Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Oare de ce ce mai am categoria asta în dotare…

26.08.2008

Movies. Filme. Pelicule. Aşa am numit o categorie pe blog de care mi-am bătut joc fără nici un fel de remuşcare. Pentru că nu prea am scris despre ce am vizionat în ea. Dar până l-a urmă tot m-a cuprins o vagă urmă de remuşcare. Aşa că hai pe un fel de repede înainte despre nişte filme pe care le-am văzut în ultima perioadă. Şi de care, evident, îmi mai aduc cât de cât aminte…

Dark Knight (2008). Ultimul Batman . În afară de jocul beton al lui Heath Ledger şi simpăticoşenia lui Michael Caine, filmul a fost pentru mine foarte boring. Nici nu mă duceam dacă nu trăgeau piticii mei de mine.

The Iron Jawed Angels (2004). Un film pe care l-am văzut total din întâmplare. Dar care mi-a plăcut. Despre mişcarea pentru dreptul la vot al femeilor din America anilor 20. Regie foarte bună, operatori beton, muzică excelentă, joc impecabil făcut de Hilary Swank, Frances O’Connor, Angelica Huston şi Julia Ormond. Merită văzut.

Charlie Wilson’s War (2007). Un film excelent. Care, dincolo de faptele reale de la care pleacă, merită văzut pentru jocul lui Tom Hanks şi al Juliei Roberts, dar, mai ales, pentru rolul de agent secret sictirit făcut excelent de Philip Seymour Hoffman.

10.000 BC (2008). Drăguţ. Adică pentru mine care sunt un mare sucker pentru filme de genul ăsta. Cu lumi din alte lumă şi cu efecte speciale.

Cleaner (2007). Interesant. Dar nu să te dea pe spate. Oricum eu mă cam uit din oficiu la orice film cu Samuel L. Jackson, aşa că…

Veronica (1972). Un film absolutamente minunat. Pe care l-am văzut de foarte multe ori. Pentru că a fost o perioadă în care Mara mea minunată se uita numai la el. Faceţi-vă un favor şi găsiţi-vă timp să îl revedeţi. E o splendoare să îl vezi la vârsta de acum.

Vrăjitorul din Ozz (1939). Fabulos. Realmente fabulos. Un film remarcabil pentru vremea aceea, pentru vremea asta în care suntem şi pentru toate vremile ce va să vină. Tot Măruca mea e “vinovată” că l-am rererevăzut de câteva ori…

Live Free or Die Hard (2007). Acuma ce să mai zic io despre Bruce Willis în afară de faptul că e unul din preferaţii mei. Mai bine nu mai zic nimic…

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008). Mult mai slab ca prima parte. Parcă e un fel de hai să facem continuare. Dar OK oricum. Dacă îţi place genul.

0 comentarii la “Oare de ce ce mai am categoria asta în dotare…

 1. kmi Reply

  Scriam aseara la Satmareanca pe blog “n-am nicio scuza, dar eu nu apuc sa citesc”…completez la aceasta postare pentru ca, de cand ai postat, mai dimineata, am ajuns la o concluzie trista…Nici filme nu vad. Hmmm! Nem gud :|

 2. Satmareanca Reply

  Io subscriu la KMI, ca să se înţeleagă :D
  Mai bine ne-ai băga şi nişte linkuri sau, dacă se poate, DVD-urile pe poştă, alături de oareşce timp liber :)))

 3. Trexel Reply

  vezi “Dont mess with the Zohan”… e o comedie la care-ti scapi limba pe gat, asa o tampenie n-am mai vazut de la “Top secret”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.