Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

TVR 1 taie din filme şi ne învaţă greşeli ortografice. Pe banii noştri, of course

7. The Merchant of Venice (2004)

Absolut senzaţional Al Pacino în acest film, în care joacă rolul evreului cămătar Shylock. Absolut senzaţional. Te înfiori când îl vezi. Excelent şi jocul lui Lynn Collins, cea care a făcut o Portia de zile mari. Decoruri magnifice, costume impecabile, o engleză de aia shakesperiană beton. Una dintre cele mai reuşite ecranizări ale piesei clasice.

Dar (pentru că la TVR 1 am văzut filmul şi cu ei există mereu şi mereu un dar) minunaţii de la TVR, televiziune pe care o plătesc şi din banii mei, au ales ca nişte măgari ordinari să taie câteva minute din film. Ca să le intre mai bine publicitatea sau ceva căcat de ăsta. De nepermis aşa ceva. Să mai taie din Surprize, Surprize sau alte mega producţii jenante şi să lase întregi filmele adevărate. Iar faptul că vezi la subtitrare ceva de genul „ar trebui să m-ai facem asta” te enervează şi mai tare. Din ce în ce mai rău cu TVR ăsta, din ce în ce mai rău…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: