24.04.2017

Ia ziceţi, care aţi rămas corigenţi, ca să nu zic repetenţi?

Personalmente, am avut experienţa de viaţă numită corigenţă de fix 2 ori. O dată la fizică şi o dată la chimie. În liceu. În şcoala generală nu prea aveam cum, pentru că eram comandant de unitate (voi ăştia care aţi avut şnur de pionier ştiţi despre ce vorbesc) şi nu se făcea să nu fiu zecist pe linie. Dar în liceu, odată cu Revoluţia, mi-am cam băgat picioarele, ca să zic aşa, în anumite materii de care mi se cam rupea.

Am terminat liceul Mihai Eminescu din Baia Mare, umanist. Aşa că fizica şi chimia erau printre materiile care nu ma pasionau de nici o culoare. La chimie am avut câte un 8 pe primele 2 trimestre, aşa că profa s-a simţit datoare să mă lase corigent cu un 4 pe trimestrul 3. La fizică, unde am reuşit să intru în nişte clinciuri principiale cu profa (pe motive de păr lung şi de blugi rupţi), am început cu un 4 în primul trimestru, am smuls un 6 pe al doilea (pentru că am învăţat cât de cât şi nu putea să îmi dea mai puţin) iar în al treilea i-am scos peri albi profei pentru ca veneam mereu şi mereu pregătit şi, de fiecare dată când credea că mă prinde, mă scoate la tablă, iar eu, ca un mare şmecher, îmi dădeam ochii peste cap, mimând deznădejdea, spre rânjetul plin de satisfacţie al profei, după care i-o serveam sadic, uitându-mă profund în ochii ei, lecţia din jegul ăla de carte de fizică. Aşa că, la final de trimestru 3, nu a avut ce face şi mi-a dat un 8 :D

Ia ziceţi şi voi, ‘ntelectuali care sunteţi, ce şi cum pe subiectul ăsta :) Puteţi considera asta o leapşă pe care să o preluaţi după cum vă lasă inima şi caracterul :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

chinezu vă răspunde. Episodul 1

The internet is for porn

113 comentarii

 1. vineri, 15 ianuarie 2010, 08:59

  Eu nu am ramas niciodata. In scoala generala pentru ca eram in sat si se afla imediat notele. La liceu nu pentru ca profa de mate se indura de mine si imi umfla notele :D

  Răspunde
 2. vineri, 15 ianuarie 2010, 09:05

  hombre :)

  ma simt groaznic sa te umilesc pe propriul tau blog, dar nu vei mai reusi sa-mi depasesti niciodata performantele:

  6 corigente la liceu (3 x romana, 2 x fizica, 1 x latina)
  nota 3 la teza la chimie
  nota 1 la teza la fizica
  nenumarate note de 4 si 3 la cele mai diverse materii

  si eu am absolvit tot un liceu Mihai Eminescu (dar in alta urbe a ardealului) si am fost doar comandant de grupa in clasele 1-4 :)

  Răspunde
 3. gbonline
  vineri, 15 ianuarie 2010, 09:11

  Eu am ramas corigent de 3 ori.
  Acu’ nu stiu la ce fel de corigenta te referi, „pe trimestru” sau „pe vara”. Eu am fost corigent pe trimestru (rotunjeam mereu nota in ultimul trimestru), in generala 2 la mate iar in liceu 1 tot la mate. (Nu imi placea sa calculez litere) :)

  Răspunde
 4. vineri, 15 ianuarie 2010, 09:18

  nu am avut astfel de „bucurii”. Treaba s-a stricat dupa scoala ::))

  Răspunde
 5. vineri, 15 ianuarie 2010, 09:22

  la mine n-a fost cazul. dar cu chimia nu m-am împăcat prea bine în liceu, mai ales cu cea organică. fizica însă îmi plăcea :D

  Răspunde
  • Ionela Melinda
   miercuri, 3 februarie 2016, 09:16

   :)) Eu cred ca din cauza chimiei organice am sa raman corigenta… vad astazi ce fac la testul de marire..

   Răspunde
 6. vineri, 15 ianuarie 2010, 09:26

  matematica, ceva?

  Răspunde
 7. vineri, 15 ianuarie 2010, 09:31

  1 trimestru, mate, clasa a 10-a. nu-i bai.

  Răspunde
 8. vineri, 15 ianuarie 2010, 09:31

  Mi-am dorit sa raman corigenta din generala pana in liceu inclusiv si nu mi-a iesit. Am recuperat la facultate unde Re-ul echivala cu o corigenta. Anul asta o sa am chiar mai multe. Unele lucruri trebuie facute la timpul lor :))

  Răspunde
 9. Adrian SM
  vineri, 15 ianuarie 2010, 09:50

  Începând cu clasa a VIII-a am rămas mereu corigent la mate, fizică sau chimie, cu un vârf într-a XI-a,când am rămas pe vară la mate… :) Tot cu profa de chimie am avut şi io un conflict de principii într-a zecea… :) Am făcut-o tocilară, pentru că nu vroiam să scriu la ore ceea ce ea dicta din manual.Nu vorbea liber, nu explica nimic cu cuvintele ei.Zicea doar ce scria în manual şi nimic în plus. Am picat cu succes primele două trimestre şi pe al treilea l-am început cu un 3 după care m-a pus în stand by.A aşteptat ca o sadică până la ultima oră ca să se acumuleze toată materia trimestrului ( şi erau mai spre sfârşit nişte formule stufoaseeee… ). Eu m-am pus pe tocit din greu :) şi la ultima oră i-am umplut de două ori două table cu formule cu explicaţii de la mine, nu din manual. I-am luat piuitul, dar la ultima formulă( fructoză sau zaharoză, naiba mai ştie ) a descoperit că am scris într-o ramificaţie hc în loc de ch. A vrut să mă pice, dar toţi colegii s-au sculat, au început să bată cu pumnii în bănci,să vocifereze şi mai apoi să scandeze”Zece,Zece”. M-a trecut scorpia, dar a şi primit o lecţie.Iar eu aş zice că a fost cea mai faină corigenţă, asta de la chimie… :)

  Răspunde
 10. vineri, 15 ianuarie 2010, 10:09

  eu, un an am stat pe tusa, nici macar la profesionala nu am intrat dupa ce am terminat 8 clase.
  am facut complementara 1 an, apoi cu chiu cu vai ma intrat in a doua etapa la liceu (asa era atunci).
  dar colac peste pupaza, deveni mare „intelectual” in a-X-a, ma prezentam la olimpiada de fizica pe sector si uite asa am ajuns si la facultate.
  Saraca mama, cate a tras cu mine: 6 la purtare in liceu (era chemata la liceu precum la servici), am ramas pe tusa 1 an ……..

  Răspunde
 11. vineri, 15 ianuarie 2010, 10:30

  oo da ce amintiri mi-au revenit, intr-a zecea, la liceu, era sa raman, la un obiect „electrotehnica aplicata”, era un profesor care ii placea lui sa se simta important in liceu, si era si dur, m-a ascultat in ultima zi, nu am invatat nimic si mi-a dat 8(imi trebuia un 6 amarat), dar nu stiu de udne am stiut ce sa zic, cu formule de fizica aprofundata si… brrr

  Răspunde
 12. Adrian SM
  vineri, 15 ianuarie 2010, 10:33

  Văd că clasa a X-a era o perioadă critică la mulţi…. :)

  Răspunde
 13. vineri, 15 ianuarie 2010, 10:39

  Trimestru 1 clasa a XII-a, Fizică: vreo 3 sau 4 de 3 în oral şi 2 în teză!!! Perspectiva de a rămâne corigent cu media 3 deschidea clar şansele spre repetenţie. În ultimele 2 săptămâni de şcoală, a băgat mandea 3 de 10 şi a terminat cu media 4. Ceea ce s-a recuperat în trimestrele următoare cu medii de 6 şi 5, fireşte. :D

  Răspunde
 14. vineri, 15 ianuarie 2010, 10:42

  Mărturisesc cu sfială :) că în şcoala generală şi liceu am fost premiantă. Dar în primul an de facultate, chiar în prima sesiune, am picat la un examen. Nu se chema corigenţă, ci restanţă. Sau „boabă”. Am luat examenul respectiv în vară şi apoi am fost „integralistă” pînă am terminat facultatea, era important pentru bursă.

  Răspunde
 15. vineri, 15 ianuarie 2010, 11:41

  Am fost foarte aproape de corigenta pe un semestru la biologie prin clasa a 11-a. Cea mai tare experienta a fost cand am luat 1.75 intr-o lucrare la fizica dupa ce am facut jumatate de caiet re probleme :P

  Răspunde
 16. vineri, 15 ianuarie 2010, 13:22

  Singurul moment în care mi s-ar fi părut că aș putea să rămîn la ceva, a fost prin clasa a 11-a la biologie, cand petreceam mai mult timp în BRUX decât la ora ei.

  Trăiască Șincai, Baia Mare :)

  Răspunde
 17. vineri, 15 ianuarie 2010, 14:03

  si eu am terminat tot colegul national mihai feminescu avand 28 de colege si un singur coleg, fara corigente sau scaderea notei la purtare desi am pacatuit muuult in cei patru ani. La fiecare sfarsit de an, in consiliul profesoral se propunea scaderea notei mele la purtare dar cineva a avut grija de mine deoarece printre profesori aveam si aliati :)
  liceul eo amintire faina care trebuie povestita din cand in cand…de ce nu scri despre aventurile tale in liceu mai in amanunt ca sa stim si noi ce boacane ai facut

  Răspunde
 18. vineri, 15 ianuarie 2010, 15:09

  Era sa fiu o singura data, pe motiv de limba latina (fi-ar mama ei a dracului de declinare silabica si imparisilabica), fiind baiet de clasa a 9-a dar am invatat „Stabat mater” pe dinafara si inca vo 4 poezii si am scos onorabil media 5; pe trimestrele 2 si 3 am scos cate un 8 injositor.
  In rest, am fost, vorba reclamei…”un elev de nota 7.” :)

  Răspunde
 19. vineri, 15 ianuarie 2010, 18:17

  Corigenta nu(am fost premianta si am intrat cu bursa), dar presimt restante in faculta :)) mai ales ca mi-am ales o faculta ultra mega grea :)). De fapt prima sesiune su*ks :D da trece

  Răspunde
 20. vineri, 15 ianuarie 2010, 20:18

  Eu am avut probleme cu profa de fizica in generala. Eram prea bun la materia respectiva, doar ca am facut marea greseala sa ma semnez la misto (nume modificat incat sa sune cam invectiv) la o lucrare de control. De+atunci m+a tinut doar din 3 si 3 (primele mele astfel de note de altfel). Asta pana ce am ajuns intr+a opta si dadeam mana yilnic cu directorul din motive de fiinta superioara ce eram :). La franceza desi eram cu 10 pe linie, profa vroia sa-mi scada nota la purtare la 6 tocmai in cls. 8 (a reusitsa mi-o scada la 9) – si stii ce insemna asta pe vremea aia.. (un an mai tarziu nu mai conta, slava domnului). Asta pentru ca i-am zis directorului ca profa respectiva cere elevilor flori… desi eu eram singurul care nu-i oferisem si nu avusesem nimic de pierdut… m-am batut ca prostul pentru altii. A fost momentul cand mi-am dat seama ce inseamna sa te agiti aiurea si fara rost.

