Cum a desemnat twitteru’ câştigătorul unui iPod shuffle

Păi tovarăşu’ Gaben a organizat el un concurs prin care oferă ca premiu ce am zi în titlu celor care merg la vot şi care dau un pronostic legat de cine va câştiga primul tur şi cu cât. Şi ca să vezi trăznaie, au fost 3 oameni care au ghicit exact, adică 32,4% Băsescu…

Cum faci diferenţierea între ei, m-a întrebat aseară Gaben la telefon. Io, mă ştiţi, zic foarte simplu, lasă pe mine că îmi asum io dificila sarcină. Aşa că am rugat pe cineva pe twitter sa aleagă o cifră între 1, 2 şi 3. Şi am „lipit” de fiecare cifră numele câte unuia din cei 3 concurenţi, în ordinea scrisă de Gaben la el pe blog. Adică Nicolau Ludmila – 1, Claudia Horjea – 2, Ene Florian – 3.

Innocente a fost prima care a răspuns pe twitter şi a zis 3. Aşa că Ene Florian este câştigătorul. Următorul răspuns pe twitter a fost dat de marlani şi a fost 1, aşa că Nicolau Ludmila este câştigătorul al doilea, iar, fireşte, Claudiu Horjea este câştigătorul al treilea.

Ideea e că dacă primul câştigător nu poate, din diverse motive, să îşi ridice premiul, atunci premiul merge la câştigătorul 2, iar apoi, pe aceleaşi considerente, la câştigătorul 3.

Io numai atât am putut face, frate Gabene :)

3 comentarii la “Cum a desemnat twitteru’ câştigătorul unui iPod shuffle

  1. Marius Răspunde

    Primele două persoane sunt cam ghinioniste. De ce? Pentru că a fost Ene mai norocos.

  2. gaben.ro Răspunde

    nu esti normal.
    da pentru asta ne place de tine
    … aaa… si pentru asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: