Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ia ziceţi, care aţi rămas corigenţi, ca să nu zic repetenţi?

Personalmente, am avut experienţa de viaţă numită corigenţă de fix 2 ori. O dată la fizică şi o dată la chimie. În liceu. În şcoala generală nu prea aveam cum, pentru că eram comandant de unitate (voi ăştia care aţi avut şnur de pionier ştiţi despre ce vorbesc) şi nu se făcea să nu fiu zecist pe linie. Dar în liceu, odată cu Revoluţia, mi-am cam băgat picioarele, ca să zic aşa, în anumite materii de care mi se cam rupea.

Am terminat liceul Mihai Eminescu din Baia Mare, umanist. Aşa că fizica şi chimia erau printre materiile care nu ma pasionau de nici o culoare. La chimie am avut câte un 8 pe primele 2 trimestre, aşa că profa s-a simţit datoare să mă lase corigent cu un 4 pe trimestrul 3. La fizică, unde am reuşit să intru în nişte clinciuri principiale cu profa (pe motive de păr lung şi de blugi rupţi), am început cu un 4 în primul trimestru, am smuls un 6 pe al doilea (pentru că am învăţat cât de cât şi nu putea să îmi dea mai puţin) iar în al treilea i-am scos peri albi profei pentru ca veneam mereu şi mereu pregătit şi, de fiecare dată când credea că mă prinde, mă scoate la tablă, iar eu, ca un mare şmecher, îmi dădeam ochii peste cap, mimând deznădejdea, spre rânjetul plin de satisfacţie al profei, după care i-o serveam sadic, uitându-mă profund în ochii ei, lecţia din jegul ăla de carte de fizică. Aşa că, la final de trimestru 3, nu a avut ce face şi mi-a dat un 8 :D

Ia ziceţi şi voi, ‘ntelectuali care sunteţi, ce şi cum pe subiectul ăsta :) Puteţi considera asta o leapşă pe care să o preluaţi după cum vă lasă inima şi caracterul :)

117 comentarii la “Ia ziceţi, care aţi rămas corigenţi, ca să nu zic repetenţi?

 1. Pavel Răspunde

  Eu nu am ramas niciodata. In scoala generala pentru ca eram in sat si se afla imediat notele. La liceu nu pentru ca profa de mate se indura de mine si imi umfla notele :D

 2. Stefan Murgeanu Răspunde

  hombre :)

  ma simt groaznic sa te umilesc pe propriul tau blog, dar nu vei mai reusi sa-mi depasesti niciodata performantele:

  6 corigente la liceu (3 x romana, 2 x fizica, 1 x latina)
  nota 3 la teza la chimie
  nota 1 la teza la fizica
  nenumarate note de 4 si 3 la cele mai diverse materii

  si eu am absolvit tot un liceu Mihai Eminescu (dar in alta urbe a ardealului) si am fost doar comandant de grupa in clasele 1-4 :)

 3. gbonline Răspunde

  Eu am ramas corigent de 3 ori.
  Acu’ nu stiu la ce fel de corigenta te referi, „pe trimestru” sau „pe vara”. Eu am fost corigent pe trimestru (rotunjeam mereu nota in ultimul trimestru), in generala 2 la mate iar in liceu 1 tot la mate. (Nu imi placea sa calculez litere) :)

 4. iyli Răspunde

  nu am avut astfel de „bucurii”. Treaba s-a stricat dupa scoala ::))

 5. camil Răspunde

  la mine n-a fost cazul. dar cu chimia nu m-am împăcat prea bine în liceu, mai ales cu cea organică. fizica însă îmi plăcea :D

  • Ionela Melinda Răspunde

   :)) Eu cred ca din cauza chimiei organice am sa raman corigenta… vad astazi ce fac la testul de marire..

 6. Nicu Răspunde

  matematica, ceva?

  • Cristina Răspunde

   Eu, corigenta, azi o dau! =))

   • Razvi Nicola Răspunde

    te-a trecut?

    • Cristina Răspunde

     Ohhh da =}}

 7. Adi Hadean Răspunde

  1 trimestru, mate, clasa a 10-a. nu-i bai.

 8. pietricel Răspunde

  Mi-am dorit sa raman corigenta din generala pana in liceu inclusiv si nu mi-a iesit. Am recuperat la facultate unde Re-ul echivala cu o corigenta. Anul asta o sa am chiar mai multe. Unele lucruri trebuie facute la timpul lor :))

 9. Adrian SM Răspunde

  Începând cu clasa a VIII-a am rămas mereu corigent la mate, fizică sau chimie, cu un vârf într-a XI-a,când am rămas pe vară la mate… :) Tot cu profa de chimie am avut şi io un conflict de principii într-a zecea… :) Am făcut-o tocilară, pentru că nu vroiam să scriu la ore ceea ce ea dicta din manual.Nu vorbea liber, nu explica nimic cu cuvintele ei.Zicea doar ce scria în manual şi nimic în plus. Am picat cu succes primele două trimestre şi pe al treilea l-am început cu un 3 după care m-a pus în stand by.A aşteptat ca o sadică până la ultima oră ca să se acumuleze toată materia trimestrului ( şi erau mai spre sfârşit nişte formule stufoaseeee… ). Eu m-am pus pe tocit din greu :) şi la ultima oră i-am umplut de două ori două table cu formule cu explicaţii de la mine, nu din manual. I-am luat piuitul, dar la ultima formulă( fructoză sau zaharoză, naiba mai ştie ) a descoperit că am scris într-o ramificaţie hc în loc de ch. A vrut să mă pice, dar toţi colegii s-au sculat, au început să bată cu pumnii în bănci,să vocifereze şi mai apoi să scandeze”Zece,Zece”. M-a trecut scorpia, dar a şi primit o lecţie.Iar eu aş zice că a fost cea mai faină corigenţă, asta de la chimie… :)

