Bloguri de fotografie

Later edit: Între timp,dragilor, am lansat şi eu  blogdefotografie.ro. Vă invit să îmi spuneţi cum vi se pare :)

—————-

Am io convingerea fermă că blogurile de fotografie sunt o specie aparte a blogosferei. Una foarte frumoasă. Am în reader câteva la care mă duc de fiecare dată când zic hai să iau o pauză de câteva minute să mă relaxez. E minunată lumea pe care unii oameni o pot crea din lucruri mărunte, obişnuite, dar surprinse într-un anumit fel şi la anumite momente. Nu ştiu cât e ştiinţă şi cât e intuiţie sau noroc. Probabil câte puţin din fiecare. Dar rezultatele în unele cazuri sunt superbe.

Vă dau doar 4 bloguri, care îmi vin acuma rapid în minte. Dar vă invit să îmi mai daţi şi voi idei de bloguri pe care le savuraţi pentru fotografie.

Eu vi le propune pe cele ale următorilor: Anca Bundaru, A. Dragoş, Alex Dima şi Alex Mazilu. Sunt şi altele, din fericire, încă foarte multe. Vă aştept cu sugestii :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

38 thoughts on “Bloguri de fotografie”

 1. Multumesc Cristi pentru mentionarea mea. Da, blogurile de fotografie sunt o parte mai „speciala” a blogosferei, o parte mai in minoritate din pacate. Problema e ca noua, ca „fotobloggeri” ne este mult mai greu sa atingem targeturile propuse datorita articolelor. Trebuie sa facem fotografia, sa o aranjam, sa scriem textul, si abia atunci publicam articolele. Insa si rezultatele sunt pe masura :). Atat timp cat vad pe cineva caruia ii plac fotografiile mele si ma felicita, mi se umple inima de bucurie ! :)

 2. Ciprian, multumesc pentru sustinere. :)

  Comunitatea de photoblog-uri e destul de mica totusi. Stiu ca sunt multi care fotografiaza, si o fac bine, dar destul de putini au timpul, initiativa si resursele sa isi faca un blog foto.

  Eu am norocul sa am prieteni minunati – unul dintre ei se ocupa de dezvoltarea blog-ului, iar altii intr-adevar mi-au facut surpriza sa-mi organizeze prima expozitie la Green Tea (cu sprijinul lui Ciprian, bineinteles).

  In curand la mine o sa vedeti un upgrade sanatos, facut tot cu ajutorul lui Cezar (www.wanderingme.com).

  Daca cineva are nevoie sa impartasim experienta de a dezvolta un asemenea blog, il ajut cu cea mai mare placere.

 3. Pozele de pe acest blog sunt realizate în totalitate de către mine. Nu sunt un profesionist, însă sper sa-mi îmbunătățesc tehnica de fotografiat cu ajutorul vostru. Aștept impresiile voastre despre fotografiile mele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)