Stimate viitor europarlamentar român

21.11.2007

Catindata Adina Vălean dă cu leapşa după mine. Bine că nu cu bolovanu, că la ce moroşan adevărat sunt… Mă provoacă să spun „Care e primul lucru pe care ar trebui să-l facă un europarlamentar în noul mandat?”. Îi răspund cu mare drag. Şi Adinei, dar şi tuturor celor care vor ajunge europarlamentari.

Stimate viitor europarlamentar român,

Îţi scriu nu pentru că simţeam o mare sete de a-ţi spune nişte lucruri care, oricum, nu o să te intereseze, ci pentru că m-a lepşuit Adina. Deci, îţi scriu din datorie de blogger şi nu de alegător.

Primul lucru pe care să îl faci după ce ajungi europarlamentar e să te pui în faţa unei oglinzi, singur, singurel şi să te întrebi: „Ce dracu caut io în Parlamentul European?”. Dacă nu ai răspuns pe care să ţi-l dai singur şi sincer (mă rog, pe cât de sincer poţi fi, chiar când eşti singur) atunci chiar că ce dracu cauţi acolo. Nu trebuie să ne spui ce răspuns ai. Ăla e doar pentru tine. Îţi cer doar să ai măcar un moment de sinceritate cu tine însuţi, chiar la început de mandat. Pentru că după aia o să uiţi, uiţi, uiţi…

Io cam atâta vreau de la tine. Alţii o să îţi ceară mult mai mult şi mult mai des. Şi ai grijă să nu te molipseşti şi tu de cioroianita care bântuie clasa politică românească.

Atât. Succese maxime îţi doresc.

PS. Europarlamentarele să nu se simtă jignite că am adresat scrisoarea la gen masculin. Pentru că, sincer, îmi place muuuuult mai mult de candidatele eligibile decât de candidaţii eligibili.

Dau leapşa nu altor bloggeri, ci unora din candidaţii care se află pe listă. Şi o să le spun în leapşă că Adina Vălean îi pune la muncă… Deci, Cătăline, Puiule, Gabi, Teodora, Ciprian, la treabă de blogger! Şi, totuşi, i-aş mai inoportuna şi pe Anca, Roxana şi Dan.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Stimate viitor europarlamentar român”

  1. Ziua buna,

    Cred ca primul lucru pe care trebuie sa il faca este sa=si aleaga o echipa buna de lucru. Sunt iritata deja de atatea neamuri=asistenti in PE, nu numai romani ci de toate natiile. Daca o sa isi aleaga oameni competenti si patrioti acestia ii vor aduce aminte de ce se afla in PE, nicio grija.

  2. Sinceritatea pentru un politician este o calitate care se uita o data cu intrarea in viata publica si se reinvata treptat in momentul in care iti dai seama cat de departe ai mers cu minciuna si cu demagogia. Pentru mine, candidatura pentru Parlamentul European este o oportunitate de afirmare generata de perceptia mea si colegilor mei ca as putea fi mai mult decat un martor mut al unor dezbateri formale. E si o doza de egoism si de speranta. Sa vedem!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.