 10. molia Răspunde

  eu, un an am stat pe tusa, nici macar la profesionala nu am intrat dupa ce am terminat 8 clase.
  am facut complementara 1 an, apoi cu chiu cu vai ma intrat in a doua etapa la liceu (asa era atunci).
  dar colac peste pupaza, deveni mare „intelectual” in a-X-a, ma prezentam la olimpiada de fizica pe sector si uite asa am ajuns si la facultate.
  Saraca mama, cate a tras cu mine: 6 la purtare in liceu (era chemata la liceu precum la servici), am ramas pe tusa 1 an ……..

 11. george Răspunde

  oo da ce amintiri mi-au revenit, intr-a zecea, la liceu, era sa raman, la un obiect „electrotehnica aplicata”, era un profesor care ii placea lui sa se simta important in liceu, si era si dur, m-a ascultat in ultima zi, nu am invatat nimic si mi-a dat 8(imi trebuia un 6 amarat), dar nu stiu de udne am stiut ce sa zic, cu formule de fizica aprofundata si… brrr

 12. Adrian SM Răspunde

  Văd că clasa a X-a era o perioadă critică la mulţi…. :)

 13. adc Răspunde

  Trimestru 1 clasa a XII-a, Fizică: vreo 3 sau 4 de 3 în oral şi 2 în teză!!! Perspectiva de a rămâne corigent cu media 3 deschidea clar şansele spre repetenţie. În ultimele 2 săptămâni de şcoală, a băgat mandea 3 de 10 şi a terminat cu media 4. Ceea ce s-a recuperat în trimestrele următoare cu medii de 6 şi 5, fireşte. :D

 14. Lucia Verona Răspunde

  Mărturisesc cu sfială :) că în şcoala generală şi liceu am fost premiantă. Dar în primul an de facultate, chiar în prima sesiune, am picat la un examen. Nu se chema corigenţă, ci restanţă. Sau „boabă”. Am luat examenul respectiv în vară şi apoi am fost „integralistă” pînă am terminat facultatea, era important pentru bursă.

 15. Radu Răspunde

  Am fost foarte aproape de corigenta pe un semestru la biologie prin clasa a 11-a. Cea mai tare experienta a fost cand am luat 1.75 intr-o lucrare la fizica dupa ce am facut jumatate de caiet re probleme :P

 16. Titus Răspunde

  Singurul moment în care mi s-ar fi părut că aș putea să rămîn la ceva, a fost prin clasa a 11-a la biologie, cand petreceam mai mult timp în BRUX decât la ora ei.

  Trăiască Șincai, Baia Mare :)

 17. Zad Răspunde

  si eu am terminat tot colegul national mihai feminescu avand 28 de colege si un singur coleg, fara corigente sau scaderea notei la purtare desi am pacatuit muuult in cei patru ani. La fiecare sfarsit de an, in consiliul profesoral se propunea scaderea notei mele la purtare dar cineva a avut grija de mine deoarece printre profesori aveam si aliati :)
  liceul eo amintire faina care trebuie povestita din cand in cand…de ce nu scri despre aventurile tale in liceu mai in amanunt ca sa stim si noi ce boacane ai facut

 18. Marius Răspunde

  Era sa fiu o singura data, pe motiv de limba latina (fi-ar mama ei a dracului de declinare silabica si imparisilabica), fiind baiet de clasa a 9-a dar am invatat „Stabat mater” pe dinafara si inca vo 4 poezii si am scos onorabil media 5; pe trimestrele 2 si 3 am scos cate un 8 injositor.
  In rest, am fost, vorba reclamei…”un elev de nota 7.” :)

 19. Stefy Răspunde

  Corigenta nu(am fost premianta si am intrat cu bursa), dar presimt restante in faculta :)) mai ales ca mi-am ales o faculta ultra mega grea :)). De fapt prima sesiune su*ks :D da trece

 20. Adrian Răspunde

  Eu am avut probleme cu profa de fizica in generala. Eram prea bun la materia respectiva, doar ca am facut marea greseala sa ma semnez la misto (nume modificat incat sa sune cam invectiv) la o lucrare de control. De+atunci m+a tinut doar din 3 si 3 (primele mele astfel de note de altfel). Asta pana ce am ajuns intr+a opta si dadeam mana yilnic cu directorul din motive de fiinta superioara ce eram :). La franceza desi eram cu 10 pe linie, profa vroia sa-mi scada nota la purtare la 6 tocmai in cls. 8 (a reusitsa mi-o scada la 9) – si stii ce insemna asta pe vremea aia.. (un an mai tarziu nu mai conta, slava domnului). Asta pentru ca i-am zis directorului ca profa respectiva cere elevilor flori… desi eu eram singurul care nu-i oferisem si nu avusesem nimic de pierdut… m-am batut ca prostul pentru altii. A fost momentul cand mi-am dat seama ce inseamna sa te agiti aiurea si fara rost.

