21.07.2017

Săptămâna trecută nu am citit ziare

Nici măcar nu m-am uitat înspre ele. Pentru că, chinezu cum mă ştiţi, am făcut un experiment. Am vrut să văd dacă, în lipsa ziarelor, pot să fiu informat despre ce se întâmplă în România. Am rămas în cursul zilei pe Antena 3 şi pe Realitatea şi am citit monumental de multe bloguri. Rezultatul, evident şi predictibil, am fost la zi cu tot ce se întâmplă.

Dar, pentru că există un mare, mare dar, mi-au lipsit enorm. Mi-a lipsit senzaţia aia pe care numai adevăraţii consumatori de presă o au, de a întoarce paginile, de a regăsi rubricile pe care le prizezi mai adevărat decât pe altele, de a citi editorialele şi comentariile care, te enervează sau nu, îţi satisfac latura de băutor de informaţie pe care o ai în neuroni.

Da, sunt un mare fan de citit ziare, de răsfoit la categoria hard printul. Call me chinezu, call me conservator, dar îmi place. Aşa că de azi îmi reiau ocupaţia de răsfoitor, în paralel cu acea de degustător consecvent de bloguri.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Clubul Român de Presă şi generaţia de sacrificiu

Am legat cainele suntem ocupati sa facem porcii sa zboare!

Niciun comentariu încă

 1. luni, 11 februarie 2008, 10:49

  adevarul e ca nu exista nimic mai misto decat mirosul de ziar proaspat tiparit

  Răspunde
 2. luni, 11 februarie 2008, 11:56

  Eee ce sa ii faci! E aceeasi diferenta pe care o simti atunci cand citesti o carte tiparita si una in PDF. Are ceva in ea, hartia aia! Parca un suflet! Deci e foarte posibil sa fie „insufletite” si ziarele tale!
  ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *