Berea tot in offline are gustul cel mai bun, nu pe twitter

Ma stiti ca sunt un sustinator fervent al intalnirilor oamenilor din online la o bere. Pentru ca numai in offline cred ca se pot suda (n-am gasit alt verb, scuze) niste relatii pe care le-ai stabilit cu unii, altii in online.

Spre exemplu, aseara am avut o mare reusita personala. Pentru ca m-m intalnit la o bere cu 3 fete pe care le-am cunoscut pe twitter  si mi-a placut foarte corespunzator de ele. Anca Bundaru a avut ideea unei beri baute la Curtea Berarilor (o carciuma chiar misto de pe Lipscani). Evident ca am raspuns prezent, caci vroiam sa o cunosc si pe ea dar si pe Oana Portase si pe Irina Ursu, cu care tot pe twitter ne-am hlizit de cateva ori. A mai fost si Adrian Sandu, cu care m-am cunoscut atunci, si Adrian Ciubotaru, un om cu care imi face mare placere sa ma revad ca are asa un stil care ma coafeaza :D

Nu va zic ce am discutat si la ce am ras. Pentru ca am facut de ambele. Tot ce pot sa va zic ca a fost o seara foarte misto. Si ca, in ceea ce ma priveste, oamenii astia cunoscuti in online sunt oameni care mi-au placut si in offline. Carevasazica am rasuflat usurat ca berea e mai buna in offline decat pe twitter :)

3 comentarii la “Berea tot in offline are gustul cel mai bun, nu pe twitter

  1. Anca Bundaru Răspunde

    Ciubotaru mai are si un accent care ne coafeaza, pe care n-ai cum sa-l gasesti in online :))

  2. chinezu Răspunde

    @Anca Bundaru
    ciubotarIu e una din febletile mele blogosferice :D

  3. Retrospectivă de suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: