Este că sunt neserios că răspund atât de târziu la o leapşă mişto?

Later edit: Cum Marie Jeanne m-a iertat uşor :D (vezi mai jos comment) mă grăbesc să mă execut şi să trimit leapşa şi la Crina, Vania, Oana, Adi, Meşterul Manole şi Andrei.

Adevărul e că nu prea ai scuze când execuţi atât de târziu o leapşă atât de mişto. O poţi băga pe aia cu vaaaai ce timp puţin am sau pe aia cu ştii, am fost plecat mai mereu. Dar nu ţine…

Bun. Simt o atracţie teribilă, deşi prea puţin înţeleasă chiar de mine, pentru Uluru, Australia. Şi o să ajung acolo cândva. Nu ştiu când, dar sigur o să ajung…

uluru

6 comentarii la “Este că sunt neserios că răspund atât de târziu la o leapşă mişto?

 1. marie_jeanne Răspunde

  Wow! Uluru…Pai si n-ai dat-o mai departe?

 2. Manole Răspunde

  tragi la portocaliu, ai? :P
  Chinezutule, preluam cu voiosie :)

 3. eva Răspunde

  Draga chinezule,
  ti-am lasat mai de mult, nu prea demult totusi,un coment ca imi place foarte mult de Alina Petraru si am spus motivele, voce clara, dictia placuta.

  De data asta te rog din nou, da ‘te rog foarte mult sa-i trimitzi Mariei Coman, pe a carui blog nu pot sa postez, ca :
  nici azi nu m-am putut uita la Antena 3, din cauza vocii, dictziei,domiei sale!
  Vreau sa stie asta, nu cred ca este o calomnie, trebuie sa stie, poate-si auto controleaza cu casca, cu orice se poate vocea.multzumesc!

 4. krimi Răspunde

  Hehe .. Uluru e un loc minunat dar e si foarte izolat .. daca te decizi sa vizitezi trebuie sa te si informezi despre clima australiana :D a mai fost un roman pe-acolo care s-a hotarat sa se plimbe de aiurea si s-a pierdut in desert :)

  Eu am sa vizitez Uluru prin septembrie … ideal ar fi sa vizitezi intre mai-octombrie ca e iarna si sunt temperaturi mai acceptabile. In rest, toate cele bune de la antipozi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: