Istoria creşterii, descreşterii şi apoi revenirii Weberiene. Viziunea chineză.

24.11.2007

Pe Renate Weber ongista nici nu o plăceam, dar nici nu o antipatizam. O ştiam. Când a intrat în solda lui Băsescu mi-am zis “băi, nu e rău să stea aproape de marinarul, poate îl mai temperează”. Apoi m-a enervat în cateva intervenţii deplasate întru apărarea şpriţarului şef. Nu detaliem. Când a acceptat locul pe lista PNL pentru europarlamentare am ridicat sprânceana. A nedumerire. Apoi am urmărit-o ca şi candidat. Şi a început să îmi placă. Recunoaşte în ultima postare pe bogul său că a învăţat mult din campania asta, inclusiv despre cum arată ţara luată la pas şi nu de la Cotroceni sau din studioul de televiziune.

E bine când societatea civilo-politică îşi pune cizmele de cauciuc şi se afundă a cunoaştere în noroiul urât mirositor al pulimii. Pentru că tocmai această pulime trebuie reprezentată la Bruxelles şi Strasbourg. Ascultată, înţeleasă, reprezentată. Dacă Renate Weber ar fi un fotbalist aş spune că eu cred că va face o figură frumoasă în Parlamentul European. Dar cum nu e fotbalist îi spun doar că balonul e rotund şi că meciul se joacă 90 de minute.

0 comentarii la “Istoria creşterii, descreşterii şi apoi revenirii Weberiene. Viziunea chineză.

 1. Vania Reply

  Aştept Ziua Sfântă când Pulimea va fi reprezentată la Kremlin! Gusturi strict personale…
  Europa e bună şi ea, deoarece acolo poţi să furi.
  Azi sunt beat mangă şi am o poftă căzăcească de-a întoarce Universu’ ostil cu curu-n sus!

 2. chinezu Reply

  Vania:
  trezireeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa
  baga doi castraveti murati, cinspe cafele si treci la sectie
  ca sa lupti cu tentativele de frauda si tentativele de candidati

 3. Vania Reply

  Am fost la secţie, am băgat un castravete murat şi 18 cafele, făcând faţă rezonabil.
  Cum onor electoratul nu ne-a prea deranjat, am povestit colegilor de comisie cam ce mai scriu pe blog şi nu numai… A fost mişto! S-a râs!…
  Scorurile finale: previzibile. Tentative de fraudă… canci! Peledistu’, om de treabă, pedista, drăguţă… Eu, cu PNL (de dragul istoriei!) am ieşit pe III. Dar, cum am acasă tot felul de steguleţe şi fanioane şi cum firea mea e cameleonică şi josnică, azi voi defila prin burg cu însemnele PD şi voi omagia Victoria în Alegeri!
  Să trăim ca nişte zei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.