PDLişti, uite-vă baronul local, să îl pupaţi în eşapament!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

El se numeşte Mircea Man şi este unul din cei mai gherţoi politicieni pe care am avunt neşansa norocului să îi cunosc personal. Care adevărat cum e el când e singur în budă, şi-a tras maşină Audi de 60.000 de euro. Că şi-a tras-o, şi-a tras-o şi noi suntem obişnuiţi cu de astea. Dar cum motivează el achiziţia denotă cu o precizie debordantă gradul lui de gherţoşenie.

Mircea Man, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş: Suntem în criză, dar pe mine mă ghidează un proverb: sunt prea sărac ca să-mi cumpăr lucruri ieftine.
Şi luându-se după acest moto, mai marele Judeţului Maramureş a cheltuit peste 2 miliarde şi jumătate de lei vechi din bugetul consiliului ca să cumpere o maşină. Nu orice fel de maşină, ci una demnă de funcţia lui.
Mircea Man: Aceasta a fost 60.000, n-a costat mult, super-performantă, că mai performantă n-a fost.

Via Monitoring Media.
Ştirea integral o vedeţi pe, fireşte, Antena 1.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “PDLişti, uite-vă baronul local, să îl pupaţi în eşapament!”

  1. Pingback: Faza cu nepoata lui Boc angajată la Guvern e parfum « Picătura chinezească

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)