Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Catalogul de neturi: b-cafe.ro cu un chinezu pe acolo

M-am întâlnit cu Robert Antonescu în urma cu ceva vreme. Atunci mi-a şi spus despre proiectul său b-cafe.ro, mi l-a arătat şi mi-a plăcut, deşi am avut câteva observaţii legate de cum arată siteul. Care observaţii mi s-au anulat cu de la sine putere când am văzut noua variantă a siteului, lansată astăzi la Open Coffee.

Ce îmi place la b-cafe.ro este că stai în el, frate, te dai ca lumea prin interviurile alea, printre poveştile oamenilor ăia mişto de acolo, că ai ce învăţa. Şi îmi mai place că se simte că Robert nu a gândit siteul ca pe un business (ceea ce nu e chiar un lucru bun pentru el :D), aşa că e chiar plăcut să te dai prin el.

Aţi putea spune că laud b-cafe.ro pentru că sunt unul dintre intervievaţi. Dar dacă aţi face asta ar însemna că mă cunoaşteţi atât de puţin… :)

5 comentarii la “Catalogul de neturi: b-cafe.ro cu un chinezu pe acolo

 1. camil Răspunde

  mișto interviuri :)

 2. Mihai Pintilie Răspunde

  b-cafe arata foarte bine.. o sa pierd ceva timp pe acolo..

 3. boghi Răspunde

  Mai, stiu cafeneaua asta dinainte de schimbarea la fata. Mi-a placut ideea de atunci si sper sa aiba succes cu ea, pentru ca e binevenita. Felicitari sincere lui Robert Antonescu (na, acum stiu si cine a facut-o :))

 4. BigMama Răspunde

  Subscriu! Foarte mişto iniţiativa.
  Un prof de-al meu de filosofie a dat câteva „lecţii” foarte, foarte faine pe b-cafe.ro.

 5. writeman Răspunde

  cum imediat dupa lansare am taiat-o la tara si am dormit 3 zile, acum revin si zic: multam fain pentru cuvintele frumoase. astept cu nerabdare sportlocalul definitivat (desigur, temporar).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.