  La mate , in liceu, printr-a 11 -lea cred ca am ramas corigent intr-un trimestru.;.. Eram prea rebel si nu ma puteam abtine sa nu-i spun profesorului cat e de imbecil.
  In ultimul an de liceu nici nu m-am mai prezentat la ore, de orice fel, de prin al 3-lea trimestru, pt ca devenisem vedeta olimpica… Atunci am simtit ce inseamna sa primesti din burta note mari, culmea fara sa te prezinti cu prezinti cu plasa la profu x sau y.

 21. rAuLiTo Răspunde

  Și eu de 2 ori am rămas la matematica si la fizica, dar acestea erau in clasa a 9, pe cand eram boboc. Cum era la liceu cu program sportiv nu prea ne placea noua matematica si fizica, mai tot timpul lipseam de la ore, pe motivul că nu avem ore importante :D

 22. rAuLiTo Răspunde

  Imi mai aduc aminte că in primul semestru din clasa a 10-a am avut 4 note de 10 la romana, a venit teza si nu invatasem, si m-am pus pe copiat :d Mi rusine sa zic ca am luat 1 teza la romana :”>

 23. Alecs Răspunde

  Dupa 4 ani de olimpiada la matematica, in clasa a 10-a am ramas corigent la mate primul semestru. Din cauza absentelor :d

 24. Paul Răspunde

  Era să rămân, clasa IX-a, semestru 2, la geografie, dar profesoarei, i-a ieşit media 5, notele fiind: 2,3,8. Noroc că e cam certată cu matematica:D

  „veneam mereu şi mereu pregătit şi, de fiecare dată când credea că mă prinde[..]”
  Cred că ar trebui să mă „enervez” şi eu aşa pe limba română (pe materie!). Când dăm pe la oră, din ce în ce mai des, ne ascultă doar pe noi, pe mine şi pe „acoliţii” mei! Totuşi, îmi vine greu să mă pun să tocesc câte un comentariu de 10 pagini. Nu-i văd rostu! Mai ales că acel comentariu, e ceea ce a înţeles profa din operă, nu ce am înţeles eu …

 25. chinezu Răspunde

  va multumesc tuturor pentru sinceritate si pentru amuzantele intamplari pe care le-ati povestit :))
  ma rog, amuzante sunt acum, da’ atunci nu prea cred ca ne-am distrat copios :))

 26. Paul Răspunde

  Stai, că pentru unii nu s-a încheiat încă :))) Mai curge „adrenalina” prin vene!

  • gabriela Răspunde

   la mine nu curge adrenalina prin vene ! :D

 27. Adrian SM Răspunde

  Eu m-am distrat, dar numai la chimie. Pe bune. Era un veritabil sport să „i-o punem” profei…:)

 28. bossDEboss Răspunde

  Nu am avut probleme cu corigenta .Eram cel mai bun din clasa avand note numai de 9 si 10 ma rog si 7 si 8 la chimie respectiv fizica.Cam astea au fost notele mele pana sa trec la liceu :D.Acu sunt clasa a 9-a si doar ce s-a termina primul semestru si am si ramas corigent la chimie.Pur si simplu nu inteleg.De fapt inteleg dar profa are obiceiul sa asculte la tabla iar cand ma scoate uit si cum ma cheama =)).Nu eram atent la ore la primele lectii de chimie si am inceput cu un 3 in test:D.Apoi am incercat sa fiu atent si am fost dar degeaba.A venit al doilea test si am luat 5 :D.A trebuit sa ma asculte sa vada daca ma trece sau nu dar ghinionul meu a fost ca m-a scos la tabla :)).Eram fff pregatit dar degeaba.Cand m-am vazut cu tabla in fata si cu colegii in spate m-am pierdut si nu am mai stiut nimik.
  Asta e!Sper sa repar media pe semestrul 2 :D

 29. scoalasugetare Răspunde

  bag pula in ea de scoala kai o pierdere de timp macar dak ne invatza direct ce trebe sa facem la munca nu kkturi

 30. puckyyy Răspunde

  aveti idee,ce fel de subiecte,grele…se dau la o corigenta din vara?

 31. crysty2k5 Răspunde

  Eu am ramas repetent de 2 ori in clasa a 6-a

 32. ovi cu y Răspunde

  CRETINILOR!!!!!!!!!!!