  La mate , in liceu, printr-a 11 -lea cred ca am ramas corigent intr-un trimestru.;.. Eram prea rebel si nu ma puteam abtine sa nu-i spun profesorului cat e de imbecil.
  In ultimul an de liceu nici nu m-am mai prezentat la ore, de orice fel, de prin al 3-lea trimestru, pt ca devenisem vedeta olimpica… Atunci am simtit ce inseamna sa primesti din burta note mari, culmea fara sa te prezinti cu prezinti cu plasa la profu x sau y.

  Răspunde
 21. sâmbătă, 16 ianuarie 2010, 01:16

  Și eu de 2 ori am rămas la matematica si la fizica, dar acestea erau in clasa a 9, pe cand eram boboc. Cum era la liceu cu program sportiv nu prea ne placea noua matematica si fizica, mai tot timpul lipseam de la ore, pe motivul că nu avem ore importante :D

  Răspunde
 22. sâmbătă, 16 ianuarie 2010, 01:18

  Imi mai aduc aminte că in primul semestru din clasa a 10-a am avut 4 note de 10 la romana, a venit teza si nu invatasem, si m-am pus pe copiat :d Mi rusine sa zic ca am luat 1 teza la romana :”>

  Răspunde
 23. sâmbătă, 16 ianuarie 2010, 21:41

  Dupa 4 ani de olimpiada la matematica, in clasa a 10-a am ramas corigent la mate primul semestru. Din cauza absentelor :d

  Răspunde
 24. sâmbătă, 16 ianuarie 2010, 22:23

  Era să rămân, clasa IX-a, semestru 2, la geografie, dar profesoarei, i-a ieşit media 5, notele fiind: 2,3,8. Noroc că e cam certată cu matematica:D

  „veneam mereu şi mereu pregătit şi, de fiecare dată când credea că mă prinde[..]”
  Cred că ar trebui să mă „enervez” şi eu aşa pe limba română (pe materie!). Când dăm pe la oră, din ce în ce mai des, ne ascultă doar pe noi, pe mine şi pe „acoliţii” mei! Totuşi, îmi vine greu să mă pun să tocesc câte un comentariu de 10 pagini. Nu-i văd rostu! Mai ales că acel comentariu, e ceea ce a înţeles profa din operă, nu ce am înţeles eu …

  Răspunde
 25. sâmbătă, 16 ianuarie 2010, 22:25

  va multumesc tuturor pentru sinceritate si pentru amuzantele intamplari pe care le-ati povestit :))
  ma rog, amuzante sunt acum, da’ atunci nu prea cred ca ne-am distrat copios :))

  Răspunde
 26. sâmbătă, 16 ianuarie 2010, 22:34

  Stai, că pentru unii nu s-a încheiat încă :))) Mai curge „adrenalina” prin vene!

  Răspunde
  • gabriela
   luni, 25 mai 2015, 09:12

   la mine nu curge adrenalina prin vene ! :D

   Răspunde
 27. Adrian SM
  duminică, 17 ianuarie 2010, 08:03

  Eu m-am distrat, dar numai la chimie. Pe bune. Era un veritabil sport să „i-o punem” profei…:)

  Răspunde
 28. bossDEboss
  vineri, 5 februarie 2010, 16:03

  Nu am avut probleme cu corigenta .Eram cel mai bun din clasa avand note numai de 9 si 10 ma rog si 7 si 8 la chimie respectiv fizica.Cam astea au fost notele mele pana sa trec la liceu :D.Acu sunt clasa a 9-a si doar ce s-a termina primul semestru si am si ramas corigent la chimie.Pur si simplu nu inteleg.De fapt inteleg dar profa are obiceiul sa asculte la tabla iar cand ma scoate uit si cum ma cheama =)).Nu eram atent la ore la primele lectii de chimie si am inceput cu un 3 in test:D.Apoi am incercat sa fiu atent si am fost dar degeaba.A venit al doilea test si am luat 5 :D.A trebuit sa ma asculte sa vada daca ma trece sau nu dar ghinionul meu a fost ca m-a scos la tabla :)).Eram fff pregatit dar degeaba.Cand m-am vazut cu tabla in fata si cu colegii in spate m-am pierdut si nu am mai stiut nimik.
  Asta e!Sper sa repar media pe semestrul 2 :D

  Răspunde
 29. scoalasugetare
  miercuri, 3 martie 2010, 16:43

  bag pula in ea de scoala kai o pierdere de timp macar dak ne invatza direct ce trebe sa facem la munca nu kkturi

  Răspunde
 30. puckyyy
  marți, 13 aprilie 2010, 22:11

  aveti idee,ce fel de subiecte,grele…se dau la o corigenta din vara?

  Răspunde
 31. crysty2k5
  marți, 4 mai 2010, 08:41

  Eu am ramas repetent de 2 ori in clasa a 6-a

  Răspunde
 32. ovi cu y
  duminică, 6 iunie 2010, 17:59

  CRETINILOR!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 33. DANYEL
  luni, 14 iunie 2010, 11:53

  Eu am ramas de 2 ori la mate pe semestru si pe vara.un vis deal meu sau demolez scoala

  Răspunde
 34. Alexutza
  vineri, 16 iulie 2010, 12:29

  eu anul asta care a trecut am ramas la 2 obiecte.
  la romana si matematica

  Răspunde
 35. Floridana
  duminică, 18 iulie 2010, 11:25

  eu am ramas pentru prima data corigenta anul asta, intr`a 10. pe vara. si ma simt prost. profa mea de fizica, care imi este si diriginta, are un mod ciudata de a preda.. adica vorbeste despre diverse vreo 5 ore de curs, dupa astea 5 preda 10 pagini iar a 2 zi vrea sa stim tot. si cand zic ca preda inseamna ca noi scriem ca prostii acolo si nu mai avem timp sa si intelegem. es vorbeste si preda si zice asa prt ea.. inlocuim acolo facem acolo.. dar nu se prinde ca nimeni nu intelege nimic pt ca trebuiesa si scriem. si mai e ceva. niciodata nu ne explica vreo problema. daca daca mai faceam in clasa vreuna nu ne explica, ci o facea ea. nu ne explica nicio etapa nimic. iar la teste, erau probleme de nu stiai cum te cheama. asaa…eu am ramas si din vina mea. nu puteam sa invat formulele , pe motiv ca le puteam copia. dar na, probleme neexplicate , deci nu stiam sa fac,decat vreo jumatate, cat ma ducea capul . plus de asta , in vara de dianintea cls a 10a, nu m`am duc intr`o eexcursie in turcia cu ea si sa enervat si in toamna ne`a declarat frumos ca ..” in vara imi curat clasa”. diriga mea se numeste impecabil Nedelcu Iuliana din liceul George Calinescu.

