Care îmi zice şi mie cum a fost la Webstock?

Aseară m-am întors de la Munchen. Iar de azi dimineaţă de la 8.00 tot răspund la mailuri şi rezolv taskurile urgente care îmi pâlpâie cu foc în taskwriterul pe care îl folosesc cu mare spor. Cel mai probabil nu o să am timp astăzi să citesc despre Webstock, cum a fost, ce s-a spus, reacţiile participanţilor, alea, alea. Deşi îmi arde buza să văd cum a fost :)

Aşa că vă rog să îmi daţi o mână de ajutor şi să îmi spuneţi ori în commenturi, ori să îmi daţi nişte linkuri spre ce s-a povestit sau spre părerile despre eveniment care v-au făcut cu ochiul, adică să procedaţi ca şi cum am face un fel de proces verbal colectiv al Webstock 2010, că doar aşa de însetat de informaţie cum sunt eu or mai fi şi alţii.

Deci aşa să vă gândiţi că faceţi un bine comunităţii mai amărâte, da? :)) Merci.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Care îmi zice şi mie cum a fost la Webstock?”

  1. I’m in: Organizarea a fost foarte ok pe durata intregii zile din punctul meu de vedere, chiar daca Gala nu a decurs conform asteptarilor :)) Au fost ceva momente pline de „umor”:). Felicitari @manafu pentru intreaga zi!
    Dintre Speakeri mie personal mi-au placut foarte mult Manac si Marco Kind de la Vodafone.
    La minusuri as pune communication partea a 2-a. Agentiile au facut o pledoarie pentru viitori clienti cu niste studii de caz cu date putin penibile la un moment dat:(ex: 60 de twitturi despre un eveniment un succes sau 400 de fani pe Facebook la Pagini Aurii…..huh????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)