 33. DANYEL Răspunde

  Eu am ramas de 2 ori la mate pe semestru si pe vara.un vis deal meu sau demolez scoala

 34. Alexutza Răspunde

  eu anul asta care a trecut am ramas la 2 obiecte.
  la romana si matematica

 35. Floridana Răspunde

  eu am ramas pentru prima data corigenta anul asta, intr`a 10. pe vara. si ma simt prost. profa mea de fizica, care imi este si diriginta, are un mod ciudata de a preda.. adica vorbeste despre diverse vreo 5 ore de curs, dupa astea 5 preda 10 pagini iar a 2 zi vrea sa stim tot. si cand zic ca preda inseamna ca noi scriem ca prostii acolo si nu mai avem timp sa si intelegem. es vorbeste si preda si zice asa prt ea.. inlocuim acolo facem acolo.. dar nu se prinde ca nimeni nu intelege nimic pt ca trebuiesa si scriem. si mai e ceva. niciodata nu ne explica vreo problema. daca daca mai faceam in clasa vreuna nu ne explica, ci o facea ea. nu ne explica nicio etapa nimic. iar la teste, erau probleme de nu stiai cum te cheama. asaa…eu am ramas si din vina mea. nu puteam sa invat formulele , pe motiv ca le puteam copia. dar na, probleme neexplicate , deci nu stiam sa fac,decat vreo jumatate, cat ma ducea capul . plus de asta , in vara de dianintea cls a 10a, nu m`am duc intr`o eexcursie in turcia cu ea si sa enervat si in toamna ne`a declarat frumos ca ..” in vara imi curat clasa”. diriga mea se numeste impecabil Nedelcu Iuliana din liceul George Calinescu.

 36. Ray Răspunde

  Eu maine dau corigenta la matematica , sunt in clasa a X-a Elev in Cluj la liceul ” Anghel Saligny ” am ramas corigent la matematica deoarece am reusit performanta de a acumula 380 de absente ( total la ambele semestre ) acuma maine ma duc la corigenta si daca atat nu ar fi rau.. profesoara este in vacanta cu familia prin Maramures , si isi lasa familia acolo pentru 2 zile doar ca sa vina sa imi sustin eu ” examenul ” am emotii foarte mari… nu as vrea sa raman repetent … sincer mas gandi la sinucidere daca as ramane repetent , am mai ramas si in a 9-a pe vara la fizica , dar am trecut :) tot din cauza absentelor in jur la 400 pe ambele semestre in total . id meu : Faythh15 , daca vreti detalii add me :))

 37. Ray Răspunde

  am uitat sa mentionez ca nu am invatat absolut nimica , am fost plecat la bunici pana acum cateva zile cand am revenit in cluj , habar nu am de matematica si nu imi este rusine sa recunosc , in rest la restul materiilor nu am treaba sunt chiar bun , dar matematica nu este punctul meu forte , ii vai de mine nush nimica :)) sal revin cu un raspuns despre ce am rezolvat

 38. Ray Răspunde

  am trecut , dar trebe sa ma mut in alta scoala , asta a fost pretul pentru un 5 :))

 39. Louie din Brasov Răspunde

  eu am ramas la 7 materii in acelasi an ..da doar o materie pe vara #:-s

 40. tyn Răspunde

  eu am maine corigenta la mate si ieri am venit de la munte…nu am invatat nimic …

 41. pensul Răspunde

  si eu tot maine am corigenta la chimie, si sunt stresat, chit ca am invatat cat de cat, si sunt curios de la cat v-a incepe testatea.

 42. Razvab Răspunde

  Am ramas si eu anu asta (cls IX) la romana si la fizica, din fericire cea la romana am trecuto cu toate ca nam deschis un caiet toata vara insa cea la fizica o am maine si am o gramada de emotii ca de cand ma stiu nam avut o treaba cu fizica si in generala numai cu media 5 terminam si 5 ala chinuit. Asa ca uratimi noroc sa trec maine ca sa plec linistit in vacanta:))

 43. Andu` Răspunde

  Sunt deabia a-9a, si inca nu am avut timp de asemenea surprize, si sincer, nici nu-mi doresc! :) Dar, poate cineva de pe aici ma poate ajuta la fizica. Nu ma impac deloc cu problemele, chiar daca teoria mai merge! :D

 44. ALLeX Răspunde

  ba eu ma pis pe scoala masi si is si la generala poi ma si enerveaza fizik asta mo scos la tabla nam stiut ceva 3 gata si mai am si un 4:))

 45. cafeauamara Răspunde

  stiu eu cateva pers care au ramas cred ca repetente decat corijente… base, boc si toata formatiunea circului din parlament. e ok raspunsul?

 46. Pisi Răspunde

  biologia a fost problema mea :)) pana am terminat liceul .. aveam o pica pe profa ..si ea pe mn ..si vroia sa ma vada in fiecare vara :))) .. si eu pe ea se pare

 47. zmenta Răspunde

  in urma cu o luna jumate a vrut directorul sa ma exmatriculeze. eu imi doream, ca-l si dadeau afara din sistem. cum am intrat in biroul lui l-am si avut la mana :))
  de ramas corigent n-am ramas si nici nu-mi doresc!

 48. Mircea Răspunde

  Am impresia ca toata lumea o avut la un moment dat o profa de fizica sau de chimie de-am pixu` :-))

 49. emonescu Răspunde

  Eminescu,Baia Mare,..
  Ai facut cumva istorie cu Marton?(poate nu preda istorie acolo pe’atunci)

 50. irina Răspunde

  si eu am ramas corigenta la mate in cl. 11 semestru I. si trebuia sa ramin si la chimie de fiecare data profa imi scoatea nota

 51. dea Răspunde

  eu nu am ramas pana acum acum corijenta la nici o materie da imi este cam frica ca sa nu raman la mate :(.sunt cls a 11 si pana acum profa ma trecut cu chiu cu vai cu un 5:(……..pana acum am media 4 la dansa si sper ca sa imi iasa un 5 si sa ma treaca pana in a 12a:) ca sa termin liceul cu bine.

