De ce sunt fan eu de bloggerii tineri și foarte tineri

Cum zilele astea sunt prin Baia Mare, normal că am lansat invitația către bloggeri de pe acolo să bem un ceai. Și am avut (din nou) plăcerea să mă văd cu mai mulți tovarăși de nădejde din zonă. Pe lângă deja consacrații Gabi și Cipri (consacrați în sensul de buhai bătrâni ca mine, ce-ați crezut? :D), pe lângă întâlnirea foarte plăcută cu un domn și o doamnă pe care i-am cunoscut doar prin comentarii aici la mine :), pe lângă băutul de cafea cu mogulii Cosmin și Mircea de la Silkweb :D, cel mai mult mi-a plăcut desantul de tineri bloggeri băimăreni care m-au ”atacat” aseară: Robbie, Zmenta, Zerocinci, Alecs, Florin. Pentru că, la venerabila mea vârstă de 35 de ani, sunt mare, mare fan de bloggeri tineri.

Sigur că ei sunt mai zbuciumați, mai buimaci câteodată, mai repeziți și chiar enervanți câteodată, sigur că ți se ridică automat sprânceana când vezi cum se aruncă uneori unul la gâtul celuilalt precum, mă scuzați, coiul în stâncă din pricini care îmi scapă totalmente de cele mai multe ori, sigur că mai au de învățat și de crescut. Dar, acuma serios, ia uită-te matale, cititorule, care ai zâmbit în timp ce citeai rândurile de mai sus, un pic în oglinda aia a ta interioară și spune-mi sincer dacă nu te regăsești și matale, indiferent că ai 35 de ani ca mine sau 72, în cele spuse mai sus despre tinerii ăștia? Și ei măcar au scuza (dacă putem comite sacrilegiul de a numit tinerețea scuză…) că sunt tineri. Matale ce scuză ai?

Ei vin din urmă puternic. Și de aceea îmi place să îi urmăresc, să văd cum gândesc, cum prestează. Cooperativa munca în zadar, veți spune unii dintre voi. Poate că… Dar asta nu mă împiedică să îi sprijin, să îi susțin și să pariez pe ei în continuare.

Ține cineva pariul ăsta? :)

10 comentarii la “De ce sunt fan eu de bloggerii tineri și foarte tineri

 1. Anticalofilul Răspunde

  am zambit e putin spus, am ras cu gura pana la urechi cand am citit comparatia :)

  ramasag facem :)

  cand vii in Iasi?

 2. Robert Raiz Răspunde

  pai eu iara am ratat , offf mey… numai nu ma sincronizez. Cand vedem un meci impreuna? :p

 3. Alex Mazilu Răspunde

  eu cu Zmenta…
  ;)

 4. zmenta Răspunde

  Mai vreau întâlniri de genul. Simt că se mişcă ceva în onlineul băimărean şi-s tare bucuros :) ! Pe când încă o vizită la Baia Mare ?

  @Alex Mazilu: mersi mult !

 5. chinezu Răspunde

  @Anticalofilul
  pfoai, sa stii ca mi-e dor de iasi… nu am mai fost pe acolo de ani de zile
  si atat imi place orasul ala…
  vad cum fac sa ajung neaparat pana a vara
  Maxim am spus! :D

  @Robert Raiz
  io zic sa reusim sa ne intalnim intai si apoi sa facem program de meciuri :))

  @zmenta
  baaaaaaa, nesatulule :)))))))))))

 6. Robert Raiz Răspunde

  zis si facut! La cat de mult umblii prin tara , nu ar trebui sa dureze mult ;)

 7. cineva Răspunde

  @Cristi,
  Iti multumim pentru aprecieri! Si noi am ramas exact cu aceeasi impresie si promitem ca vom mai veni daca vom fi invitati!

 8. rAuLiTo Răspunde

  La noi la Satu Mare, cam greu asemenea lucruri :d ne trebuie o clona a chinezului :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: