De la prieteni adunate, înapoi la ei date – part 2

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când zic “prieteni” mă refer, în ambele cazuri, şi la oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată, dar care îmi trimit lucuri faine pe mail (primesc multe, public puţine, strict pe criterii de o subiectivitate monstruoasă), dar şi la, fireşte, tovarăşi cu care mă simpatizez reţiprok avantajos. Voi scrie acilea din când în când despre ce îmi raportează “prietenii” de care ziceam mai sus.

Blog pentru cei pe care, cu “drag”, îi numesc matricşi
Deci io nu am înţeles aproape nimic din ce scrie omul ăsta la el pe blog. Totul acolo e cam matrix pentru mine. Dar, vorba aia, îl ştiu de pe twitter şi de aia zic acuma de el :D

cortinaverde.org + premii de 5.000 de euro
O chestie foarte faină. Promovarea spiritul ecologic, ca să zic aşa, prin street art. Şi cu premii extrem de apetisante, în total vreo 5.000 de euro. Intraţi aici şi citiţi ce şi cum.

Ziua Mării Negre
Vineri, 30 octombrie, de la ora 18.00, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (Bd. Mărăşeşti, nr. 59). În organizarea celor cu excelenta iniţiativă Mesaje pentru Marea Neagră.

appleblog.ro
Cristi Cola se intitulează posesorul acestui blog. Şi este omul căruia îi mulţumesc şi pe această cale oficial pentru faptul că a realizat partea de programare la sportlocal.ro :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)