Da’, tu Oana, tu, hai ca le ai cat de cat cu scrisul!

Am citit (pe avion inspre Milano) cartea pe care cu deosebita gratie mi-a oferit-0 autoarea Oana Stoica Mujea, cu un autograf de suflet. “Indicii anatomice” se numeste isprava auctoriala a Oanei, de sorginte politista, cartea, nu Oana, cu personaje realo-onlineene cum ar fi (si zic si io pe cine cunosc) inegalabila Crina Dunca si greu de egalatul Bogdan Hrib. Cu niste crime si alea alea ce trebe intr-o carte politista. Daca va intereseaza puneti mana pe carte si cititi-o.

Desi nu imi sta in caracterul bloggeristic, ceea ce urmeaza este o chestiune serioasa, exprimata ca atare si cu intreaga celeritate auctoriala de care ma simt in stare:

Da’, tu Oana, tu, hai ca le ai cat de cat cu scrisul! Zau. “Indicii anatomice” se citeste pe nerasuflate, caci totul e misto la ea: subiectul, scriitura, dialogurile, totul. Recunosc, tu, Oana, tu ca am ramas un pic surprins. In sensul ca stiam ca scrii bine, dar nu ma asteptam sa scrii atat de bine. Zau.

Daca e ceva ce ma enerveaza la carte este corectura. Care in anumite locuri nu prea este. In fine, sa nu insistam…

(Intre paranteze fie spus, abia asteptam sa iti citesc creatia politista ca sa am motiv sa te iau un pic in tabarca. Dar nope. Nu mi-ai dat motiv nici macar de o mini-caterinca. Lasa ca tot o comiti tu pana la urma. Si io am rabdare :D).

PS. Pentru cei care au crezut ca am uitat de Darius, un alt personaj (ingrasat din cate am inteles) care apare fugitiv in carte, ca spun doar atat: teapaaaaaaaaaaaaaa :D

6 comentarii la “Da’, tu Oana, tu, hai ca le ai cat de cat cu scrisul!

 1. Darius Reply

  Sperasesem sa nu observi, la naiba in puii mei.

 2. Oana Reply

  Doamne, ce tema! Si da, corectura si pe mine ma enerveaza, dar crede-ma ca e mai buna decat la alte carti :P – nu ale mele, evident :P Probabil ca o sa-ti placa mai mult aia cu tine, asa ar fi normal.

 3. Adrian SM Reply

  Iata o concluzie profunda… :)

 4. Lucia Verona Reply

  E bună cartea, da, da. O aştept pe următoarea.

 5. chinezu Reply

  @Darius
  cand e vorba de tine, sunt cu ochiu ca pe butelie :D

  @Oana
  abia astept aia cu mine. daca nu ma faci criminal, nu dau berea :D

  @Adrian SM
  zici tu? :D

  @Lucia Verona
  hai ca nu scrie rau micuta oana :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.