  Răspunde
 36. Ray
  joi, 5 august 2010, 22:10

  Eu maine dau corigenta la matematica , sunt in clasa a X-a Elev in Cluj la liceul ” Anghel Saligny ” am ramas corigent la matematica deoarece am reusit performanta de a acumula 380 de absente ( total la ambele semestre ) acuma maine ma duc la corigenta si daca atat nu ar fi rau.. profesoara este in vacanta cu familia prin Maramures , si isi lasa familia acolo pentru 2 zile doar ca sa vina sa imi sustin eu ” examenul ” am emotii foarte mari… nu as vrea sa raman repetent … sincer mas gandi la sinucidere daca as ramane repetent , am mai ramas si in a 9-a pe vara la fizica , dar am trecut :) tot din cauza absentelor in jur la 400 pe ambele semestre in total . id meu : Faythh15 , daca vreti detalii add me :))

  Răspunde
 37. Ray
  joi, 5 august 2010, 22:15

  am uitat sa mentionez ca nu am invatat absolut nimica , am fost plecat la bunici pana acum cateva zile cand am revenit in cluj , habar nu am de matematica si nu imi este rusine sa recunosc , in rest la restul materiilor nu am treaba sunt chiar bun , dar matematica nu este punctul meu forte , ii vai de mine nush nimica :)) sal revin cu un raspuns despre ce am rezolvat

  Răspunde
 38. Ray
  vineri, 6 august 2010, 10:29

  am trecut , dar trebe sa ma mut in alta scoala , asta a fost pretul pentru un 5 :))

  Răspunde
 39. Louie din Brasov
  joi, 12 august 2010, 21:22

  eu am ramas la 7 materii in acelasi an ..da doar o materie pe vara #:-s

  Răspunde
 40. tyn
  duminică, 29 august 2010, 19:34

  eu am maine corigenta la mate si ieri am venit de la munte…nu am invatat nimic …

  Răspunde
 41. pensul
  luni, 30 august 2010, 14:59

  si eu tot maine am corigenta la chimie, si sunt stresat, chit ca am invatat cat de cat, si sunt curios de la cat v-a incepe testatea.

  Răspunde
 42. Razvab
  joi, 2 septembrie 2010, 20:17

  Am ramas si eu anu asta (cls IX) la romana si la fizica, din fericire cea la romana am trecuto cu toate ca nam deschis un caiet toata vara insa cea la fizica o am maine si am o gramada de emotii ca de cand ma stiu nam avut o treaba cu fizica si in generala numai cu media 5 terminam si 5 ala chinuit. Asa ca uratimi noroc sa trec maine ca sa plec linistit in vacanta:))

  Răspunde
 43. duminică, 21 noiembrie 2010, 10:55

  Sunt deabia a-9a, si inca nu am avut timp de asemenea surprize, si sincer, nici nu-mi doresc! :) Dar, poate cineva de pe aici ma poate ajuta la fizica. Nu ma impac deloc cu problemele, chiar daca teoria mai merge! :D

  Răspunde
 44. miercuri, 24 noiembrie 2010, 18:49

  ba eu ma pis pe scoala masi si is si la generala poi ma si enerveaza fizik asta mo scos la tabla nam stiut ceva 3 gata si mai am si un 4:))

  Răspunde
 45. miercuri, 24 noiembrie 2010, 19:16

  stiu eu cateva pers care au ramas cred ca repetente decat corijente… base, boc si toata formatiunea circului din parlament. e ok raspunsul?

  Răspunde
 46. miercuri, 24 noiembrie 2010, 19:18

  biologia a fost problema mea :)) pana am terminat liceul .. aveam o pica pe profa ..si ea pe mn ..si vroia sa ma vada in fiecare vara :))) .. si eu pe ea se pare

  Răspunde
 47. miercuri, 24 noiembrie 2010, 19:18

  in urma cu o luna jumate a vrut directorul sa ma exmatriculeze. eu imi doream, ca-l si dadeau afara din sistem. cum am intrat in biroul lui l-am si avut la mana :))
  de ramas corigent n-am ramas si nici nu-mi doresc!

  Răspunde
 48. miercuri, 24 noiembrie 2010, 19:19

  Am impresia ca toata lumea o avut la un moment dat o profa de fizica sau de chimie de-am pixu` :-))

  Răspunde
 49. emonescu
  vineri, 17 decembrie 2010, 14:53

  Eminescu,Baia Mare,..
  Ai facut cumva istorie cu Marton?(poate nu preda istorie acolo pe’atunci)

  Răspunde
 50. irina
  marți, 28 decembrie 2010, 22:23

  si eu am ramas corigenta la mate in cl. 11 semestru I. si trebuia sa ramin si la chimie de fiecare data profa imi scoatea nota

  Răspunde
 51. duminică, 2 ianuarie 2011, 18:00

  eu nu am ramas pana acum acum corijenta la nici o materie da imi este cam frica ca sa nu raman la mate :(.sunt cls a 11 si pana acum profa ma trecut cu chiu cu vai cu un 5:(……..pana acum am media 4 la dansa si sper ca sa imi iasa un 5 si sa ma treaca pana in a 12a:) ca sa termin liceul cu bine.

  Răspunde
 52. darra
  vineri, 1 aprilie 2011, 12:55

  omule na-m ramas corigenta dar nu ma descurc prea bine la romana si am luat o singura data un 4 in teza la mate dar na-m ramas corigenta pana acum la nicio materie dar pff nu stiu ce mo apucat cu romana ne da si profu niste teste de cazi pe spate :|

  Răspunde
 53. marry
  vineri, 1 aprilie 2011, 12:58

  omeni buni datimi niste sfaturi ca ce o so fac la vara……ca media mi jale la mate romana engleza si greografie am 1 pe linie si imi spuneti ce o sa fac vara ???

  Răspunde
 54. vineri, 13 mai 2011, 14:09

  si eu sunt corigenta la mate si am o profa…mai trbe sa ma scot si la biologie si franceza.nu am note nici bune nici rele.la mate am 2 de 4 si un 5.imi e putin frica…dar o sa trec a 2 oara nu o sa se mai intample

  Răspunde
 55. vineri, 13 mai 2011, 14:12

  eu sunt a7-a dar deabea acum am probleme…

  Răspunde
 56. pustiu
  joi, 26 mai 2011, 10:28

  eu am inceput sa am probleme la scoala din clasa a7a cand am ramas pentru prima data corigent pe vara la mate, si pe semestru la chimie si biologie, in cls a a8a am ramas pe primul semestru la mate si chimie, la liceu am ramas corigent la chimie din a 9-a pana in a 12a cand am reusit performanta sa raman pe vara si sa nu intru in BAC, era sa uit in clasa 10a am exmatriculat de 2a ori cate 5 zile. O sa revin dupa corigenta din vara sa zic ce am facut…

  Răspunde
 57. BOGDAN
  joi, 2 iunie 2011, 14:41

  CE SA MAI ZIC DUPA CE AM CITIT ATATEA COMENTARI DE LA TOTI TREBUIE NEAPARAT SI EU SA SCRIU
  EU DOAR ACUMA LA LICEU AM PROBLEME DAR SA VA SPARGETI DE RAS LA CE LA religie si biologie :)))

  Răspunde
 58. yulyyy
  marți, 14 iunie 2011, 14:30

  mie imi e frik sa nu raman la matematica ma asculta mainee :)) trebuie sa iau un 7 sa vad dak pot :* cel mai smecher site :* respect!

  Răspunde
 59. miercuri, 27 iulie 2011, 13:49

  si eu am ramas la limba romana cls a 9a dar nu prea stiu ce sa fac :( nustiu din ce sa invat offff. . . .
  as vrea sa ii duc ceva la profa de acasa sa ma treaca :-(

  Răspunde
 60. luni, 8 august 2011, 17:13

  eu nu am ramas niciodata dar sa vedem ce facem la liceu

  Răspunde
 61. Dragos
  miercuri, 10 august 2011, 02:27

  Ei bine sunt singurul care ACUM ma pregatesc pentru corigenta la mate pe baza absentelor si asta nu-i o scuza si pentru ca nu am invatat:)

  Răspunde
 62. Gaby
  luni, 29 august 2011, 19:24

  Eu is acuma is la sfarsitu vacantei de vara astzi am dat teza si proba scrisa la mate la teza am scris 1-2 subiecte si alea cu formule gasite prin caet iar la proba orala am ramas in ceata mia dat o foaie cu 2 subiecte si pauza am dat foaia si mia zis sa vin maine iar acum stau cu sufletul la gura imi mai preda sormia cemi mai preda dar tot in ceata is sper sa trec si sa ajung in a 10 :D nu mai vreau sa fiu inca o data boboc uratimi succes :P

  Răspunde
 63. mada
  miercuri, 31 august 2011, 17:42

  eu am ramas corigenta din cauza unui baiat ca ia zi lu doamna ca am copiat la test ca sa le scoata pe verisoarele sale si doamna la crezut si de nervi ma lasat corigenta dau corigenta peste 2 zile si nu stiu ce sa ma fac si am ramas si la engleza pentru 17 sutimi ca nu milea dat profu pt ca erau mai multe profesoare si vrea sa se dea mare si el si nusk ce sa ma fac ca maine dau corigenta

  Răspunde
 64. miercuri, 31 august 2011, 18:49

  Niciodată nu am fost măcar în pragul de a rămâne. Nicio medie sub 8, dar totuşi. Mai este un an.

  Răspunde
 65. miercuri, 31 august 2011, 18:53

  Bai, eu nu mai stau in DreamTeamRO cu de-astia ca voi, bai! Imi stricati faima :))
  Nici o corigenta in liceu (de 2 ori pe buza prapastiei, la biologie si la psihologie), nici o restanta in facultate!!!

  Răspunde
 66. miercuri, 31 august 2011, 18:55

  In ceea ce o priveste pe Mada, suntem toti convinsi ca a avut profu’ ceva cu tine :))))

  Răspunde
 67. miercuri, 31 august 2011, 19:03

  Eu n-am avut niciodata corijente sau medii sub nota 9 (noua). Am terminat facultatea cu 10 (zece), pe vremea cand facultatile de cartier nu existau si nu mi-au (miau? :) ) placut niciodata prostii.
  Lenea naste proşti, adica viitori muncitori necalificati, victimele sistemului si asistatii social de maine.
  Copii, duceti–va si cititi, lasati gărgăunii si invatati! Altfel o sa plangeti toata viata. Pe unii din voi o sa-i pescuiasca din Jiu, si e mare pacat!
  Chinezule, ai tunat si ai adunat! Te cinstesc cand treci prin Valcea, ca prea le scormonesti ….