 52. darra Răspunde

  omule na-m ramas corigenta dar nu ma descurc prea bine la romana si am luat o singura data un 4 in teza la mate dar na-m ramas corigenta pana acum la nicio materie dar pff nu stiu ce mo apucat cu romana ne da si profu niste teste de cazi pe spate :|

 53. marry Răspunde

  omeni buni datimi niste sfaturi ca ce o so fac la vara……ca media mi jale la mate romana engleza si greografie am 1 pe linie si imi spuneti ce o sa fac vara ???

 54. andreea Răspunde

  si eu sunt corigenta la mate si am o profa…mai trbe sa ma scot si la biologie si franceza.nu am note nici bune nici rele.la mate am 2 de 4 si un 5.imi e putin frica…dar o sa trec a 2 oara nu o sa se mai intample

 55. andreea Răspunde

  eu sunt a7-a dar deabea acum am probleme…

 56. pustiu Răspunde

  eu am inceput sa am probleme la scoala din clasa a7a cand am ramas pentru prima data corigent pe vara la mate, si pe semestru la chimie si biologie, in cls a a8a am ramas pe primul semestru la mate si chimie, la liceu am ramas corigent la chimie din a 9-a pana in a 12a cand am reusit performanta sa raman pe vara si sa nu intru in BAC, era sa uit in clasa 10a am exmatriculat de 2a ori cate 5 zile. O sa revin dupa corigenta din vara sa zic ce am facut…

 57. BOGDAN Răspunde

  CE SA MAI ZIC DUPA CE AM CITIT ATATEA COMENTARI DE LA TOTI TREBUIE NEAPARAT SI EU SA SCRIU
  EU DOAR ACUMA LA LICEU AM PROBLEME DAR SA VA SPARGETI DE RAS LA CE LA religie si biologie :)))

 58. yulyyy Răspunde

  mie imi e frik sa nu raman la matematica ma asculta mainee :)) trebuie sa iau un 7 sa vad dak pot :* cel mai smecher site :* respect!

 59. anca Răspunde

  si eu am ramas la limba romana cls a 9a dar nu prea stiu ce sa fac :( nustiu din ce sa invat offff. . . .
  as vrea sa ii duc ceva la profa de acasa sa ma treaca :-(

 60. marilena Răspunde

  eu nu am ramas niciodata dar sa vedem ce facem la liceu

 61. Dragos Răspunde

  Ei bine sunt singurul care ACUM ma pregatesc pentru corigenta la mate pe baza absentelor si asta nu-i o scuza si pentru ca nu am invatat:)

 62. Gaby Răspunde

  Eu is acuma is la sfarsitu vacantei de vara astzi am dat teza si proba scrisa la mate la teza am scris 1-2 subiecte si alea cu formule gasite prin caet iar la proba orala am ramas in ceata mia dat o foaie cu 2 subiecte si pauza am dat foaia si mia zis sa vin maine iar acum stau cu sufletul la gura imi mai preda sormia cemi mai preda dar tot in ceata is sper sa trec si sa ajung in a 10 :D nu mai vreau sa fiu inca o data boboc uratimi succes :P

 63. mada Răspunde

  eu am ramas corigenta din cauza unui baiat ca ia zi lu doamna ca am copiat la test ca sa le scoata pe verisoarele sale si doamna la crezut si de nervi ma lasat corigenta dau corigenta peste 2 zile si nu stiu ce sa ma fac si am ramas si la engleza pentru 17 sutimi ca nu milea dat profu pt ca erau mai multe profesoare si vrea sa se dea mare si el si nusk ce sa ma fac ca maine dau corigenta

 64. Alex Dima Răspunde

  Niciodată nu am fost măcar în pragul de a rămâne. Nicio medie sub 8, dar totuşi. Mai este un an.

 65. Marius Matache Răspunde

  Bai, eu nu mai stau in DreamTeamRO cu de-astia ca voi, bai! Imi stricati faima :))
  Nici o corigenta in liceu (de 2 ori pe buza prapastiei, la biologie si la psihologie), nici o restanta in facultate!!!

 66. Marius Matache Răspunde

  In ceea ce o priveste pe Mada, suntem toti convinsi ca a avut profu’ ceva cu tine :))))

 67. culaie Răspunde

  Eu n-am avut niciodata corijente sau medii sub nota 9 (noua). Am terminat facultatea cu 10 (zece), pe vremea cand facultatile de cartier nu existau si nu mi-au (miau? :) ) placut niciodata prostii.
  Lenea naste proşti, adica viitori muncitori necalificati, victimele sistemului si asistatii social de maine.
  Copii, duceti–va si cititi, lasati gărgăunii si invatati! Altfel o sa plangeti toata viata. Pe unii din voi o sa-i pescuiasca din Jiu, si e mare pacat!
  Chinezule, ai tunat si ai adunat! Te cinstesc cand treci prin Valcea, ca prea le scormonesti ….

