Există cafea fără ţigară?

M-am lăsat de fumat acum vreo doua luni. Motivul a fost unul clasic: eram la Cugir şi, pentru că mi s-au terminat kentanele 4, am căutat pe la vreo 3 chioscuri până să găsesc de alea care îmi plac mie. Şi când le-am găsit mi-am zis “ia mai dă-vă dracului de pai că doar nu sunt ca drogatu să umblu după ţigări o juma de zi”. Şi gata cu fumatu. Numai că am întâmpinat un obstacol insurmontabil: cafeaua. Aia de dimineaţă. Cu mult, mult zahăr. Care cafea de dimineaţă cu mult, mult zahăr e absolut fără nici un fel de atracţie fără ţigară. Aşa că, din când în când, ca să împac şi capra şi varza şi să trec şi puntea, mai bag câte o ţigară la cafea dimineaţa. Şi, normal, fumez o nouă marcă de ţigări: Alealtora…

3 comentarii la “Există cafea fără ţigară?

 1. dan s. Reply

  buna marca aia de tigari, sa le incerc si eu? :p

 2. chinezu Reply

  dan s.:
  si sunt si ieftine :D

 3. George Reply

  Bre, chinezule, asta e cevaaa… care nu se există! Ori or, or ori… Cum adică_cafea fără țigară, ha? Cum? Yo din cauza asta fumez. Că se leagă una de alta.
  Dacă tu fumezi marca aia nouă, înseamnă că niciodată nu dormi singur (fie bărbat cu, fie femeie cu). Dintr-un motiv simplu: țigara de dimineață.

  P.S.: Îmi plac mult emisiunile tale tv. Păcat că audiența este modestă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.