Catalogul de neturi: b-cafe.ro cu un chinezu pe acolo

M-am întâlnit cu Robert Antonescu în urma cu ceva vreme. Atunci mi-a şi spus despre proiectul său b-cafe.ro, mi l-a arătat şi mi-a plăcut, deşi am avut câteva observaţii legate de cum arată siteul. Care observaţii mi s-au anulat cu de la sine putere când am văzut noua variantă a siteului, lansată astăzi la Open Coffee.

Ce îmi place la b-cafe.ro este că stai în el, frate, te dai ca lumea prin interviurile alea, printre poveştile oamenilor ăia mişto de acolo, că ai ce învăţa. Şi îmi mai place că se simte că Robert nu a gândit siteul ca pe un business (ceea ce nu e chiar un lucru bun pentru el :D), aşa că e chiar plăcut să te dai prin el.

Aţi putea spune că laud b-cafe.ro pentru că sunt unul dintre intervievaţi. Dar dacă aţi face asta ar însemna că mă cunoaşteţi atât de puţin… :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Catalogul de neturi: b-cafe.ro cu un chinezu pe acolo”

  1. Mai, stiu cafeneaua asta dinainte de schimbarea la fata. Mi-a placut ideea de atunci si sper sa aiba succes cu ea, pentru ca e binevenita. Felicitari sincere lui Robert Antonescu (na, acum stiu si cine a facut-o :))

  2. cum imediat dupa lansare am taiat-o la tara si am dormit 3 zile, acum revin si zic: multam fain pentru cuvintele frumoase. astept cu nerabdare sportlocalul definitivat (desigur, temporar).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)