27.04.2017

Deci cum vine treaba asta relativ cam penibilă?

Primăria Capitalei ştie cum se poate rezolva problema traficului din Bucureşti: copiază un proiect al americanilor. Şoferilor singuri în maşină li se va interzice accesul pe prima bandă de circulaţie…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Evenimentul Zilei a produs jurnalişti cu tupeu…

Vaaaiii, dar ce ştire fenomenal de profesionisto-imparţială la Antena 1…

Niciun comentariu încă

 1. vineri, 17 octombrie 2008, 13:39

  Şi în aceeaşi ordine de idei, maşinile care vor „conţine” numai un şofer vor avea voie să vireze numai la dreapta, în timp ce maşinile care vor „conţine” mai mulţi şoferi vor avea voie să vireze numai la stânga, numai în faţă, numai la dreapta şi numai cu spatele, în funcţie de numărul şi calificarea conducătorilor auto.

  Răspunde
 2. vineri, 17 octombrie 2008, 13:41

  Cu ecsceptzia cazului in care, ca si conducator auto, te dai repede jos din mashina, infigi mana cu violentza si fermitate in primu trecator de pe trotoar, de preferintza o domn’shoara fara scrupule, dar cu anterior, posterior si viitor, si o rapeshti prin abductie pe scaunul mortului, sa fim mai multz in mashina.

  Repet: de preferat incercatz asta cu domnisoare firave si dornice si zambitoare si frumoase si cu… pardon, fara sutien. Don’t try to do this with any male exceeding your weight or anger.

  :)

  Răspunde
 3. Darkman
  duminică, 19 octombrie 2008, 01:37

  Mie nu mi-e rusine sa fiu bucurestean… pentru ca nu sunt bucurestean.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *