La mulţi ani, femeie, de Ziua Bărbatului!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

06.05.2008

Nu iubesc nici o femeie. Dar ador două. Pe irepetabila mea nevasta şi pe incredibila mea fiică. Mai bărbat de atât nu am cum să fiu. Exist ca bărbat numai pentru că cele două minunăţii de lângă mine mă validează ca bărbat în fiecare zi. Îmi dau viza în fiecare secundă pe paşaportul de bărbat.

Să fie clar. Bărbatul există pentru că femeia există. Restul cu bărboşi care au scos o coastă şi au executat un record galactic la traforaj viteză sunt poveşti. Mişto, dar poveşti, nevertheless. Suntem bărbaţi pentru că femeile ne consideră aşa. Dacă ar fi după mintea noastră am fi doar ciomăgari, ciumegi, gherţoi, vandali, şnapani şi alte neamuri. În nici un caz bărbaţi. A fi bărbat e mai mult o părere. Părerea ei şi părerea lor! Întotdeauna părerea ei şi părerea lor!

La mulţi ani, femeie, de Ziua Bărbatului! Şi iartă-ne păcatele noastre bărbăteşti aşa cum îţi iertăm şi noi ţie că ne-ai făcut aşa cum suntem…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “La mulţi ani, femeie, de Ziua Bărbatului!”

  1. buna ziua
    cum adica „stapanul […] administratei orasului pitesti”?
    femeia cu pricina e administrata orasului? sau cum…

  2. Candideaza la mine in oras d-na Barbu dar nu cred ca va iesi primar.Inseamna ca n-o cunoasteti pe Margaret Thatcher de Pitesti(ca doar asa reiese din slogan)!
    Tare faza lui bracaj:))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)