 68. Marius Matache Răspunde

  Domnu’ Culaie, tot respectul! Le-ati spus-o asa cum trebuia: lasati prostiile si puneti mana pe carte! Cat despre Chinezu, nu degeaba are 6800 de followers pe twitter! N-or fi toti ca unii care comenteaza pe-aici :)))

 69. culaie Răspunde

  @Marius Matache: pai cu astia care sunt „prosti da’ multi” riscam sa vorbim alta limba in tara noastra.In curand…

 70. Nicu Răspunde

  @DreamTeamRo va salvez eu onoarea. Zero corigente. Sa nu mai spun ca in clasa a 12-a am fost premiant :-P

 71. nonick Răspunde

  O medie de 4,50 la mate in trim. II, clasa a IX-a, rotunjita la 5, (teza cu nota 4 dupa ce lipsisem 2 saptamani pe motiv de pneumonie si lenevita cronica de a-mi face rost de lecti, inca un 4 in lucrarei). Nici o restanta in facultate.

 72. alex BM Răspunde

  SI EU AM RAMAS corigent acum pe vara la fizica si mate la fizica mo cazut :(( si mai dau o data ce zice sa incerc cu cv bani sau alceva? datimi o ideie…:(

 73. alex BM Răspunde

  mai am pana marti ziceti bai va rog ce sa fac:(:((

 74. paul Răspunde

  @ alex BM – „unde spaga nu e…… nimic nu e….”
  sau – „prost sa fii, spaga sa dai!”
  sau- „a da sau a nu da spaga….. asta este intrebarea!!”

  sper ca aceste proverbe adunate din intelepciunea shmekereasca sa te calauzeasca in viata

 75. UltrasUnione Răspunde

  Daca stau sa enumar de cate ori am dat in vara, as pierde vr-o jumatate de ora, asa ca….. bine ca am trecut acum 7 zile clasa a 12, ca anu asta am fost la mate si desen =)) asa ca …. la anu dau bacu =))

 76. UltrasUnione Răspunde

  + 300 de absente :)))))

 77. deii Răspunde

  eu am ramas anul asta la mate dar am trecut corigenta

 78. alex BM Răspunde

  èu daca cad la fizica fug de acasa care ma primeste..?
  :(:(

 79. XxMadyxX Răspunde

  cum sa raman corgenta am luat premiul 1 :9,92 daaaaaaaaaaaa!!!! Sunt tareeee
  !!!!

 80. alex BM Răspunde

  fratilor mo lasat repetent asta da e foarte ok parinti nu mio zis nik nu mio facut nik inca mo consolata io iesit foarte ok

 81. SEMIAN MAGDA Răspunde

  EU NU AM RAMAS NICIODATA, IMSA NU TE INTRISTA CA AI RAMAS , DEOARECE SUNT ALTII CARE AU RAMAS SI NICI ACUM NU AU TRECUT MATERIA, DE EX. CEI DIN CLASA MEA, SI APROPO TU CHIAR ESTI CHINEZ, CA DACA ESTI NU SE POATE SA NU STII DE BRUCE LEE, CARE E FANUL MEU NR.1 DIN UNIVERS.TE PUUUP DULCE. CIAO.

 82. Alex Răspunde

  Ma face sa ma simt mai bine cand citesc toate comentariile de aici…Anul asta sunt cl a XII-a si deja am un 3 si un 4 la matematica….tare imi e frica sa raman corigenta tocmai in ultimul an..asta si faptul ca mai stiu ca acritura aia de profesor are boala pe mine.
  >.< Daca o sa reusesc sa imi fac o medie de 5 o sa postez din nou! In rest…cam toti cred ca am gustat macar 1 data un 2 sau un 1 la cate o materie… Si eu ma intreb pe mine insami cum de am reusit in generala sa iau nota 1 la civica…sau de doua ori 2 la fizica!
  Sper ca voi reusi sa trec peste nebunia asta de matematica care pe viitor nu ma va ajuta la absolut nimic!

 83. Kraty Răspunde

  Eu am ramas doar corijent in a 6-a la mate :))) , dar am trecuto cu 5 :o

 84. Kraty Răspunde

  pe vara !!! :))

 85. Flavius Răspunde

  acuma cred ca raman la mate :)) mi-ar trebui un 9 si 10 dar degeaba no sa primesc am 2 3 4 3 4 si 3 teza=))

 86. BacktoSchool Răspunde

  :)) Si eu acuma is in cls a IX la un liceu ff bun din Timisoara , In generala hmm prin a 7 mai mult in baruri.In a 8 m-au mutat parintii la o sc mai buna si nu am invatat decat cu 1 luna inainte de examen si am luat note bune peste 8.50 media si am intrat.AICI :)))) foarte multe note 2 3 4 cele mai frecvente 3 =)) ma plac profii nu am ce face de ramas la mate si fizica :)).

  Mi-a facut placare sa va citesc la toti experientele :X sa aflu ca nu sunt solo Mersi :)

 87. DespreScoala Răspunde

  Scoala este retardata !
  Multe prosti care ne invata nu ne ajuta in viata !
  Eu dau un exemplu pentru mine :
  -Istoria (retardata materie, te invata ce s-a intamplat in trecut)
  -Fizica (retardata materie nu vad cu ce o sa ma ajute in viata)
  -Chimia (la fel ca la fizica)
  -Desen (cu ce ma ajuta asta in viata? sa pictez piz***e la fete?)
  ETC !

