Istoria creşterii, descreşterii şi apoi revenirii Weberiene. Viziunea chineză.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

24.11.2007

Pe Renate Weber ongista nici nu o plăceam, dar nici nu o antipatizam. O ştiam. Când a intrat în solda lui Băsescu mi-am zis “băi, nu e rău să stea aproape de marinarul, poate îl mai temperează”. Apoi m-a enervat în cateva intervenţii deplasate întru apărarea şpriţarului şef. Nu detaliem. Când a acceptat locul pe lista PNL pentru europarlamentare am ridicat sprânceana. A nedumerire. Apoi am urmărit-o ca şi candidat. Şi a început să îmi placă. Recunoaşte în ultima postare pe bogul său că a învăţat mult din campania asta, inclusiv despre cum arată ţara luată la pas şi nu de la Cotroceni sau din studioul de televiziune.

E bine când societatea civilo-politică îşi pune cizmele de cauciuc şi se afundă a cunoaştere în noroiul urât mirositor al pulimii. Pentru că tocmai această pulime trebuie reprezentată la Bruxelles şi Strasbourg. Ascultată, înţeleasă, reprezentată. Dacă Renate Weber ar fi un fotbalist aş spune că eu cred că va face o figură frumoasă în Parlamentul European. Dar cum nu e fotbalist îi spun doar că balonul e rotund şi că meciul se joacă 90 de minute.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Istoria creşterii, descreşterii şi apoi revenirii Weberiene. Viziunea chineză.”

 1. Aştept Ziua Sfântă când Pulimea va fi reprezentată la Kremlin! Gusturi strict personale…
  Europa e bună şi ea, deoarece acolo poţi să furi.
  Azi sunt beat mangă şi am o poftă căzăcească de-a întoarce Universu’ ostil cu curu-n sus!

 2. Vania:
  trezireeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa
  baga doi castraveti murati, cinspe cafele si treci la sectie
  ca sa lupti cu tentativele de frauda si tentativele de candidati

 3. Am fost la secţie, am băgat un castravete murat şi 18 cafele, făcând faţă rezonabil.
  Cum onor electoratul nu ne-a prea deranjat, am povestit colegilor de comisie cam ce mai scriu pe blog şi nu numai… A fost mişto! S-a râs!…
  Scorurile finale: previzibile. Tentative de fraudă… canci! Peledistu’, om de treabă, pedista, drăguţă… Eu, cu PNL (de dragul istoriei!) am ieşit pe III. Dar, cum am acasă tot felul de steguleţe şi fanioane şi cum firea mea e cameleonică şi josnică, azi voi defila prin burg cu însemnele PD şi voi omagia Victoria în Alegeri!
  Să trăim ca nişte zei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)