Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Apropo de camera ascunsa a celor de la Antena la intalnirea sindicalistilor cu ministri

Liviu Marian Pop, secretar general FSLI, se burzuluieste din cauza ca presa isi permite sa puna microfoane si camere ascunse la o intalnire unde nu este invitata.

Deci, intrebare intrebatoare: se face asa ceva sau nu? E frumos din partea lu’ presa sau nu?

0 comentarii la “Apropo de camera ascunsa a celor de la Antena la intalnirea sindicalistilor cu ministri

 1. iulian n. Reply

  Foarte bine le face presa lu ăştia!
  Cum adică “nu se face”? Cum să lase nusefacele pe mâna lu concurenţii? Trăim în lumea ălora ce făceau poze pe dric… deci curând vom avea materiale şi din budă!

  p.s. e un segment nou şi pentru monitoring/transcripturi

 2. cosminoc Reply

  Se burzuleste dejeaba LMP! Eu banuiesc chiar unii dintre sindicalistii super-dotati (ma refer aci la laptop, telefon cu camera super pixelata, etc). Sa se burzuleasca la ministru’ pogea si la ambraburica! Nu la presa! …ca miscare sindicala mai PENIBILA dacat in romania? auzi tu la el: “o sa vedem ca noi, ca si miscare sindicala, daca nu cerem ceva drepturi prin instantele judecatoresti”! Baiatu asta crede ca sindicatu ii a lu ma-sa? Ce au obtinut de la BOC-POC? Fix o mare p….romisiune!

 3. George Hari Popescu Reply

  Presa profesionistă (deci nu cea din Ro) nu ar face asta. Cam toţi marii jurnalişti spun că investigaţiile cu camera ascunsă arată impotenţa profesională şi nu pot fi folosite decît dacă altfel nu s-ar putea obţine informaţii de interes pentru public.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.