  Eu am ramas deocaata la chimie ! pe sem 1

 88. ruxa Răspunde

  mvai, cristi! ma puse naiba sa citesc comentariile de mi’am stricat toata ziua cu loazele astea!

 89. ovidiu Răspunde

  eu nu am ramas niciodata repetent sau corigent am avut note destul de bune dar in clasa iv ma mancat in cur sa bat pe unul de asasea dar se lua de mn si iam aratat cine e seful si am mai lovit un copil cuo carte in cap dar deasemenea am pus si o bomba mirositoare la ora de engleza ca zycea ca pute in clasa ma prins doamna cu toate iam aratat eu doamney ce inseamna sa miroase in clasa

 90. edi Răspunde

  eu am ramas de sapte ory repetent si nui nici o problema si ce sa maifac nu ma primeste nimeni la munca dar am o femeiede 60 de ani langa mine si euam 20 dar de am 10 copii frumosi sy de stau in rm vl la blidari fam jianu cei mai repetenti dintre toty daty mesaje la eduardeduard14

 91. deea Răspunde

  ba fraiere asta cu corigentii da tu ai ramas repetent cred ca si acum nu nu am ramas repetenta ci sunt olimpica in suceava fraiere!

 92. rebecutza Răspunde

  cea mai mica nota mi-e 5 la romana tema ne facuta 10 in teze si mi-o iesit 9,98 > merg la olimpiade peste tot undes chiemata . Si locul 2 pe scoala

  • Anonima Răspunde

   Nu prea se vede că îți place româna:)))

 93. adi Răspunde

  salut .sunt clasa a7a si sunt in sem a2lea si am 4 si 4 la mate porfa zice ca poa;sa treaca 7 ba chear 8 note in catalog si nu stiu ce sa fac nu prea stiu nimic la mate mie frica sa nu raman :((((((((((((((((

 94. fyi Răspunde

  Oh,eu deocamdata am 3 , 3 , 4 ,4 , 6 si am dat teza si cred ca i-au un 4 sau 3 (mate) ,sper sa reusesc sa trec…nu ma inteleg deloc cu profesoara,Sincer sa fiu nu prea am luat pe merit notele numa 6 …

 95. laurentiu Răspunde

  eu sunt in clasa a 5 si acum la sfrsit de an scolar am 2 corigente si trb sa ma duc in vacanta sa dau corigentele la biologie si mate futo—- de matematica si biologie vreau si eu s atrec odtada cu ceilalti

 96. infernal Răspunde

  bai am un cv de va las pe spate deci so iau cu inceputul in clasa 9 am ramas la mate si chimie pe vara dar din cauza absentelor ramasesem la toate aproape noroc de maicamea in a 10 am ramas la mate si sport daor 200 de absente iar acum in minunatul final de clasa a xi am ramsa pe vara la mate si nu am inv nik pana acum sin mai am doar 23 de zile ))

 97. iordache ionel Răspunde

  ba care stiti ce trebuie invatat la fizica la corigenta

 98. mihai Răspunde

  eu am ramas la fizica.stie cineva ce trebe sa invat?

 99. fyi Răspunde

  Gata cu notele mele de 3 , 3 , 4 ,4 ,6 , – 4 teza tot am trecut la mate ^_^

 100. david Răspunde

  am ramas in a 9 la mte corigent

 101. Dorelx Răspunde

  Nu am ramas niciodata pana acuma la nimic. Si acuma cand sa termin si eu liceu sa intru in bac i s-a sculat lu profu sa lase aproape toata clasa corigenta (nu va mai spun materia ca nu are rost) ca sa nu cumva sa picam noi bacu si sa pice vina pe el. Chiar acuma in ultimu an cand toti profesori incepusera sa ne puna note pe referate (copy-paste) si imi crescuse si mie mediile peste 7 (inainte la materiile de care ma dure fix in **** de ele ma mentineam cu medii de 5), spuneti si voi daca e corect…

  • cosmin Răspunde

   Da.daca nu stii nimic, ce rost are sa treci ?

 102. Cristi Răspunde

  Ba fratilor , voi chiar nu vedeti ca v-a tampit lumea asta ?? Baaaaaaaaaaa retardatilor , treziti-va ca viata nu inseamna sa te duci la scoala si sa-ti spele aia creieru , sa stai cu grija ca daca nu treci la mate ce se intampla cu tine , ca daca nu iei BAC-ul o sa fii un cacat !! Baaaa scoala vietii este esenta , asta e adevarata scoala . M-am saturat sa tot vad prosti ca voi care va mandriti cu ce ati facut in scoala , mor , nu mai pot ! Voi chiar nu vedeti ma fraierilor ca scoala va prosteste ? Ca va face niste roboti ai societatii !! Va rog fratilor treziti-va ! Chit ca acest mesaj cand va fi citit o sa fie toate reactiile gen : ” OOOO , doamnee cum poti spune asa ceva , esti un nimic in viata ta fara scoala „. Pacat , sunteti deja cazuri pierdute !! Imi pare rau din tot sufletul , ca lumea asta se duce de rapa , si voi nu va dati seama ! Nu v-ati saturat sa nu aveti timp liber , pentru ca 15 ani din viata se duc intr-un cacat de sistem scolar? Nu simtiti ca sunteti intr-o cusca , ca nu aveti sa respirati ca maine va intrebati daca treceti sau nu la mate ? Frate am 18 ani (cls 11) , m-am saturat sa traiesc printre profesori . Adevaratul meu profesor este viata.

