25.04.2017

Uite că şi vedeta Sandra Stoicescu are fix aceleaşi probleme de om normal ca tine şi ca mine

Evident că toţi o ştim pe Sandra Stoicescu. O ştim de multă vreme, cu bunele şi relele ei, cu istoria sa dimplomatică şi mai puţin diplomatică. Ce nu ştim sau, mă rog, ne pare greu a crede, este că Sandra este un om perfectamente normal, ca şi tine, ca şi mine, ca şi ăla, ca şi aia. Adică are tot problemele pe care le avem şi noi.

Spre exemplu, Ring ne spune că Sandra se descurcă greu cu plata ratelor pentru creditul cu care şi-a cumpărat o casă. Vă sună familiar chestiunea? Este că este un om normal ca şi tine, ca şi mine, ca şi ăla, ca şi aia?

Mă rog, e drept că tu strângi din partea dorsală să plăteşti rata pentru un 2 camere în Drumul Taberei la cei 700 de euro pe care îi faci pe lună la nivel de familie, în vreme ce Sandra întâmpină anumite dificultăţi să-şi plătească ratele pentru vilocul din Pipera la salariul ei de 15.000 de dolari pe lună. Dar, trecând peste detalii de astea nesemnificative, şi tu şi Sandra sunteţi oameni perfect normali în asemănarea dintre voi…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dacă ar fi musai-musai, ce partid aţi alege?

Pe voi vă mai emoţionează imnul nostru (apropo de neştiuta Zi a Drapelului Naţional)?

5 comentarii

 1. vineri, 26 iunie 2009, 11:43

  Ce răutăcism a fost ăsta… Unul necaracteristic. Salariu de 15K/lunar? Dacă-ţi zic cât e, plăteşti diferenţa? Că mi-aş lua şi eu o vacanţă de ‘fo 3 luni :-)

  Răspunde
 2. vineri, 26 iunie 2009, 11:49

  @Someone
  cavaler, ca de obicei
  probabil singurul cavaler de pe acolo, ramas dintr-o lume cand domnnitele erau domnite, balaurii balauri si ziaristii ziaristi :)
  dar sa lasam aceste subiecte trecatoare si sa revenim la ceva mai practic: cand ne intalnim sa iti livrez marfa? :D

  Răspunde
 3. vineri, 26 iunie 2009, 12:47

  Să trăiţi, vă rog! :-) Te sun!

  Răspunde
 4. vineri, 26 iunie 2009, 22:35

  Poate vrea si ea o marire de salariu si a vrut sa fie mai originala decat colegii ei din trust :wink:

  Răspunde
 5. joi, 22 octombrie 2009, 02:38

  […] Uite că şi vedeta Sandra Stoicescu are fix aceleaşi probleme de om normal ca tine şi ca mine · cu 4 comentarii. Evident că toţi o ştim pe Sandra Stoicescu. O ştim de multă vreme, cu bunele şi relele ei, cu istoria sa dimplomatică şi mai puţin diplomatică. …. Gherţoi au fost, gherţoi sunt încă (178), Homu ca pomu (4), Minime dîn popor (296), Nu văd ochelarii din cauza ochilor (9), Raftologie (28), Raport din cand in cand despre pitici (31), Vrăjeli de prost gust (283) …Read More […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *