Mulţumesc pentru poezie…

Abia acum reuşesc să scriu despre cum mi-am petrecu seara de miercuri. Alături de micuţul dar vivacele cenaclu recitiri.ro.

Maestru de ceremonii a fost maestrul Sorin Tudor, (sorintudor pe twitter) ocazie cu care am descoperit că, în ciuda a ce spune lumea despre noi (îmi permit să mă bag ca vaca şi io în această categorie), şi consultanţii politici e oameni.

Cosmin a citit pentru început câteva poezii foarte mişto. De departe cel mai tare mi-a plăcut cea în care zice “când joci biliard cu viaţa toate bilele sunt albe” din motive evidente (dar fix ca nuca în perete) şi care se leagă de minunatul meu proiect sportlocal.ro. Pe Cosmin îl găsiţi pe twitter la contul kozminovici.

Băi, mie mi-a plăcut :)

Apoi, silence, please, băăăă magarorum, Adriaaaaaaaan Ciubotaaaaaaaru a dat cu lapte în noi. Cu milk, ca să fim acriboloşi, dar să nu ne încurcăm în traduceri. Pentru că cel pe care îl găsiţi pe twitter la, fireşte, adrianciubotaru ne-a citit o caterincă (în termeni mai tehnici se zice satiră) despre cum te face industria de publicitate de la noi şi de aiurea. Cu respect, maestre, dar ne-ai fentat :D Ne-ai fentat frumos, e drept, aşa cum ştii tu, dar tot fentă se numeşte :D

Oricum… Băi, mie mi-a plăcut :)

Apoi Gabi Macovei (gabimacovei pe twitter) a readus dur realitate diluată de laptele lui Adi şi ne-a lovit cu “Cu drumul ne vom împăca mâine dimineaţa/după ce vom strânge roua de pe boncancii de armată”, o imagine care, call me chinezu, mie mi-a plăcut teribil. E drept că, mă ştiţi doar, m-a lăsat rece altă poezie a lui Gabi, şi omu, cu egoul său perfect de înţeles, s-a cam enervat (of, parcă mă uitam la mine acuma ceva ani, când numai dacă mi se părea că ai vrea să gândeşti ceva naşpa despre mine, mi se şi umfla vena..). Dar i-a trecut. Că toate trec :)

Deci… Băi, mie mi-a plăcut :)

O ultimă vorbă la o şi aşa extrem de lungă postare: dragile mele Anca, Ramona, Ileana, Andreea, Raluca, everything is about the piaţă :D

4 comentarii la “Mulţumesc pentru poezie…

 1. Elena Cîrîc Reply

  Evident ca pe alocuri vor fi si ceva orgolii ranite, dar e bine cand se termina cu bine. Din moment ce zici de 3 ori “bai, mie mi-a placut”, inseamna ca ti-a placut pe bune :) Yey :)

 2. chinezu Reply

  @Elena Cîrîc
  a fost chiar misto
  daca va mai tin nervii o sa mai vin :))

 3. Ramona Reply

  Am mai zis-o, dar o mai zic: tare simpatic ai fost tu! Te mai asteptam cu drag la cenaclu…intotdeauna va fi nevoie de o picatura chinezeasca :)

 4. Gabi Macovei Reply

  :) Ma bucur ca ti-au placut poeziile si te mai poftesc :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.