  Răspunde
 68. miercuri, 31 august 2011, 19:05

  Domnu’ Culaie, tot respectul! Le-ati spus-o asa cum trebuia: lasati prostiile si puneti mana pe carte! Cat despre Chinezu, nu degeaba are 6800 de followers pe twitter! N-or fi toti ca unii care comenteaza pe-aici :)))

  Răspunde
 69. miercuri, 31 august 2011, 19:14

  @Marius Matache: pai cu astia care sunt „prosti da’ multi” riscam sa vorbim alta limba in tara noastra.In curand…

  Răspunde
 70. miercuri, 31 august 2011, 19:18

  @DreamTeamRo va salvez eu onoarea. Zero corigente. Sa nu mai spun ca in clasa a 12-a am fost premiant :-P

  Răspunde
 71. miercuri, 31 august 2011, 22:21

  O medie de 4,50 la mate in trim. II, clasa a IX-a, rotunjita la 5, (teza cu nota 4 dupa ce lipsisem 2 saptamani pe motiv de pneumonie si lenevita cronica de a-mi face rost de lecti, inca un 4 in lucrarei). Nici o restanta in facultate.

  Răspunde
 72. alex BM
  joi, 1 septembrie 2011, 10:55

  SI EU AM RAMAS corigent acum pe vara la fizica si mate la fizica mo cazut :(( si mai dau o data ce zice sa incerc cu cv bani sau alceva? datimi o ideie…:(

  Răspunde
 73. alex BM
  sâmbătă, 3 septembrie 2011, 20:06

  mai am pana marti ziceti bai va rog ce sa fac:(:((

  Răspunde
 74. paul
  duminică, 4 septembrie 2011, 02:17

  @ alex BM – „unde spaga nu e…… nimic nu e….”
  sau – „prost sa fii, spaga sa dai!”
  sau- „a da sau a nu da spaga….. asta este intrebarea!!”

  sper ca aceste proverbe adunate din intelepciunea shmekereasca sa te calauzeasca in viata

  Răspunde
 75. UltrasUnione
  luni, 5 septembrie 2011, 01:08

  Daca stau sa enumar de cate ori am dat in vara, as pierde vr-o jumatate de ora, asa ca….. bine ca am trecut acum 7 zile clasa a 12, ca anu asta am fost la mate si desen =)) asa ca …. la anu dau bacu =))

  Răspunde
 76. UltrasUnione
  luni, 5 septembrie 2011, 01:09

  + 300 de absente :)))))

  Răspunde
 77. marți, 6 septembrie 2011, 17:22

  eu am ramas anul asta la mate dar am trecut corigenta

  Răspunde
 78. alex BM
  marți, 6 septembrie 2011, 21:14

  èu daca cad la fizica fug de acasa care ma primeste..?
  :(:(

  Răspunde
 79. miercuri, 7 septembrie 2011, 18:06

  cum sa raman corgenta am luat premiul 1 :9,92 daaaaaaaaaaaa!!!! Sunt tareeee
  !!!!

  Răspunde
 80. alex BM
  joi, 8 septembrie 2011, 21:59

  fratilor mo lasat repetent asta da e foarte ok parinti nu mio zis nik nu mio facut nik inca mo consolata io iesit foarte ok

  Răspunde
 81. duminică, 11 septembrie 2011, 14:53

  EU NU AM RAMAS NICIODATA, IMSA NU TE INTRISTA CA AI RAMAS , DEOARECE SUNT ALTII CARE AU RAMAS SI NICI ACUM NU AU TRECUT MATERIA, DE EX. CEI DIN CLASA MEA, SI APROPO TU CHIAR ESTI CHINEZ, CA DACA ESTI NU SE POATE SA NU STII DE BRUCE LEE, CARE E FANUL MEU NR.1 DIN UNIVERS.TE PUUUP DULCE. CIAO.

  Răspunde
 82. Alex
  miercuri, 26 octombrie 2011, 17:12

  Ma face sa ma simt mai bine cand citesc toate comentariile de aici…Anul asta sunt cl a XII-a si deja am un 3 si un 4 la matematica….tare imi e frica sa raman corigenta tocmai in ultimul an..asta si faptul ca mai stiu ca acritura aia de profesor are boala pe mine.
  >.< Daca o sa reusesc sa imi fac o medie de 5 o sa postez din nou! In rest…cam toti cred ca am gustat macar 1 data un 2 sau un 1 la cate o materie… Si eu ma intreb pe mine insami cum de am reusit in generala sa iau nota 1 la civica…sau de doua ori 2 la fizica!
  Sper ca voi reusi sa trec peste nebunia asta de matematica care pe viitor nu ma va ajuta la absolut nimic!

  Răspunde
 83. sâmbătă, 12 noiembrie 2011, 04:30

  Eu am ramas doar corijent in a 6-a la mate :))) , dar am trecuto cu 5 :o

  Răspunde
 84. sâmbătă, 12 noiembrie 2011, 04:31

  pe vara !!! :))

  Răspunde
 85. joi, 15 decembrie 2011, 15:48

  acuma cred ca raman la mate :)) mi-ar trebui un 9 si 10 dar degeaba no sa primesc am 2 3 4 3 4 si 3 teza=))

  Răspunde
 86. vineri, 16 decembrie 2011, 13:44

  :)) Si eu acuma is in cls a IX la un liceu ff bun din Timisoara , In generala hmm prin a 7 mai mult in baruri.In a 8 m-au mutat parintii la o sc mai buna si nu am invatat decat cu 1 luna inainte de examen si am luat note bune peste 8.50 media si am intrat.AICI :)))) foarte multe note 2 3 4 cele mai frecvente 3 =)) ma plac profii nu am ce face de ramas la mate si fizica :)).

