Deci, precum un câştigător la Oscar, am a adresa nişte maxime mulţumiri

După cum cei mai atenţi dintre voi s-au prins deja, zilele astea am fost tot pe fugă, într-un scurt dar cuprinzător turneu de promovare a minunatulu meu site www.sportlocal.ro. Şi cum în orice lucru mişto (şi turneul ăsta chiar a fost unul foarte fain) trebuie să ai pe cineva lângă tine, trebe neapărat să aduc nişte mulţumiri foarte sincere, de altfel.

Doamnei mele minunate, Adina, pentru că mă suportă aşa cum sunt şi pentru că mă susţine 1000%.

Crina Dunca, merci pentru zbaterea şi ajutorul de care ai dat dovadă şi sper să îţi ţină cine trebe să îi ţină năravul în continuare.

Florin Mureşan, merci pentru că ai ajutat un sărman site sportiv prospeţel să îl bage lumea în seamă prin Satu Mare şi zonele adiacente.

Dani Godja şi echipa, merci pentru că sunteţi exact aşa cum mi-am imaginat, suflet mare şi pasiune maximă.

Oana Stoica Mujea… deci să lăsăm mulţumirile până termin de citit cartea

Maxime mulţumiri se duc din partea lu’ chinezu către oamenii din Baia Mare, din presă şi de pe lângă presă, care cred în acest proiect şi care s-au implicat în sprijinirea sa mai mult decât am crezut vreodată că o vor face.

Echipei www.sportlocal.ro nu mai trebuie să îi mulţumesc. Că cea mai mare mulţumire e că văd că treaba începe să meargă :).

0 comentarii la “Deci, precum un câştigător la Oscar, am a adresa nişte maxime mulţumiri

  1. Satmareanca Răspunde

    Cu aplecăiunile de rigoare aş accepta mulţumirile, dar nu o fac pentru că mi-a creat o imensă plăcere. Salutări Adinei! :)

  2. Oana Răspunde

    Nici eu nu accept multumirle, pentru ca te consider prieten si mi se pare normal sa fim alaturi macar in momentele frumoase. Deci dai maine o cafea :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: