Este că sunt neserios că răspund atât de târziu la o leapşă mişto?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Cum Marie Jeanne m-a iertat uşor :D (vezi mai jos comment) mă grăbesc să mă execut şi să trimit leapşa şi la Crina, Vania, Oana, Adi, Meşterul Manole şi Andrei.

Adevărul e că nu prea ai scuze când execuţi atât de târziu o leapşă atât de mişto. O poţi băga pe aia cu vaaaai ce timp puţin am sau pe aia cu ştii, am fost plecat mai mereu. Dar nu ţine…

Bun. Simt o atracţie teribilă, deşi prea puţin înţeleasă chiar de mine, pentru Uluru, Australia. Şi o să ajung acolo cândva. Nu ştiu când, dar sigur o să ajung…

uluru

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Este că sunt neserios că răspund atât de târziu la o leapşă mişto?”

 1. Pingback: cândva… « Mesterulmanole's Weblog

 2. Draga chinezule,
  ti-am lasat mai de mult, nu prea demult totusi,un coment ca imi place foarte mult de Alina Petraru si am spus motivele, voce clara, dictia placuta.

  De data asta te rog din nou, da ‘te rog foarte mult sa-i trimitzi Mariei Coman, pe a carui blog nu pot sa postez, ca :
  nici azi nu m-am putut uita la Antena 3, din cauza vocii, dictziei,domiei sale!
  Vreau sa stie asta, nu cred ca este o calomnie, trebuie sa stie, poate-si auto controleaza cu casca, cu orice se poate vocea.multzumesc!

 3. Hehe .. Uluru e un loc minunat dar e si foarte izolat .. daca te decizi sa vizitezi trebuie sa te si informezi despre clima australiana :D a mai fost un roman pe-acolo care s-a hotarat sa se plimbe de aiurea si s-a pierdut in desert :)

  Eu am sa vizitez Uluru prin septembrie … ideal ar fi sa vizitezi intre mai-octombrie ca e iarna si sunt temperaturi mai acceptabile. In rest, toate cele bune de la antipozi :)

 4. Pingback: Cam care ar fi vacanța aia de suflet pentru voi? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)