  Mi-a facut placare sa va citesc la toti experientele :X sa aflu ca nu sunt solo Mersi :)

  Răspunde
 87. marți, 20 decembrie 2011, 10:45

  Scoala este retardata !
  Multe prosti care ne invata nu ne ajuta in viata !
  Eu dau un exemplu pentru mine :
  -Istoria (retardata materie, te invata ce s-a intamplat in trecut)
  -Fizica (retardata materie nu vad cu ce o sa ma ajute in viata)
  -Chimia (la fel ca la fizica)
  -Desen (cu ce ma ajuta asta in viata? sa pictez piz***e la fete?)
  ETC !

  Eu am ramas deocaata la chimie ! pe sem 1

  Răspunde
 88. marți, 20 decembrie 2011, 11:33

  mvai, cristi! ma puse naiba sa citesc comentariile de mi’am stricat toata ziua cu loazele astea!

  Răspunde
 89. miercuri, 21 decembrie 2011, 13:42

  eu nu am ramas niciodata repetent sau corigent am avut note destul de bune dar in clasa iv ma mancat in cur sa bat pe unul de asasea dar se lua de mn si iam aratat cine e seful si am mai lovit un copil cuo carte in cap dar deasemenea am pus si o bomba mirositoare la ora de engleza ca zycea ca pute in clasa ma prins doamna cu toate iam aratat eu doamney ce inseamna sa miroase in clasa

  Răspunde
 90. miercuri, 21 decembrie 2011, 13:53

  eu am ramas de sapte ory repetent si nui nici o problema si ce sa maifac nu ma primeste nimeni la munca dar am o femeiede 60 de ani langa mine si euam 20 dar de am 10 copii frumosi sy de stau in rm vl la blidari fam jianu cei mai repetenti dintre toty daty mesaje la eduardeduard14

  Răspunde
 91. marți, 17 ianuarie 2012, 21:22

  ba fraiere asta cu corigentii da tu ai ramas repetent cred ca si acum nu nu am ramas repetenta ci sunt olimpica in suceava fraiere!

  Răspunde
 92. rebecutza
  joi, 2 februarie 2012, 13:31

  cea mai mica nota mi-e 5 la romana tema ne facuta 10 in teze si mi-o iesit 9,98 > merg la olimpiade peste tot undes chiemata . Si locul 2 pe scoala

  Răspunde
  • Anonima
   miercuri, 15 iunie 2016, 08:56

   Nu prea se vede că îți place româna:)))

   Răspunde
 93. joi, 22 martie 2012, 20:44

  salut .sunt clasa a7a si sunt in sem a2lea si am 4 si 4 la mate porfa zice ca poa;sa treaca 7 ba chear 8 note in catalog si nu stiu ce sa fac nu prea stiu nimic la mate mie frica sa nu raman :((((((((((((((((

  Răspunde
 94. fyi
  miercuri, 16 mai 2012, 17:41

  Oh,eu deocamdata am 3 , 3 , 4 ,4 , 6 si am dat teza si cred ca i-au un 4 sau 3 (mate) ,sper sa reusesc sa trec…nu ma inteleg deloc cu profesoara,Sincer sa fiu nu prea am luat pe merit notele numa 6 …

  Răspunde
 95. laurentiu
  miercuri, 20 iunie 2012, 16:39

  eu sunt in clasa a 5 si acum la sfrsit de an scolar am 2 corigente si trb sa ma duc in vacanta sa dau corigentele la biologie si mate futo—- de matematica si biologie vreau si eu s atrec odtada cu ceilalti

  Răspunde
 96. infernal
  luni, 6 august 2012, 08:50

  bai am un cv de va las pe spate deci so iau cu inceputul in clasa 9 am ramas la mate si chimie pe vara dar din cauza absentelor ramasesem la toate aproape noroc de maicamea in a 10 am ramas la mate si sport daor 200 de absente iar acum in minunatul final de clasa a xi am ramsa pe vara la mate si nu am inv nik pana acum sin mai am doar 23 de zile ))

  Răspunde
 97. luni, 13 august 2012, 20:10

  ba care stiti ce trebuie invatat la fizica la corigenta

  Răspunde
 98. miercuri, 22 august 2012, 17:08

  eu am ramas la fizica.stie cineva ce trebe sa invat?

  Răspunde
 99. fyi
  vineri, 24 august 2012, 00:37

  Gata cu notele mele de 3 , 3 , 4 ,4 ,6 , – 4 teza tot am trecut la mate ^_^

  Răspunde
 100. david
  luni, 27 august 2012, 09:10

  am ramas in a 9 la mte corigent

  Răspunde
 101. Dorelx
  marți, 21 mai 2013, 14:18

  Nu am ramas niciodata pana acuma la nimic. Si acuma cand sa termin si eu liceu sa intru in bac i s-a sculat lu profu sa lase aproape toata clasa corigenta (nu va mai spun materia ca nu are rost) ca sa nu cumva sa picam noi bacu si sa pice vina pe el. Chiar acuma in ultimu an cand toti profesori incepusera sa ne puna note pe referate (copy-paste) si imi crescuse si mie mediile peste 7 (inainte la materiile de care ma dure fix in **** de ele ma mentineam cu medii de 5), spuneti si voi daca e corect…

  Răspunde
  • cosmin
   vineri, 24 mai 2013, 08:51

   Da.daca nu stii nimic, ce rost are sa treci ?

