combinand mistoul cu informatia savanta intr-un mod pe care l-am gasit doar la Montanelli. E usor de inteles cand il citeste de ce scrierile sale au scandalizat la un moment dat intreaga Italie, pentru ca lua la caterinca niste simboluri istorice aproape sacre pentru urmasii legiunilor romane din peninsula.

Cartea merita citita si de catre „profani”, ca sa le zic asa celor care abia acum fac cunostinta cu teribila istorie a  Imperiului. Le va place categoric, mai ales ca e scrisa in stilul vioi al lui Montanelii. Dar crede ca adevarata savoare o simtim noi astia care deja stim istoria cat de cat si vedem caterinca intelectuala pe care o executa autorul :)

Recomand cu maxima caldura cartea.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Roma asa cum o descrie Montanelli e savuroasa”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)