Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Există cafea fără ţigară?

M-am lăsat de fumat acum vreo doua luni. Motivul a fost unul clasic: eram la Cugir şi, pentru că mi s-au terminat kentanele 4, am căutat pe la vreo 3 chioscuri până să găsesc de alea care îmi plac mie. Şi când le-am găsit mi-am zis „ia mai dă-vă dracului de pai că doar nu sunt ca drogatu să umblu după ţigări o juma de zi”. Şi gata cu fumatu. Numai că am întâmpinat un obstacol insurmontabil: cafeaua. Aia de dimineaţă. Cu mult, mult zahăr. Care cafea de dimineaţă cu mult, mult zahăr e absolut fără nici un fel de atracţie fără ţigară. Aşa că, din când în când, ca să împac şi capra şi varza şi să trec şi puntea, mai bag câte o ţigară la cafea dimineaţa. Şi, normal, fumez o nouă marcă de ţigări: Alealtora…

3 comentarii la “Există cafea fără ţigară?

 1. dan s. Răspunde

  buna marca aia de tigari, sa le incerc si eu? :p

 2. chinezu Răspunde

  dan s.:
  si sunt si ieftine :D

 3. George Răspunde

  Bre, chinezule, asta e cevaaa… care nu se există! Ori or, or ori… Cum adică_cafea fără țigară, ha? Cum? Yo din cauza asta fumez. Că se leagă una de alta.
  Dacă tu fumezi marca aia nouă, înseamnă că niciodată nu dormi singur (fie bărbat cu, fie femeie cu). Dintr-un motiv simplu: țigara de dimineață.

  P.S.: Îmi plac mult emisiunile tale tv. Păcat că audiența este modestă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: