Foto-reportaj dă la Cafeaua Deschisă. Nume de cod: 美丽的

Viorel Spînu, il cappo di tutti frutti: „Deci azi au venit 20, dacă zicem că fiecare consumă de măcar 10 lei, deci face 200 lei, cu comisionul meu de 30%… hai că mi s-a rentat şi ediţia asta de Open Coffee„.

viorel

Grup statuar: „Băi băieţi, umbra asta care vine spre noi e din offline sau din online că face careva mizerii cu nişte PHP injection, băga-mi-aş RSS-ul în ei de nemernici?”

grup coffee

Dragoş către Diana: „Tu îi auzi pe ăştia, dragă? Cică nu se fac bani din online… Ce zici, următoarea Open Coffee o facem la noi pe yacht, că mă gândesc că oricum scăpăm de el când îl luăm pe ălalalt nou? Hai că oricum îşi aduc ei berea şi sticksurile…”

dragos si diana

Ada Demirgian: „I’m so happy! Mă uit la ăştia de la Open Coffee şi îmi dau seama că tot mai bine e în radio. Uite la ei ce stresaţi sunt toţi şi cum îşi butonează IPhoanele de parcă de asta ar depinde viaţa lor. La mine nu e aşa…”

ada

Geea: „Gata, m-am hotărât. Decât să mai stau în afaceri din online, mai bine îmi iau un pogon pe lângă Dăbuleni şi cultiv sfeclă. Păi la ce varză sunt ăştia de pe la Open Coffee…”

geea

Adi Zamfira: „Apoi dacă ăştia de aici au treabă cu internetul, bine că m-am decis să fac alte afaceri. Adică ce, să vând cureluţe pentru căştile pentru scutere nu e o chestie profitabilă? cumdracunu.ro…”

adi

Andrei Roşca, explicându-i Adei Demirgian cum e cu cultura pă net: „Pe net cărţile sunt de două feluri. Unele care se citesc şi altele care se cumpără. Mie îmi plac alea din categoria a doua.”

ada si andrei

O triadă: „Uite de aia venim noi mai rar la Open Coffee. Păi ce să înveţi de la ăştia? Cum are unul bani de un domeniu, îl cumpără, bagă un wordpress pe el şi zice uite noul google. Şi nici nu l-am văzut pe Fusu pe aici…”

trei open

Mihai: „Mă gândesc că dacă îi bag pe toţi ăştia de aici pe e-oferta.ro nu cred că fac mai mult de 1000 de euro pe ei. Ia stai!!! Păi io de ce mai vin atunci pe aici?”

mihaio

Silviu, bucuros că a venit şi Cristi la Open Coffee: „Un pic mai la dreapta, aşa… aşa… acum e bine. Să trag şi io un pui de somn, că şi aşa m-am prefăcut îndeajuns că sunt interesat de ce discută ăştia pe aici.”

cristi si silviu

Mafteianu: „Alooo, domnu’, păi ce faceţi aici? Care e faza cu pozele astea? Ne-a mai băgat o dată un nemernic pe blog, de a râs tot cosmosul universului de noi. Ia dă matale filmul din aparat până nu mă enervez şi plec acasă”.

mafteianu

Notă:
Personajele şi întâmplările din foto-reportajul de mai sus NU sunt ficţionale. La limită, e drept, căci lucrează sau se fac că lucrează în virtualul numit net.
Cei care se recunosc în imaginile de mai sus şi nu au link, contactaţi redacţia pentru remediere pentru a vă putea face de ruşine cu nume şi link, adică aşa cum se cuvine.

20 comentarii la “Foto-reportaj dă la Cafeaua Deschisă. Nume de cod: 美丽的

 1. Mircea Scarlatescu Răspunde

  Se fac ca lucreaza pentru ca au sute de oameni care lucreaza pentru ei deja ;))

 2. Viorel Spinu Răspunde

  Domnu, sunteti absolut genial :))) Bravo bravo !!!!

 3. Dragos Roua Răspunde

  Loooooool! Mai vreau :-)))

 4. artistu Răspunde

  esti nebun, da’ esti nebunul nostru! :)))))

 5. sorin Răspunde

  O portie zdravana de ras la ora 15.00. Nici un film de comedie nu m-a facut sa rad cum ai facut tu prin postul asta:))…Genial!

 6. necenzurat Răspunde

  la dracu ca l-am ratat azi :)
  promit data vitoare vin si eu…. dupa care o sa fug la wordcamp :P

 7. adiz Răspunde

  gresit … eu cu mafteianu si cu noul business rupem romania in doua … aia care sunt clientii nostri si ceilalti …

  si cu banii obtinuti cumparam cafepedia si facem opencoffee permanent ca sa-i taiem comisionu’ lu’ nea viorel (adica sa nu mai vina de fiecare data cu bani de acasa) :))

 8. Noe Răspunde

  no fain, domnule Chinezu ;)

 9. Mihai Vinatoru Răspunde

  Unu si cu una fac doi. Cand vad fotografiile si mai ales comentariile tale, parca vad imagini de pe http://www.lolcats.com/

  Da trebuia sa te taxeze si pe tine cineva. Ca prea le dai din umbra ;)

 10. Opencoffee | Titus Blog
 11. papadie Răspunde

  Cel mai tare roman e chinezu!:-))
  Tu cu ce te-ai ales de la locul faptei?:-))

 12. Silviu Răspunde

  Ma gandesc bine daca sa mai vin la Open Coffee dupa ce ne face Chinezu… Nu ne iarta de vreo 3-4 editii :))

  Chapeau Monsieur!

  PS: Daca n-o fi cu banat, te-as ruga sa repari link-ul din numele meu: eu reprezint balaurul ;)

 13. lol's Răspunde

  @ silviu. Care balaur ? Daca este la chinezul este dragon, parol !!. Ce dracul !! :)

 14. Silviu Răspunde

  Pana la balaur (http://balaur.ro), te rog frumos! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: