Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

TVR 1 taie din filme şi ne învaţă greşeli ortografice. Pe banii noştri, of course

08.01.2008

The Merchant of Venice (2004)

Absolut senzaţional Al Pacino în acest film, în care joacă rolul evreului cămătar Shylock. Absolut senzaţional. Te înfiori când îl vezi. Excelent şi jocul lui Lynn Collins, cea care a făcut o Portia de zile mari. Decoruri magnifice, costume impecabile, o engleză de aia shakesperiană beton. Una dintre cele mai reuşite ecranizări ale piesei clasice.

Dar (pentru că la TVR 1 am văzut filmul şi cu ei există mereu şi mereu un dar) minunaţii de la TVR, televiziune pe care o plătesc şi din banii mei, au ales ca nişte măgari ordinari să taie câteva minute din film. Ca să le intre mai bine publicitatea sau ceva căcat de ăsta. De nepermis aşa ceva. Să mai taie din Surprize, Surprize sau alte mega producţii jenante şi să lase întregi filmele adevărate. Iar faptul că vezi la subtitrare ceva de genul “ar trebui să m-ai facem asta” te enervează şi mai tare. Din ce în ce mai rău cu TVR ăsta, din ce în ce mai rău…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.