   Răspunde
 102. sâmbătă, 29 martie 2014, 16:27

  Ba fratilor , voi chiar nu vedeti ca v-a tampit lumea asta ?? Baaaaaaaaaaa retardatilor , treziti-va ca viata nu inseamna sa te duci la scoala si sa-ti spele aia creieru , sa stai cu grija ca daca nu treci la mate ce se intampla cu tine , ca daca nu iei BAC-ul o sa fii un cacat !! Baaaa scoala vietii este esenta , asta e adevarata scoala . M-am saturat sa tot vad prosti ca voi care va mandriti cu ce ati facut in scoala , mor , nu mai pot ! Voi chiar nu vedeti ma fraierilor ca scoala va prosteste ? Ca va face niste roboti ai societatii !! Va rog fratilor treziti-va ! Chit ca acest mesaj cand va fi citit o sa fie toate reactiile gen : ” OOOO , doamnee cum poti spune asa ceva , esti un nimic in viata ta fara scoala „. Pacat , sunteti deja cazuri pierdute !! Imi pare rau din tot sufletul , ca lumea asta se duce de rapa , si voi nu va dati seama ! Nu v-ati saturat sa nu aveti timp liber , pentru ca 15 ani din viata se duc intr-un cacat de sistem scolar? Nu simtiti ca sunteti intr-o cusca , ca nu aveti sa respirati ca maine va intrebati daca treceti sau nu la mate ? Frate am 18 ani (cls 11) , m-am saturat sa traiesc printre profesori . Adevaratul meu profesor este viata.

  Răspunde
 103. georgiana
  vineri, 29 august 2014, 11:31

  ,,eu am ramas corijenta la fizik’a si nu am invatat toata vacanta si mai am doar 5 zile pana la corijenta si nu stiu k sa invat sunt foarte bruiata si imi este frik’a !!!!!Asa k cei care vor mai ramana corijeti puneti manita si invatati bine, bine ,bine ”eu am fos Arabela vam pwpat dulcik pe toti si dak’a vreti sa ma cautati am facebook ,,Bella Mirabela Thaa Baa ”

  Răspunde
 104. Cactus
  miercuri, 3 septembrie 2014, 06:52

  Sunt a 7-a (fun) corijent la franceza (even more fun) restu 5-6 (nu la engleza media 10 pe linie acolo) deci la prag toata vacanta a fost cu prietenii cum se zice la caterinca si invatzat ai vrea tu. Maine am corijenta (ultimate fun) nam chef sa invat si punct. partea amuzanta toti profesorii au tras de mine eu nepasator de tot ce este in jurul meu am fost la scoala pentru prezenta nimic altceva o sa fie amuzant la corijenta si BTW (by the way)

  pentru toti astia romani cu ‘valoare’ uitativa la cum scrieti doamne am 14 ani si ma doare capu cand vad comentariile, adica nu este vorba ca folositi prescurtari ati putea folosi si codul morse de la cat de mult imi pasa dar o fraza dintr-o serie de filme frumoase ‘let the force of gramatica be with you’ aceeasi chestie se aplica si la mine uneori dar o fac intentionat sa ma amuz din enervarea anumitor…persoane (vorbesc cu voi colegele mele drage (grammar natzi)
  eu credeam ca cei in varsta are trebuii sa fie exemple pentru noi cei mai mici :)

  Răspunde
 105. Ionut
  joi, 4 septembrie 2014, 03:42

  Sunt clasa a 9 a si maine dau corigenta la chimie.Doamne ce frica imi e :( . Eu am invatat cat de cat , Dar acum soarta e mainile profei :)) . Offfff

  Răspunde
 106. Rman27
  luni, 13 octombrie 2014, 10:36

  Era sa raman corigent in cls a 9-a la chimie si la informatica, pt ca nu ma intelegeam cu nici una dintre aceste 2 materii, la chimie mi-a dat 4 din mila si am trecut, iar la informatica am luat 2.5 in teza, cu 2 puncte din oficiu :)))))), sincer cred ca i-a fost f greu profei sa gaseasca ce sa puncteze in teza mea la info, dat fiind faptul ca mi-a dat pe primul subiect 0.15 si pe-al doilea 0.35 :)))), dar a fost ok, am trecut cu 6 : P

  Răspunde
 107. sâmbătă, 16 mai 2015, 13:10

  Ok eu sunt in clasa a 5 .. in scoala mircea eliade…. eu nu stau prea bine cu notele mai ales la mate,… in primul semestru .. am avut note 4, 4, 5, 6, si 3 la teza.. eram pe corigeta dar nu am ramas … a 2 zi .. profa de mate mio dat mie si la cativa colegi 2 exerciti care erau simple… si profa tot credea ca eu am copiat mo scos la tabla si iam facut exercitiile dupa aceea am luat un 10 si am trecut primul semestrul cu media 5 la mate… si media generala in primul semestru mio fost 8,42 .. cea ce dupa mine i bine.. acuma in semestrul al 2 eu am notele la mate 4, 5 ,5 dupa mine 5 i bun da 4 ala nu mi se pare.,,, si profa neo dat teza pe surprins nu am stiut nimika… si in plus cum am o inima asa mare ca si in 1 semestru am ajutato pe colegamea giulia care o ramasa corigenta pe primul sememstru…. si tot din cauza ei am luat eu 3 ,,, cand ea o luat un 5 frumos… dar tot o ramas corigenta la mate. caci avea note de 1 si 2 … sa trecem inapoi la mine ca si in anul acesta tot pe ea am ajutato si pe mine insumi.. nu deci tot eu o sa primesc pedeapsa…

  Răspunde
 108. Ioana
  duminică, 16 august 2015, 18:22

  Am rămas corijenta la chimie în clasa a 9-a și acum în clasa a 11 a la mate dar nu pe un motiv bine intemeiat pentru ca nu înțeleg deloc nimic la mate sunt eu și încă nouă colegi din clasă care s a gândit doamnă noastră profesoară să ne strice vară eu nu înțeleg cu ce o ajuta pe ea ca ne lasa pe noi pe vară e absurd nici nu vreau să mă gândesc ce s ar putea întâmplă dacă nu iau corijență mie groază

  Răspunde
 109. miercuri, 2 septembrie 2015, 23:15

  Numai la mate.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *