Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

De la prieteni adunate, înapoi la ei date – part 2

Când zic “prieteni” mă refer, în ambele cazuri, şi la oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată, dar care îmi trimit lucuri faine pe mail (primesc multe, public puţine, strict pe criterii de o subiectivitate monstruoasă), dar şi la, fireşte, tovarăşi cu care mă simpatizez reţiprok avantajos. Voi scrie acilea din când în când despre ce îmi raportează “prietenii” de care ziceam mai sus.

Blog pentru cei pe care, cu “drag”, îi numesc matricşi
Deci io nu am înţeles aproape nimic din ce scrie omul ăsta la el pe blog. Totul acolo e cam matrix pentru mine. Dar, vorba aia, îl ştiu de pe twitter şi de aia zic acuma de el :D

cortinaverde.org + premii de 5.000 de euro
O chestie foarte faină. Promovarea spiritul ecologic, ca să zic aşa, prin street art. Şi cu premii extrem de apetisante, în total vreo 5.000 de euro. Intraţi aici şi citiţi ce şi cum.

Ziua Mării Negre
Vineri, 30 octombrie, de la ora 18.00, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (Bd. Mărăşeşti, nr. 59). În organizarea celor cu excelenta iniţiativă Mesaje pentru Marea Neagră.

appleblog.ro
Cristi Cola se intitulează posesorul acestui blog. Şi este omul căruia îi mulţumesc şi pe această cale oficial pentru faptul că a realizat partea de programare la sportlocal.ro :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.