Adică ce, dacă e poliţişti, gura lor nu trebe să mănâncă neşte wisiky?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

37.000 litri de bere, 20.000 litri de vin şi 1.750 litri de whisky şi coniac – cam atât îi aşteaptă pe poliţişti, vara aceasta, la hotelurile MAI de pe litoral. În total, pentru buna dispoziţie a angajaţilor care ajung la mare, s-au cheltuit 280.000 de lei, adică aproximativ 66.000 de euro.

Ştirea întreagă, cu inervarea enervantă pe care ne-o creează, în Ring.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Adică ce, dacă e poliţişti, gura lor nu trebe să mănâncă neşte wisiky?”

  1. Hai să nu ne agităm mai mult decât e cazul. Chestiile astea fac parte din pachetul de avantaje oferit polițiștilor la angajare, pe lângă multe alte dezavantaje. Vorbesc, evident, de polițiștii corecți a căror singură sursă de venit e leafa de la stat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)