România profundă doare rău…

Ies puţin din iureşul care mă înconjoară zilele astea doar pentru a reda succint fragmente şi mai succinte dintr-o convorbire pe mess cu un tovarăş căruia, aşa ca muuuuulţi alţii, i se rupe în 11114 de politică.

– o fost alegerile?
– da
– si cine o iesit presedinte?
– ce presedinte maaaaa?
– adica de la social disperati, de la pdlimbisti sau de la labarali…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “România profundă doare rău…”

 1. Am si eu una :D. Vorbeam aseara cu cineva

  – Au facut unii o gluma, i-au intrebat pe oameni in piata daca voteaza pentru senator sau pentru deputat. Si astia ziceau deputat, ca e mai bun. Hahahaha
  – Pai…. si care-i mai bun?

 2. ROBERT HORVATH NEW YORK

  CU OCAZIA ZILEI NATIONALE,
  UN NOU ATAC BANDITESC  SEMNAT DE BASESCU LA NEW YORK.

  SERVICIILE FAC EFORTURI DISPERATE PENTRU A OPRI FILMARILE LA DOCUMENTARUL “DESECRAREA MENORELOR”.FILMUL MEU DESVALUE ANTISEMITISMUL REGIMULUI BASESCU.(VEZI EXPOZITIA ICR),  CUMPARAT DEOCAMDATA DE NHK JAPAN EL VA FI VIZIONAT IN CURAND IN JURUL LUMII. DACA OPINIA PUBLICA ROMANEASCA ACCEPTA O EXPOZITIE ANTISEMITA ORGANIZATA DE STATUL ROMAN, OCCIDENTUL ESTE CONSTERNAT. LUMEA CIVILIZATA VA DA IN CURAND O PALMA ACETEI PROVOCARI. NU CRED CA REGIMUL DE LA BUCURESTI VA SUPRAVETUI SCANDALULUI PROVOCAT DE FILM. SPER CA INTELECTUALII SI TOTI OAMENII DE BINE SA SE TREZEASCA, PANA NU ESTE PREA TARZIU. IN CURAND PUTETI VIZIONA PE „YOU TUBE” ACTIUNEA BUMERANG AL SERVICIULUI EXTERN CONDUS DE GENERALUL DE SECURITATE LUCIAN PAVONE. DIRECTORUL PRODEXPORT PE VREMEA LUI CEAUSECU, EL REPREZENTA ROMANIA DE AZI, IN CALITATE DE CONSUL GENERAL LA NEW YORK. CORDONATOR AL TUTUROR ACTIUNILOR BANDITESTI ALE SERVICIULUI EXTERN, PERSONAJUL SA DESCONSPIRAT SINGUR ,DE “ZIUA
  NATIONALA.” CHEMAREA POLITIEI SI INCERCAREA DE ARESTARE A PERSOANEI MELE A ESUAT LAMENTABIL .IN FATA A CATEVA SUTE DE INVITATI POLITIA SA SOLIDARIZAT CU MINE REFUZAND SA ASCULTE DE “ORDINELE” ACESTUI VECHI ACTIVIST IN CIVIL. ACEASTA ACTIUNE FACUTA DIN ORDINUL PRESDINTELUI BASESCU LA CEREREA LUI PATAPIEVICI ,VA COSTA STATUL ROMAN 1.000.000$ DE DOLARI. INCERCAREA DE A OPRI, INTRUN SPATIU PUBLIC UN CINEAST DE A-SI EXERCITA MESERIA,SI DECLARATII FALSE, REPREZINTA IN AMERICA UN DELICT DE O GRAVITATE EXCEPTIONALA. MENTIONEZ CA ECUSONUL MEU DE PRESA ESTE VALIDAT DE POLITIE LA FIECARE TREI LUNI. PROCESUL INTENTAT STATULUI ROMAN VA FI CASTIGAT CU USURINTA, DATORITA FAPTULUI CA TOTUL ESTE DOCUMENTAT PE PELICULA. CELE RELATATE VOR DA FILMULUI MEU”DESECRAREA MENORELOR”UN FINAL NEASTEPTAT, CARE VA FI A SPER APLUDAT LA SCENA DESCHISA,DE SPECTATORI.
BANII IN MARE PARTE VOR FII INTREBIUNTATI PENTRU DESCHIDEREA UNEI CENTRU DE CULTURA , UNDE INTREBUINTAREA LIMBII ROMANE NU ESTE INTERZISA.
  Robert Horvath cineast New York 5 Decembrie 2008

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.