Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Deci cum vine treaba asta relativ cam penibilă?

Primăria Capitalei ştie cum se poate rezolva problema traficului din Bucureşti: copiază un proiect al americanilor. Şoferilor singuri în maşină li se va interzice accesul pe prima bandă de circulaţie…

0 comentarii la “Deci cum vine treaba asta relativ cam penibilă?

 1. Darius cel Tulbure Reply

  Şi în aceeaşi ordine de idei, maşinile care vor “conţine” numai un şofer vor avea voie să vireze numai la dreapta, în timp ce maşinile care vor “conţine” mai mulţi şoferi vor avea voie să vireze numai la stânga, numai în faţă, numai la dreapta şi numai cu spatele, în funcţie de numărul şi calificarea conducătorilor auto.

 2. Turambar Reply

  Cu ecsceptzia cazului in care, ca si conducator auto, te dai repede jos din mashina, infigi mana cu violentza si fermitate in primu trecator de pe trotoar, de preferintza o domn’shoara fara scrupule, dar cu anterior, posterior si viitor, si o rapeshti prin abductie pe scaunul mortului, sa fim mai multz in mashina.

  Repet: de preferat incercatz asta cu domnisoare firave si dornice si zambitoare si frumoase si cu… pardon, fara sutien. Don’t try to do this with any male exceeding your weight or anger.

  :)

 3. Darkman Reply

  Mie nu mi-e rusine sa fiu bucurestean… pentru ca nu sunt bucurestean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.