Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Uite că şi vedeta Sandra Stoicescu are fix aceleaşi probleme de om normal ca tine şi ca mine

Evident că toţi o ştim pe Sandra Stoicescu. O ştim de multă vreme, cu bunele şi relele ei, cu istoria sa dimplomatică şi mai puţin diplomatică. Ce nu ştim sau, mă rog, ne pare greu a crede, este că Sandra este un om perfectamente normal, ca şi tine, ca şi mine, ca şi ăla, ca şi aia. Adică are tot problemele pe care le avem şi noi.

Spre exemplu, Ring ne spune că Sandra se descurcă greu cu plata ratelor pentru creditul cu care şi-a cumpărat o casă. Vă sună familiar chestiunea? Este că este un om normal ca şi tine, ca şi mine, ca şi ăla, ca şi aia?

Mă rog, e drept că tu strângi din partea dorsală să plăteşti rata pentru un 2 camere în Drumul Taberei la cei 700 de euro pe care îi faci pe lună la nivel de familie, în vreme ce Sandra întâmpină anumite dificultăţi să-şi plătească ratele pentru vilocul din Pipera la salariul ei de 15.000 de dolari pe lună. Dar, trecând peste detalii de astea nesemnificative, şi tu şi Sandra sunteţi oameni perfect normali în asemănarea dintre voi…

5 comentarii la “Uite că şi vedeta Sandra Stoicescu are fix aceleaşi probleme de om normal ca tine şi ca mine

 1. Someone Reply

  Ce răutăcism a fost ăsta… Unul necaracteristic. Salariu de 15K/lunar? Dacă-ţi zic cât e, plăteşti diferenţa? Că mi-aş lua şi eu o vacanţă de ‘fo 3 luni :-)

 2. chinezu Reply

  @Someone
  cavaler, ca de obicei
  probabil singurul cavaler de pe acolo, ramas dintr-o lume cand domnnitele erau domnite, balaurii balauri si ziaristii ziaristi :)
  dar sa lasam aceste subiecte trecatoare si sa revenim la ceva mai practic: cand ne intalnim sa iti livrez marfa? :D

 3. Someone Reply

  Să trăiţi, vă rog! :-) Te sun!

 4. dramoleta Reply

  Poate vrea si ea o marire de salariu si a vrut sa fie mai originala decat colegii ei din trust :wink:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.