 103. georgiana Răspunde

  ,,eu am ramas corijenta la fizik’a si nu am invatat toata vacanta si mai am doar 5 zile pana la corijenta si nu stiu k sa invat sunt foarte bruiata si imi este frik’a !!!!!Asa k cei care vor mai ramana corijeti puneti manita si invatati bine, bine ,bine ”eu am fos Arabela vam pwpat dulcik pe toti si dak’a vreti sa ma cautati am facebook ,,Bella Mirabela Thaa Baa ”

 104. Cactus Răspunde

  Sunt a 7-a (fun) corijent la franceza (even more fun) restu 5-6 (nu la engleza media 10 pe linie acolo) deci la prag toata vacanta a fost cu prietenii cum se zice la caterinca si invatzat ai vrea tu. Maine am corijenta (ultimate fun) nam chef sa invat si punct. partea amuzanta toti profesorii au tras de mine eu nepasator de tot ce este in jurul meu am fost la scoala pentru prezenta nimic altceva o sa fie amuzant la corijenta si BTW (by the way)

  pentru toti astia romani cu ‘valoare’ uitativa la cum scrieti doamne am 14 ani si ma doare capu cand vad comentariile, adica nu este vorba ca folositi prescurtari ati putea folosi si codul morse de la cat de mult imi pasa dar o fraza dintr-o serie de filme frumoase ‘let the force of gramatica be with you’ aceeasi chestie se aplica si la mine uneori dar o fac intentionat sa ma amuz din enervarea anumitor…persoane (vorbesc cu voi colegele mele drage (grammar natzi)
  eu credeam ca cei in varsta are trebuii sa fie exemple pentru noi cei mai mici :)

 105. Ionut Răspunde

  Sunt clasa a 9 a si maine dau corigenta la chimie.Doamne ce frica imi e :( . Eu am invatat cat de cat , Dar acum soarta e mainile profei :)) . Offfff

 106. Rman27 Răspunde

  Era sa raman corigent in cls a 9-a la chimie si la informatica, pt ca nu ma intelegeam cu nici una dintre aceste 2 materii, la chimie mi-a dat 4 din mila si am trecut, iar la informatica am luat 2.5 in teza, cu 2 puncte din oficiu :)))))), sincer cred ca i-a fost f greu profei sa gaseasca ce sa puncteze in teza mea la info, dat fiind faptul ca mi-a dat pe primul subiect 0.15 si pe-al doilea 0.35 :)))), dar a fost ok, am trecut cu 6 : P

 107. Gabriella Răspunde

  Ok eu sunt in clasa a 5 .. in scoala mircea eliade…. eu nu stau prea bine cu notele mai ales la mate,… in primul semestru .. am avut note 4, 4, 5, 6, si 3 la teza.. eram pe corigeta dar nu am ramas … a 2 zi .. profa de mate mio dat mie si la cativa colegi 2 exerciti care erau simple… si profa tot credea ca eu am copiat mo scos la tabla si iam facut exercitiile dupa aceea am luat un 10 si am trecut primul semestrul cu media 5 la mate… si media generala in primul semestru mio fost 8,42 .. cea ce dupa mine i bine.. acuma in semestrul al 2 eu am notele la mate 4, 5 ,5 dupa mine 5 i bun da 4 ala nu mi se pare.,,, si profa neo dat teza pe surprins nu am stiut nimika… si in plus cum am o inima asa mare ca si in 1 semestru am ajutato pe colegamea giulia care o ramasa corigenta pe primul sememstru…. si tot din cauza ei am luat eu 3 ,,, cand ea o luat un 5 frumos… dar tot o ramas corigenta la mate. caci avea note de 1 si 2 … sa trecem inapoi la mine ca si in anul acesta tot pe ea am ajutato si pe mine insumi.. nu deci tot eu o sa primesc pedeapsa…

 108. Ioana Răspunde

  Am rămas corijenta la chimie în clasa a 9-a și acum în clasa a 11 a la mate dar nu pe un motiv bine intemeiat pentru ca nu înțeleg deloc nimic la mate sunt eu și încă nouă colegi din clasă care s a gândit doamnă noastră profesoară să ne strice vară eu nu înțeleg cu ce o ajuta pe ea ca ne lasa pe noi pe vară e absurd nici nu vreau să mă gândesc ce s ar putea întâmplă dacă nu iau corijență mie groază

 109. Danut Răspunde

  Numai la mate.

 110. Victor Răspunde

  Momentan nu am rămas la nimic dar am luat un 2 la chimie și eu niciodată n-am luat mai mult de 6 la chimie de cand sunt la liceu deci sunt cam condamnat la corigenta. Sunt clasa a 10a si sunt pe langa cu chimia din clasa a 7a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.