Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Consultanţă gratuită pentru Biserica Ortodoxă Română

29.02.2008

Întâi ceva din ciclul “aberaţia ca spovedanie televizată”. Zice un nene de la Patriarhie, în direct la tv, legat de chestiunea prezenţei simbolurilor religioase în şcoli, că ar merge câte un panou în fiecare şcoală din România pe care să fie puse la loc de cinste însemne ale TUTUROR religiilor din România!!!!!!!!!!!!!! Nu ştiu câte religii sunt şi nici măcar nu are importanţă. Ideea mi se pare mai penibilă decât barba unui stareţ de pe muntele Athos vopsită în culorile naţionale ale Irakului.

Consultanţă grtuită pentru BOR: faceţi, fraţilor şi părinţilor (sau cum vi se zice), demersurile necesare pentru un referendum naţional pe tema predării religiei în şcoli. Evident că referendumul va trece cu o majoritate atât de zdrobitoare încât cei mai înceţi la minte vor chestiona însăşi raţiunea de a fi fost a acestuia. Veţi obţine 166,666% la referendumul ăsta. Dar veţi avea dovada indubitabilă şi irefutabilă (nu e înjurătură, să ştiţi, fraţilor şi părinţilor) a faptului că naţiunea vrea religie în şcoli. Şi nimeni nu va mai putea spune nimic împotriva vrerii voastre.

Dacă nu faceţi referendum veţi fi doar nişte neni şi bătrânei îmbrăcaţi în negru şi cu barbă (unii cu nişte brizbrizuri vestimentare de te apucă râsul), care susţineţi că voi ştiţi ce e mai bine pentru alţii, chiar dacă acei alţii vă contestă acest drept. Poate nu ştiţi, dar trăim, şi noi şi voi, într-un stat laic. În care nu e de ajuns să ieşi cu biblia şi cu crucea în mână şi să zici “asta e vrerea Domnului”. Trebuie mai mult de atât. Mai ales, iertăciune că vă spun asta, fraţilor şi părinţilor (sau cum vi se zice), personal am serioase dubii că ştiţi cu adevărat vrerea Domnului. Darămite să o mai pogorâţi şi asupra altora…

10 comentarii la “Consultanţă gratuită pentru Biserica Ortodoxă Română

 1. hadean Reply

  Auziti un zgomot indepartat?E rasul meu care se imprastie peste tara. Faza asta cu panoul urmeaza clar porunca aceea care spune”daca nu poti sa-i convingi…zapaceste-i”.

 2. anca Reply

  asta-i din ciclul “a innebunit lupul”! da ai auzit ca vor sa scoata din manualul de biologie teoria evolutiei? inapoi,spre inchizitie:))

 3. bety Reply

  @ anca, din manualul de biologie a fost scoasa deja teoria evolutiei. in 2006. de hardau.

  @ chinezu – frate, il vezi tu pe basescu convocand referendum privind religia in scoli? io cre’ca s-ar imprastia de ras cand ar veni popii la el sa-i ceara asta. hihihihihihihihihihihi

 4. daimon Reply

  românia, stat laic?
  să nu ne jucăm cu minunăţiile de cuvinte!
  ia pune mâna pe lege şi constituţie.

  România este stat laic dar ajutat de BOR, căreia îi acordă o importanţă mai mare ca altor culte, care sunt băgate în seamă dacă doresc ele expres, altfel nu.

 5. chinezu Reply

  daimon:
  deci nu suntem stat laic??????????????????????????????
  vai de mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  merci mult ca mi-ai spus
  acuma ma duc sa imi fac formele de imigrare
  in ucraina

 6. alexandru petria Reply

  Fain Cristi.

 7. artistu Reply

  Astia sunt dementi ma! Chiar vor sa bage invatamantul in pamant, ca pe butuci e deja! Iar zic ca si in postarea mea de azi: AS DA TARA ASTA PE MANA UNOR STRAINI FRATE, CA POATE AR STI SA OA DMINISTREZE MAI BINE, CA NOI SUNTEM TARE TEMBELI!
  :(

 8. daimon Reply

  parcă nu ne-a mers prost pe vremea nemţilor din casa Hohenzollern (sper că n-am scris aiurea).

  şi parcă era vorba de BOR. care, pe modelul bisericilor de peste ocean, devine ŞI un businesss.

 9. antoniu13 Reply

  matale ai o mare problema cu religiile si cei sapte intemeietori …..si nu ai aflat inca de dialogul interconfesional…….cat despre creatie si evolutie inca nu ai cunostintele necesare…….de cand laicii au ajuns sa conteste drepturile credinciosilor…..postarea asta chinezeasaca naste o stare conflictuala pe blog intre cei care cred si cei care nu cred.

 10. göğüs büyütücü Reply

  Yüzüm güldü sayende :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.